ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Ταύρο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός, δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Ταύρος, αλλά όμως προσπαθούν να διατηρήσουν μία ισορροπία. 

Η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης και των δύο αυτών ζωδίων και έτσι δημιουργεί ένα επιτυχημένο και αρμονικό ζευγάρι. Διακατέχονται και οι δύο από αισθησιασμό και καλλιτεχνική ευαισθησία, ενώ αγαπούν και το ωραίο.

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, ευχάριστο με θετική αύρα, που το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίληψη, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό του γούστο. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτει μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. 

Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ζυγού εξιτάρουν τον Ταύρο, που προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής του. 

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται.

Ο Ταύρος και ο Ζυγός έχουν αρκετά κοινά ενδιαφέροντα, όπως για παράδειγμα την αναζήτηση της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας, την καλοπέραση, ενώ αγαπούν και οτιδήποτε τους κάνει να γελούν και να είναι χαρούμενοι. 

Έτσι, όσο τα πράγματα είναι ρόδινα και ευοίωνα, η σχέση αυτή θα τους ικανοποιεί και θα τους κάνει ευτυχισμένους.  

Όταν όμως αρχίσει να έχει τον πρώτο ρόλο στην ζωή τους η ρουτίνα, τότε θα προκύψουν δυσκολίες στην σχέση τους, επειδή σαν χαρακτήρες είναι διαφορετικοί.

Ο Ταύρος είναι σταθερός και ορθολογιστής σαν χαρακτήρας, έχει μεγάλη υπομονή και πολύ πρακτικό μυαλό. Οι κινήσεις και οι αποφάσεις του γίνονται ύστερα από πολλή σκέψη, ενώ πολλές φορές η στάση του είναι αρκετά πεισματική.

Ο Ζυγός είναι ένα ανήσυχο και χαρισματικό άτομο σε πολλούς τομείς, προσόν, το οποίο έλκει ερωτικά τον Ταύρο. 

Είναι πιο πνευματώδης και παρασύρει τον ήσυχο και δεδομένο Ταύρο, ξυπνώντας την κρυμμένη του πλευρά, που σχετίζεται με την γνώση, την επικοινωνία, την τέχνη και την αισθητική. 

Επιπλέον, στον Ζυγό αρέσει η αρμονία, ενώ υπερασπίζεται πάντα το σωστό και το δίκαιο.

Οι οικονομικές απαιτήσεις που έχει ο Ζυγός θα γίνουν αφορμή για να δώσουν στον Ταύρο κίνητρα για δημιουργικά πράγματα. 

Έτσι, ο Ταύρος μπορεί να προσφέρει στον Ζυγό την ασφάλεια που χρειάζεται για να πετύχει σπουδαία πράγματα και να καλλιεργήσει τις έμφυτες ικανότητες με τις οποίες είναι προικισμένος, ενώ ο Ζυγός βοηθάει τον Ταύρο να βελτιώσει την εξωτερική του εικόνα.  

Ο Ζυγός, ο οποίος είναι πιο γρήγορος στις αποφάσεις του από τον Ταύρο, συχνά ενοχλείται από την νωχελική του στάση και από την τάση του να σκέφτεται καλά προτού ενεργήσει. 

Οι κακές διατροφικές συνήθειες του Ταύρου θα δώσουν ώθηση στον Ζυγό για να τον παρακινήσει, ώστε να ασχοληθεί με την άθληση και να ακολουθήσει γενικά έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στον ερωτικό τομέα ο μεν Ταύρος συνηθίζει να εφαρμόζει συγκεκριμένες τακτικές, ο δε Ζυγός δεν αντέχει την επανάληψη και για να τον ικανοποιεί το σεξ θα πρέπει να περιλαμβάνει και λίγη φαντασία. 

Γι’ αυτό ο Ταύρος όταν συνάπτει σχέση με έναν Ζυγό θα πρέπει να βρίσκει συνέχεια τρόπους για να ανανεώνεται και να πειραματίζεται. 

Βασικό σημείο που θα πρέπει να προσέξει ο Ταύρος είναι και η συμπεριφορά του απέναντι στον Ζυγό, καθώς ο τελευταίος απαιτεί από το ταίρι του μία ευγενική και διακριτική μεταχείριση.

Η σχέση ενός Ζυγού με έναν Ταύρο για να λειτουργήσει σωστά και να μακροημερεύσει θα πρέπει και από τις δύο πλευρές να υπάρχει συμβιβασμός και κατανόηση, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται και σε μία διαρκή ανανέωση, ώστε να μην πλήττουν. 

Taromanteia.gr