ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ 

Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι ζώδια που ανήκουν και τα δύο στο στοιχείο του Αέρα, οπότε είναι φυσικό να μπορούν να ταιριάξουν και να εναρμονιστούν. 

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης των Ζυγών, ερχόμενη σε επαφή με τον Ουρανό και τον Κρόνο, που κυριαρχούν στον Υδροχόο δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα ένωση, μία πολύ ζωντανή σχέση, με ικανοποιητικό δίαυλο επικοινωνίας και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. 

Μπορεί σε κάποια σημεία οι απόψεις και τα «θέλω» τους να είναι διαφορετικά, εντούτοις έχουν την ικανότητα να εκφράζονται με τον ίδιο τρόπο.

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, ευχάριστο με θετική αύρα, που το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίληψη, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό του γούστο. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτει μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Τα χαρακτηριστικά του αυτά ταιριάζουν με το επαναστατικό πνεύμα του Υδροχόου, στον οποίον αρέσουν τα ενεργητικά και κεφάτα άτομα.

Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος φιλελεύθερος, πνευματώδης, εγκάρδιος, εύστροφος, ευπροσάρμοστος και με ανεξέλεγκτη κοινωνική δράση. Είναι υπερβολικά ανεξάρτητος, με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. 

Φημίζεται για τις πρωτοποριακές του ιδέες, καθώς είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Γι’ αυτό και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις είναι συνήθως επιφανή και διακεκριμένα. 

Γενικά, είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, κάτι που επιδιώκει πολύ και ο Ζυγός.  

Και τα δύο αυτά ζώδια έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και διακρίνονται για την λογική και την ψυχραιμία τους. 

Ο Ζυγός, συνήθως, ενεργεί με τρόπο διπλωματικό, προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Διαθέτει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας, στοιχεία που ελκύουν τον Υδροχόο, καθώς η συμπεριφορά του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. 

Ο Υδροχόος, δίπλα στον Ζυγό, παρακινείται για να επαναπροσδιορίσει τους στόχους του και να στραφεί προς νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις, καθώς ο Ζυγός στέκεται στο πλευρό του για να τον συμβουλεύσει και να τον στηρίξει σε κάθε του βήμα.

Ο Υδροχόος από την πλευρά του ενισχύει την διάθεση του Ζυγού να ασχοληθεί και να γνωρίσει ενδιαφέροντα πρόσωπα, να ανακαλύψει νέες πλευρές του κόσμου μέσα από ταξίδια και να αποκτήσει επιπλέον δεξιότητες, ύστερα από συστηματική μελέτη. 

Ο Ζυγός, λοιπόν, στο πλευρό του Υδροχόου, θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα, να αφήσει να βγουν στην επιφάνεια κρυφές πτυχές του εαυτού του, αλλά και να μπορέσει να βλέπει τα πράγματα από μία εντελώς διαφορετική οπτική γωνία.  

Το δίδυμο αυτό έχει παρόμοιες επιθυμίες και έτσι οι δύο μαζί μπορούν  να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους, με φιλοσοφικές συζητήσεις, με νέες γνωριμίες, που θα διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο, αλλά και με ταξίδια, αφού και στους δύο αρέσουν οι περιπετειώδεις καταστάσεις. 

Ωστόσο, θα βρίσκουν ευκαιρίες για να συμμετέχουν σε κοινωνικές δραστηριότητες, να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές με χιούμορ και γέλιο. 

Ο Υδροχόος ξεχωρίζει επίσης, για την ισχυρογνωμοσύνη του και για το γεγονός ότι είναι ιδιόρρυθμος, εκκεντρικός, εκρηκτικός κάποιες φορές και το ότι δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, χαρακτηριστικά που θα πρέπει να δείξουν και οι δύο προσοχή για να κρατήσουν την ισορροπία στην σχέση τους.

Στον ερωτικό τομέα ο Ζυγός ταιριάζει αρκετά με τον Υδροχόο, καθώς μπορούν και οι δύο να διαχωρίζουν το σεξ από το συναίσθημα. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ο Υδροχόος έχει κάτι το ιδιαίτερο που τον κάνει να ξεχωρίζει, κάτι που τον απελευθερώνει από τα ταμπού και παρασύρει τον Ζυγό, ώστε να δοκιμάσουν τα πάντα χωρίς αναστολές και ηθικούς φραγμούς, προκειμένου να γευτούν την ηδονή.

Η ένωση ενός Ζυγού με έναν Υδροχόο είναι μία σχέση που έχει όλες τις προοπτικές να μακροημερεύσει, καθώς και οι δύο σέβονται τον προσωπικό χώρο του άλλου. 

Έτσι, έχουν την δυνατότητα να είναι ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, έχοντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων και χωρίς κανείς να προσπαθεί να χειραγωγήσει τον άλλον.

Ένα βασικό σημείο που θα πρέπει να προσέξουν και οι δύο για να είναι επιτυχημένη η σχέση τους είναι ότι θα πρέπει να μάθουν να αντεπεξέρχονται και σε θέματα καθημερινότητας, όπως σε υποχρεώσεις και πιθανά προβλήματα.   

Taromanteia.gr