Ζυγός με Παρθένο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός, δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Παρθένος, αλλά όμως συχνά βρίσκουν μεταξύ τους κοινά στοιχεία και προσπαθούν να διατηρήσουν μία ισορροπία. 

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Ζυγό σε συνδυασμό με τον Ερμή, τον κυρίαρχο πλανήτη της Παρθένου, φέρνει σε αυτή την σχέση μία χαρούμενη διάθεση, καλή επικοινωνία, αρμονία, αισθησιασμό, πνευματική διέγερση, αλλά και προκλήσεις. 

Ο Ζυγός είναι άτομο ρομαντικό, ευχάριστο με θετική αύρα και έχει την τάση να επεκτείνει συνεχώς τον κύκλο γνωριμιών του. Πιστεύει σε ιδανικά και υψηλές αξίες, που συνήθως είναι ανέφικτες. Απεχθάνεται τις προστριβές και τις έντονες αντιπαραθέσεις. 

Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Είναι φιλόδοξος, εύστροφος, κοινωνικός, πρόσχαρος, ισορροπημένος, με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετος και γενναιόδωρος, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανεξάρτητο πνεύμα. Όλα αυτά τα στοιχεία του γοητεύουν το άτομο της Παρθένου, το οποίο τα βρίσκει πολύ ενδιαφέροντα και υποκύπτει, καθώς του εμπνέουν εμπιστοσύνη και σιγουριά. 

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, κοινωνικό, εύθυμο, με ρεαλιστική θεώρηση για την ζωή, που λατρεύει τις μακροσκελείς συζητήσεις. 

Είναι ιδιαίτερα ευφυές με συγκροτημένη σκέψη, φιλότιμο, γενναιόδωρο, πιστό και έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του, στοιχεία που ελκύουν τον ασταθή Ζυγό. 

Ο Ζυγός έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται σε κάθε σχέση του και να παρουσιάζει έναν άλλο εαυτό, όπως τον επιθυμεί το κάθε ταίρι του. Έτσι και το άτομο της Παρθένου αρχικά, όταν συναντήσει τον Ζυγό, πιστεύει ότι βρήκε στο πρόσωπό του το άλλο του μισό.

Η Παρθένος είναι άτομο προσγειωμένο, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και δισταγμό κάθε νεωτερισμό και ενεργεί με σύνεση και μέτρο, αφού προηγουμένως μελετήσει καλά όλα τα θέματα που παρουσιάζονται, με ακρίβεια και κάθε σχολαστική λεπτομέρεια.

Η αντιμετώπιση αυτή των πραγμάτων από το ζώδιο της Παρθένου έρχεται μερικές φορές σε αντίθεση με αυτή του Ζυγού, ο οποίος ενοχλείται από την στάση του, καθώς σχετικά είναι πιο γρήγορος στις αποφάσεις του από τον Παρθένο.

Ο Ζυγός είναι ένα ανήσυχο και χαρισματικό άτομο σε πολλούς τομείς, του αρέσει η αρμονία, ενώ υπερασπίζεται πάντα το σωστό και το δίκαιο προσόντα, τα οποία ελκύουν ερωτικά τον Παρθένο. 

Ο Ζυγός, με την πολυσχιδή προσωπικότητά του και τον πνευματώδη και πρόσχαρο χαρακτήρα του, παρασύρει τον ήσυχο Παρθένο και ξυπνά την κρυμμένη του πλευρά, που σχετίζεται με την γνώση, την επικοινωνία, την τέχνη και την αισθητική. 

Έτσι, δίνει δύναμη για ζωή και δράση στο άτομο της Παρθένου, που το βοηθάει να μάθει να εκμεταλλεύεται σωστά την φαντασία του, να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα, να εκφραστεί ακόμα περισσότερο και να αναπτύξει τα ταλέντα του. 

 Από την άλλη πλευρά, ο Ζυγός, θαυμάζει τον Παρθένο για τον τρόπο που οργανώνει και διαχειρίζεται τις καταστάσεις και γενικότερα την ζωή του και έτσι, δίπλα του μαθαίνει να μελετά τις κινήσεις του και να κοιτάζει το συμφέρον του. 

Το άτομο της Παρθένου είναι ιδιαίτερα ρομαντικό, δοτικό, περιποιητικό και πιστό στο ταίρι του και αισθάνεται έντονα την επιθυμία να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ο Ζυγός χαίρεται από την φροντίδα και την περιποίηση που του προσφέρει το άτομο της Παρθένου, αναπτερώνεται το ηθικό του,  ανταποκρίνεται στα αισθήματα της Παρθένου και γίνεται ένας τρυφερός και στοργικός σύντροφος.

Το άτομο της Παρθένου μπορεί να προσφέρει στον Ζυγό την ασφάλεια που χρειάζεται, ώστε να πετύχει σπουδαία πράγματα και να καλλιεργήσει τις έμφυτες ικανότητες με τις οποίες είναι προικισμένος. 

Ο Ζυγός από την πλευρά του μπορεί να βοηθήσει το άτομο της Παρθένου να βελτιώσει την εξωτερική του εικόνα, να αποβάλει το άγχος του, να αποκτήσει μία πιο χαλαρή στάση για την ζωή, να διασκεδάζει και γενικά να περνά ευχάριστα.

Στον ερωτικό τομέα οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις γίνονται υπέροχες, με αισθησιασμό, ποικιλία και περιπετειώδη διάθεση, γιατί και τα δύο ζώδια στο σεξ είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και ξέρουν και οι δύο πως να ικανοποιήσουν το ταίρι τους.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει το άτομο της  Παρθένου στην σχέση με τον Ζυγό είναι να προσπαθήσει να περιορίσει την αυστηρή κριτική που συνηθίζει να ασκεί, την γκρίνια, αλλά και την υπερπροστασία που δείχνει.

Η σχέση αυτή είναι μία καλή και δημιουργική ένωση και έχει πιθανότητες να μακροημερεύσει, αρκεί βέβαια να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί.

Taromanteia.gr