Ζυγός με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ένα ζώδιο του Αέρα, όπως ο Ζυγός και ένα ζώδιο της Φωτιάς, όπως ο Κριός μπορούν να ταιριάξουν και να συνυπάρξουν. 

Η Αφροδίτη, ως κυρίαρχος πλανήτης στον Ζυγό προσδίδει σε αυτόν έναν αισθησιασμό, που σε συνδυασμό με τον Άρη που κυριαρχεί στον Κριό, δημιουργεί μία σχέση ενδιαφέρουσα και ζεστή με έντονο το ερωτικό πάθος.

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, καλοπροαίρετο, ρομαντικό, ευχάριστο με θετική αύρα και έχει την τάση να επεκτείνει συνεχώς τον κύκλο γνωριμιών του. Πιστεύει σε ιδανικά και υψηλές αξίες, που συνήθως είναι ανέφικτες. Απεχθάνεται τις προστριβές και τις έντονες αντιπαραθέσεις. 

Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, το διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια». 

Ο Κριός, ένα άτομο ορμητικό, των γρήγορων κινήσεων, αυθόρμητο, τολμηρό, που ξέρει να παλεύει για τα «θέλω» του, όταν συναντήσει έναν Ζυγό, ελκύεται από την γοητεία, την ευστροφία, το χιούμορ και το ανήσυχο πνεύμα του.

Ο Ζυγός διακρίνεται για την καλλιτεχνική του φύση, για την εμμονή του με την απόλυτη τελειότητα σε ό,τι και αν κάνει, ενώ του αρέσει να παίζει και τον ρόλο του μεσολαβητή. 

Γενικά είναι ένα ήρεμο άτομο, που αποζητά το μέτρο, την δικαιοσύνη και την ισορροπία σε όλα τα πράγματα. Έτσι πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη του Κριού, ο οποίος θέλει να έχει τον ηγετικό ρόλο στην σχέση, στοιχεία που ο Ζυγός τα θεωρεί υπερβολικά και συνάμα κουραστικά.

Ο Κριός από την πλευρά του προσπαθεί να μεταδώσει στον Ζυγό την ενεργητικότητά του, την αισιοδοξία του και την φιλοδοξία του, γεγονός που εκτιμάει ο Ζυγός, ο οποίος και αναγκάζεται να γίνει πιο υπομονετικός και συγκαταβατικός, κάτι που είναι δύσκολο γι’ αυτόν.

Στον ερωτικό τομέα ο Ζυγός ενθουσιάζεται από το πάθος και τις σεξουαλικές ορέξεις του Κριού και προσπαθεί να δείξει στον Κριό ότι είναι πρόθυμος να δοκιμάζει νέες εμπειρίες και ερωτικά παιγνίδια κατά την συνουσία. 

Ο Ζυγός είναι άτομο έξυπνο, δίκαιο, συγκρατημένο και λειτουργεί περισσότερο με την λογική και όχι με παρορμητισμό, όπως ο Κριός, ενώ απεχθάνεται τα άτομα που συμπεριφέρονται είτε πιεστικά είτε άσχημα ή απότομα. Γι’ αυτό, εάν κατά την διάρκεια της σχέσης εντοπίσουν τέτοια δείγματα από τον Κριό μπορεί να αποχωρήσουν. 

Η σχέση αυτή έχει πολλές δυνατότητες να πετύχει, αρκεί ο μεν Κριός να γίνει πιο συγκαταβατικός και να μην ασκεί μεγάλη πίεση, ο δε Ζυγός να προσπαθήσει να γίνει πιο αυθόρμητος και τολμηρός. 

Σε γενικές γραμμές, τα δύο αυτά ζώδια έλκονται από κάποιες αντιθέσεις του χαρακτήρα τους και εάν καταφέρουν να έχουν αλληλοκατανόηση και σεβασμό έχουν μεγάλες πιθανότητες να μείνουν για πολλά χρόνια μαζί.

Taromanteia.gr