ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Ιχθύ

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός δεν εναρμονίζονται εύκολα με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, ο οποίος είναι ακόμα πιο ευαίσθητος χαρακτήρας από τον Ζυγό.

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης των Ζυγών, σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα και τον Δία, πλανήτες που κυριαρχούν στον Ιχθύ δημιουργούν μία σχέση γεμάτη μυστήριο, προβληματισμό, αλλά και με αντιθέσεις. 

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, ευχάριστο με θετική αύρα, που το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίληψη, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό του γούστο. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτει μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. 

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού γοητεύουν τον Ιχθύ, καθώς του εκπέμπει κάτι ξεχωριστό και αέρινο και τον παρακινούν να αναζητήσει νέες εμπειρίες και να αποκτήσει καινούργια αντικείμενα ενδιαφέροντος.  

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο τρυφερό, ευαίσθητο, με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, με πλούσια και ζωηρή φαντασία και καλλιτεχνικό ταλέντο, χαρακτηριστικά που ελκύουν τον Ζυγό, ο οποίος προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον κατανοήσει.

Ο Ζυγός είναι άτομο που λειτουργεί με την λογική και το μυαλό, ενώ σε δεύτερη μοίρα βάζει το συναίσθημα, σε αντίθεση με τον Ιχθύ για τον οποίον πρωτεύοντα ρόλο παίζει η καρδιά και ύστερα έρχεται ο νους και η ορθή σκέψη.

Ο Ζυγός συναισθηματικά είναι πιο ανεξάρτητος από τον Ιχθύ και απλά θέλει να περνάει καλά στην σχέση του. Αντίθετα ο Ιχθύς είναι ανασφαλής και αισθάνεται αδύναμος όταν είναι μόνος του. 

Γι’ αυτό αναζητά να βρει και να ερωτευτεί ένα ταίρι με το οποίο θα μοιραστεί τα όνειρά του και θα μείνουν για πάντα μαζί. Ο Ζυγός είναι αυτός, που με την διπλωματία του καταφέρνει να ηρεμεί τον Ιχθύ, όταν ζορίζεται από συναισθηματικές υπερβολές και ανασφάλειες.

Οι απόψεις και η συμπεριφορά του Ιχθύ εμπνέουν το Ζυγό και του βγάζουν το θετικό κομμάτι της προσωπικότητάς του. Επιπλέον, του κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ώστε να θέλει να ψυχογραφήσει τον Ιχθύ και να δει πώς μπορεί να συνδυάσει τον συναισθηματισμό του με το οξύ πνεύμα του. 

Το ζευγάρι αυτό έχει αρκετά κοινά σημεία επαφής και έντονο συναίσθημα. Θα μπορούσε να γίνει ένα πετυχημένο δίδυμο, εφόσον και οι δύο έχουν ανάγκη από έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μοιράζονται όμορφα συναισθήματα, ώστε να καλύψουν το κενό και να νοιώσουν πληρότητα.   

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται από μία τάση να ζει εκτός πραγματικότητας σε έναν δικό του ιδανικό και φανταστικό κόσμο, παρασύροντας σε αυτό τον ρομαντικό και ονειροπόλο Ζυγό. 

Έτσι συχνά αναλώνουν άσκοπα τον χρόνο τους, κάνοντας σχέδια χωρίς να καταλήγουν σε κάτι συγκεκριμένο και χωρίς να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα σε αυτά που σκέφτονται, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε αυτή την σχέση.

Στον ερωτικό τομέα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ο Ιχθύς αποκτά στενή συναισθηματική σχέση με το ταίρι του, γίνεται ασυγκράτητος και παραδίδεται σε αυτό με πάθος, γεγονός που διεγείρει τον Ζυγό, που αντιμετωπίζει το σεξ, ως ένα ερωτικό παιχνίδι, ως μία εμπειρία αισθησιακή, συναρπαστική. 

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξουν και οι δύο στον τομέα της δέσμευσης, καθώς έχουν διαφορετικές απόψεις, σχετικά με την πορεία της σχέσης τους, που πιθανόν να προκαλέσουν εντάσεις και να τους δυσκολέψουν στο να ακολουθήσουν ένα κοινό μονοπάτι. 

Ο Ιχθύς έχει μεγάλες προσδοκίες από το ταίρι του και θέλει να έχει την αποκλειστικότητα της αγάπης του Ζυγού. 

Ο Ζυγός από την πλευρά του, ενώ μπορεί αρχικά να δει την σχέση τους στα σοβαρά, στην συνέχεια με την αναποφασιστικότητα, τα διλήμματά του και την ανάγκη του να αισθάνεται ελευθερία και επιβεβαίωση, μπορεί να έρθει σε αντίθεση με τις αρχές του Ιχθύ.

Η σχέση ανάμεσα σε έναν Ζυγό και σε έναν Ιχθύ αποτελεί μία πρόκληση και για τους δύο, αλλά όμως για να έχει θετική εξέλιξη θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τους δύο. 

Taromanteia.gr