ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος είναι δύο ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο του Αέρα και έχουν πολλές προοπτικές να τα βρουν και να δημιουργήσουν μία ευτυχισμένη ένωση.

Ο Ερμής, ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων ερχόμενος σε επαφή με την Αφροδίτη, που κυριαρχεί στον Ζυγό, φέρνει σε αυτή την σχέση καλή επικοινωνία, αρμονία, αισθησιασμό και πνευματική διέγερση.  

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, καλοπροαίρετο, ρομαντικό, ευχάριστο με θετική αύρα και έχει την τάση να επεκτείνει συνεχώς τον κύκλο γνωριμιών του. Πιστεύει σε ιδανικά και υψηλές αξίες, που συνήθως είναι ανέφικτες. 

Απεχθάνεται τις προστριβές και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, αυθόρμητο, εκδηλωτικό, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. 

Έχει υψηλό δείκτη ευφυΐας και ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει, όταν και όποτε χρειαστεί. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου μαγνητίζουν τον Ζυγό, ο οποίος προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του και τον τρόπο ζωής του.

Η οξυδέρκεια και η ευχάριστη προσωπικότητα του Δίδυμου, καθώς και ο τρόπος του να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του απέναντι στο ταίρι του είναι χαρακτηριστικά που διεγείρουν τον Ζυγό, που δίπλα του λαμβάνει και αυτός δύναμη από την ζωντάνια και την ενεργητικότητά του. 

Έτσι, ο Ζυγός δεν θα νοιώσει ποτέ πλήξη ούτε ψυχική κούραση δίπλα στον Δίδυμο, καθώς ο τετραπέρατος Δίδυμος, που είναι όλο εκπλήξεις, βρίσκει τρόπους, ώστε να περνούν ευχάριστα κάνοντας διεξοδικές συζητήσεις, να διασκεδάζουν αρκετά και να απολαμβάνουν ποικίλες κοινωνικές συναναστροφές. 

Ο Ζυγός είναι ένα άτομο εύστροφο και ανήσυχο, χαρακτηριστικά παρόμοια με του Δίδυμου και γι’ αυτό θεωρεί ότι βρήκε το άλλο του μισό. 

Είναι όμως πιο πρακτικός και αντικειμενικός από τον Δίδυμο με απαράβατες αρχές. 

Επίσης, είναι πιο ευαίσθητος και τρυφερός από τον επιπόλαιο και ασταθή Δίδυμο, τον οποίον θα πιέσει για να του μάθει τι είναι η πραγματική αγάπη.

Ο Ζυγός μπορεί να είναι πιο ήσυχος σε σχέση με τον αυθόρμητο και ορμητικό χαρακτήρα του Δίδυμου, εντούτοις όμως, είναι πάντα πρόθυμος και διαθέσιμος να τον ακολουθήσει σε οποιεσδήποτε περιπετειώδεις καταστάσεις.

Η σχέση ανάμεσα σε έναν Δίδυμο και έναν Ζυγό είναι περισσότερο πνευματική, ενώ η σεξουαλική επαφή έρχεται σε δεύτερη μοίρα, κοινό στοιχείο και για τους δύο. 

Στον ερωτικό τομέα ταιριάζουν πολύ οι απόψεις τους, εφόσον το σεξ το αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο, όπου περνούν όμορφες και παθιασμένες στιγμές και μένουν και οι δύο ικανοποιημένοι. 

Ο Ζυγός, ο οποίος είναι άτομο συναισθηματικό όταν γνωρίσει το κατάλληλο ταίρι θέλει να μείνει μαζί του για πάντα. Αυτό πρέπει να το έχει καλά στο μυαλό του ο Δίδυμος και να είναι σίγουρος ότι επιθυμεί σοβαρή σχέση, προτού προχωρήσει μαζί του.

Έτσι, η ένωση αυτή του Δίδυμου με τον Ζυγό εάν το θέλουν και οι δύο, μπορεί να εξελιχθεί σε μία όμορφη και ζεστή σχέση, να μακροημερεύσει και να ευτυχήσει. 

Taromanteia.gr