ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ 

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός με τα ζώδια του Νερού, που ανήκει ο Σκορπιός δεν είναι ιδιαίτερα ταιριαστά και μπορεί η ένωσή τους να προκαλέσει τρικυμία.

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης των Ζυγών, ερχόμενη σε επαφή με τον Άρη και τον Πλούτωνα που κυριαρχούν στον Σκορπιό, δημιουργούν έναν ωραίο συνδυασμό και γίνεται μία σχέση εκρηκτική και υψηλών αξιώσεων. 

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, ευχάριστο με θετική αύρα, που το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίληψη, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό του γούστο. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτει μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. 

Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ζυγού εξιτάρουν τον Σκορπιό, που προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής του. 

Ο Σκορπιός είναι φοβερά έξυπνος και έχει εξαιρετικά ανεπτυγμένη διαισθητική αντίληψη, μία δύναμη εσωτερική, ακατανόητη, που όμως τον καθιστά ιδιαίτερα αινιγματικό. Αυτό που τον κάνει αξιοπρόσεκτο είναι το έντονο κοίταγμά του που μαγνητίζει και δίνει την αίσθηση ότι διεισδύει στις σκέψεις των άλλων. 

Όλα αυτά τα στοιχεία ελκύουν τον Ζυγό, ακριβώς επειδή εκφράζει διαφορετικά στοιχεία από τον ίδιο. Αυτά που τον εντυπωσιάζουν  περισσότερο είναι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του, η πυγμή του και τα έντονα συναισθήματά του. 

Έτσι ο Ζυγός στο πλευρό του Σκορπιού γίνεται πιο δυναμικός, απαιτητικός και φιλόδοξος, στοιχεία που θα τον βοηθήσουν στην επαγγελματική του εξέλιξη. 

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και σταθερό στις πεποιθήσεις του, που δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό από την ενεργητικότητα και την φιλομάθεια του Ζυγού. Στο πλευρό του θα βρει νέα ενδιαφέροντα, που θα κάνουν την διάθεσή του πιο θετική και θα του δώσει ώθηση για να διευρύνει τους ορίζοντές του. 

Ο Σκορπιός όταν ερωτευτεί και μπλεχτεί στα δίχτυα του Ζυγού αφοσιώνεται ολοκληρωτικά στην σχέση του, έχει βαθιά συναισθήματα για το ταίρι του, γίνεται πολύ κτητικός με συχνές εκρήξεις ζήλιας, ενώ απαιτεί από τον Ζυγό την ίδια ανταπόκριση. 

Ο Ζυγός έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε σχέση του και να παρουσιάζει έναν άλλο εαυτό, όπως τον επιθυμεί το κάθε ταίρι του. Έτσι και ο Σκορπιός,  όταν συναντήσει τον Ζυγό, πιστεύει ότι βρήκε στο πρόσωπό του το άλλο του μισό.

Ο Ζυγός είναι ένα ανήσυχο και χαρισματικό άτομο σε πολλούς τομείς, του αρέσει η αρμονία, ενώ υπερασπίζεται πάντα το σωστό και το δίκαιο προσόντα, τα οποία ελκύουν ερωτικά τον Σκορπιό. 

Ο Ζυγός, με την πολυσχιδή προσωπικότητά του, τον πνευματώδη και πρόσχαρο χαρακτήρα του, παρασύρει τον Σκορπιό και του ξυπνά μία κρυμμένη του πλευρά, που τον κάνει πιο δημιουργικό και ευαίσθητο, όσον αφορά στην τέχνη και στην αισθητική. Αυτό, δίνει δύναμη για ζωή και δράση στον Σκορπιό και τον βοηθάει να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα, να εκφραστεί ακόμα περισσότερο και να αναπτύξει τα ταλέντα του.

Ο Ζυγός κολακεύεται από την αποκλειστικότητα του Σκορπιού, που τόσο έχει ανάγκη  και ενώ γενικά είναι τρυφερός και ικανός να αφοσιωθεί στο ταίρι του, εντούτοις κάποιες στιγμές δυσκολεύεται να καταλάβει τον έντονο συναισθηματισμό που νοιώθει ο Σκορπιός. Φυσικά δεν έχει την δυνατότητα να ανταποκριθεί πλήρως και να του δώσει το πάθος και την αγάπη που του ζητάει. 

Έτσι, ο Σκορπιός, ο οποίος θέλει να διατηρεί τον έλεγχο στην σχέση, θα αρχίσει να αισθάνεται πικρία από την συμπεριφορά του Ζυγού, με αποτέλεσμα μερικές φορές να γίνεται υπερβολικά κτητικός και να παρουσιάζει ακραίες συμπεριφορές. Λειτουργεί προστατευτικά στα άτομα που αγαπά, αλλά όμως είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός και δεν μπορεί να περιορίσει την ζήλια του.

Η ανασφάλεια που νοιώθει μερικές φορές ο Σκορπιός, παρά το δυναμικό του πρόσωπο και η ανάγκη του να στηριχτεί στο ταίρι του, θα κάνει τον φιλελεύθερο Ζυγό να ασφυκτιά σε αυτήν σχέση και να νοιώθει ότι δυσκολεύεται να αναπνεύσει. 

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει ωραία ερωτική χημεία και αμοιβαίο πάθος και έτσι οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις γίνονται υπέροχες. Τα δύο ζώδια στο σεξ είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και ξέρουν και οι δύο πως να ικανοποιήσουν το ταίρι τους. Για τον Ζυγό η σεξουαλική πράξη αποτελεί μία εμπειρία αισθησιακή, συναρπαστική, η οποία συνδυάζεται με την συναισθηματική ενέργεια, το μυστήριο και το πάθος που διοχετεύει ο Σκορπιός. 

Το θετικό σε αυτή την σχέση είναι ότι ο Ζυγός, ο οποίος χαρακτηρίζεται από αναβλητικότητα και παραμέληση των σχεδίων του, δίπλα στον Σκορπιό θα αποκτήσει σκοπό στην ζωή του και το πιο σημαντικό είναι ότι θα παρακινηθεί για να τον υλοποιήσει.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο του Ζυγού είναι ότι μπορεί να προσαρμόζεται εύκολα, οπότε όταν υπάρχουν στιγμές, που απαιτείται ένταση, μπαίνει εύκολα στο κλίμα και εξομαλύνεται η κατάσταση. 

Γενικά αυτή η σχέση ενός Ζυγού με ένα Σκορπιό δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, αλλά όμως με υπομονή, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορούν να έρθουν σε μία ισορροπία και να ωφεληθεί ο ένας από τον άλλον.

Taromanteia.gr