ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ζυγός με Αιγόκερω

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως

ΖΥΓΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός και τα ζώδια της Γης στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως δεν μπορούν εύκολα να ταιριάξουν και να εναρμονισθούν.

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης των Ζυγών, έλκεται από τον Κρόνο, τον πλανήτη που κυριαρχεί στον Αιγόκερω και φέρνει σε αυτή την σχέση μία χαρούμενη διάθεση για ανανέωση, καλή επικοινωνία, φιλοδοξίες και όρεξη για ζωή.

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, ευχάριστο με θετική αύρα, που το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίληψη, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό του γούστο. Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτει μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. 

Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ζυγού εξιτάρουν τον Αιγόκερω, ο οποίος αισθάνεται δίπλα του όμορφα και άνετα.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο, με έντονη την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή σοβαρό, υπεύθυνο, που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του και που προσπαθεί με ακρίβεια να ακολουθεί το πρόγραμμά του. 

Οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους, ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τα υλικά αγαθά, ενώ δίνει προτεραιότητα και στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, για τα οποία είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει. 

Επιπλέον, είναι ψυχρός, καχύποπτος, συμφεροντολόγος, παραδοσιακός και συντηρητικός, που απαιτεί αφοσίωση από το ταίρι του.

Ο Αιγόκερως με τον συνεπή και μεθοδικό χαρακτήρα του ασκεί θετική επιρροή και ωθεί τον Ζυγό να μάθει να σκέφτεται πιο αναλυτικά τα πράγματα και να κάνει σωστό προγραμματισμό, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Γενικά, μπορεί να τον βοηθήσει για να αξιοποιήσει πλήρως όλες τις δυνατότητες και τις επιλογές που έχει. 

Ο Ζυγός με τον ενθουσιώδη χαρακτήρα του προσπαθεί να παρασύρει τον Αιγόκερω σε νέες δραστηριότητες, να του διδάξει νέους τρόπους στην σκέψη του, αλλά και να τον ωθήσει, ώστε να ξεχάσει τις αυστηρές αρχές του και την πειθαρχημένη συμπεριφορά του.

Έτσι, ο Αιγόκερως στο πλευρό του Ζυγού θα μπορέσει να αφεθεί, ώστε να ξεπεράσει το καθημερινό του άγχος, να ξαναβρεί την ψυχική του ηρεμία και να ζήσει με το ταίρι του ευχάριστες ψυχαγωγικές στιγμές.

Στην αρχή της σχέσης τους παρατηρείται ένας έντονος ενθουσιασμός από την διαφορετικότητα και των δύο. Έτσι σε πρώτη φάση βλέπουν μόνο τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους. 

Ο Ζυγός είναι ένα άτομο που θέλει να ζει ελεύθερα, έχει ανάγκη από προσωπικό χώρο και ιδιωτικές στιγμές και δεν αντέχει να περιορίζεται, σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, που είναι οπισθοδρομικός, αυταρχικός, άκαμπτος, ένα ζώδιο της πειθαρχίας και με πολύ ισχυρά πιστεύω. 

Ο Αιγόκερως, ο οποίος έχει ανάγκη να έχει δίπλα του ένα άτομο έμπιστο, σοβαρό, υπεύθυνο, που να μπορεί να του προσφέρει ασφάλεια τόσο σε υλικό επίπεδο όσο και σε συναισθηματικό, θεωρεί την αναποφασιστικότητα και την ανέμελη συμπεριφορά του Ζυγού αρκετά επιπόλαιη. 

Ο Ζυγός από την πλευρά του, αν και θαυμάζει τον δυναμισμό και την ωριμότητα του Αιγόκερω, καθώς και το γεγονός ότι μπορεί να έχει την ασφάλεια και την σιγουριά που ζητά, εντούτοις του είναι δύσκολο να εναρμονιστεί με την ψυχρή λογική του.

Όμως, αυτή η αστάθεια στον χαρακτήρα του Ζυγού θα αρχίσει στην πορεία να κουράζει τον οργανωτικό και πειθαρχημένο Αιγόκερω, γιατί θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να στηρίζεται ιδιαίτερα σε αυτόν. 

Την ίδια κούραση όμως θα αρχίσει να νοιώθει και ο Ζυγός βλέποντας την ανιαρή, αργή και μονότονη συμπεριφορά του Αιγόκερω.

Στον ερωτικό τομέα ο Αιγόκερως επιθυμεί κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής να υπάρχει ένταση, σφοδρό πάθος, τρυφερότητα και αισθησιασμός, πράγματα που μπορεί να δώσει ο Ζυγός και να παρασύρει το ταίρι του σε πράξεις ασύνετες και γεμάτες φαντασία. 

Προκειμένου να μπορέσει να συμβιώσει αρμονικά το συγκεκριμένο ζευγάρι θα πρέπει να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αλλάξουν τις συμπεριφορές τους, κάτι που είναι δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη. Αν όμως καταφέρουν να συμβιβαστούν και να κάνουν θυσίες σε αυτή την σχέση θα ωφεληθούν και οι δύο.

Taromanteia.gr