ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Ζυγό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Δύο ζώδια του Αέρα με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα ιδανικό δίδυμο, μία όμορφη σχέση πάνω σε σταθερές βάσεις. 

Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση και για τους δύο. Υπάρχει μεγάλη συμβατότητα ανάμεσά τους τόσο συναισθηματική όσο και διανοητική.

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. 

Και οι δύο είναι άτομα που τα χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία, ενώ συνήθως ενεργούν με τρόπο διπλωματικό, προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί, επιρρεπείς σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτουν μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Είναι άτομα κοινωνικά, ευχάριστα με θετική αύρα. Δεν αντέχουν την μοναξιά και νοιώθουν έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας. 

Επιθυμούν να έχουν δίπλα τους ένα ταίρι με το οποίο θα μπορούν να μοιραστούν τις όμορφες στιγμές τους, καθώς και οι δύο είναι γεμάτοι ζωή και αγαπούν την αρμονία και την ομορφιά.

Λατρεύουν την κοινωνική ζωή, την πολυτέλεια και τις ανέσεις. Τους διεγείρουν οι μακροσκελείς συζητήσεις, οι πνευματικές προκλήσεις και τα ταξίδια, ενώ δείχνουν μία απέχθεια στην ρουτίνα και στις υποχρεώσεις. 

Διακρίνονται για την υψηλή τους αντίληψη, τις καλλιτεχνικές τους ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό τους γούστο. Τους αρέσει η διακόσμηση και το ωραίο περιβάλλον. Συχνά επιδιώκουν να ασχοληθούν και να συνδυάσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες με την οικονομική τους επιτυχία. 

Ο άνδρας Ζυγός είναι ευαίσθητος, τρυφερός, γενναιόδωρος και ξέρει να δίνεται ολοκληρωτικά σε μία σχέση. Αυτό που ζητάει από την γυναίκα που θα έχει δίπλα του είναι να τον αγαπά, να τον περιποιείται, να τον εκτιμά, να τον θαυμάζει, αλλά και να τον επικροτεί σε κάθε ευκαιρία.

Η γυναίκα Ζυγός είναι από την φύση της έξυπνη και απαιτητική, αναζητά μία μόνιμη και ουσιαστική σχέση, μία τέλεια σχέση, η οποία θα της προσφέρει εκτός από το σεξ, την αγάπη, την στοργή και την τρυφερότητα. 

Είναι διατεθειμένη εάν βρει τον ιδανικό σύντροφο να του προσφέρει αγάπη, ζεστασιά, απόλυτη αφοσίωση και να τον κάνει ευτυχισμένο. Αυτό που απεχθάνεται στην σχέση της είναι οι προστριβές και οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Ζυγός συμπεριφέρονται πάντα με το χαμόγελο και με ένα γλυκό τους λόγο προσπαθούν να ευχαριστήσουν όλους. Ακόμα και τα προβλήματά τους φροντίζουν να τα αντιμετωπίσουν με αισιοδοξία. 

Είναι εύστροφοι και με τις διπλωματικές τους ικανότητες καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Έχουν την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη που τους κάνει να προσελκύουν τους γύρω τους και να κερδίζουν τις εντυπώσεις, τόσο με την ευγένεια και την καλοσύνη τους, όσο και με την προσεγμένη εμφάνισή τους.

Η σεξουαλική τους επαφή αποτελεί και για τους δύο μία εμπειρία αισθησιακή, συναρπαστική, που μπορεί να τους απογειώσει και να τους οδηγήσει πέρα από τα σύνορα της φαντασίας. Τους αρέσει να ζουν έναν παράφορο έρωτα, με πράξεις γεμάτες φαντασία και με ερωτικά παιχνίδια.

Υπάρχουν όμως και στοιχεία στον χαρακτήρα τους που μπορεί, αν δεν προσέξουν, να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση τους. 

Ένα στοιχείο αρνητικό είναι το γεγονός ότι λείπει και από τους δύο η αποφασιστικότητα, με αποτέλεσμα αντί να βρίσκουν δραστικές λύσεις στα όποια ζητήματα παρουσιάζονται, να προσπαθούν να τα κουκουλώσουν.  

Γενικά είναι φυγόπονοι, δεν τους αρέσει να εργάζονται σκληρά και προτιμούν να τα κάνουν όλα οι άλλοι. Επίσης, οι Ζυγοί αν και είναι ευαίσθητα άτομα, εντούτοις αν αισθανθούν πληγωμένοι ή προσβεβλημένοι είναι ικανοί να δείξουν ένα πολύ σκληρό πρόσωπο.

Τα κοινά θετικά τους στοιχεία είναι πολλά. Γι’ αυτό η σχέση ανάμεσα σε δύο Ζυγούς μπορεί να ευδοκιμήσει και να έχει διάρκεια στον χρόνο, αρκεί και οι δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και θυσίες σε κάποια θέματα.

Taromanteia.gr