ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Υδροχόος με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Δύο ζώδια του Αέρα με κυρίαρχο πλανήτη τον Ουρανό διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο, μία όμορφη σχέση πάνω σε σταθερές βάσεις. 

Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση και για τους δύο, καθώς υπάρχει μεγάλη συμβατότητα ανάμεσά τους. 

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. 

Και οι δύο είναι άτομα ελεύθερα, υπερβολικά ανεξάρτητα,  απρόβλεπτα και πνευματώδη. Διαπνέονται από έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν και να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους τους.

Οι Υδροχόοι είναι ιδιόρρυθμοι, εκκεντρικοί και ισχυρογνώμονες και αντιδρούν σε οτιδήποτε θεωρούν ότι τους παρεμποδίζει την δράση τους για να κινηθούν ελεύθερα. 

Τους αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες, είναι πολυμήχανοι και έχουν από την φύση τους ευρηματική φαντασία. Έχουν την ικανότητα να επινοούν και να εφαρμόζουν νέες μεθόδους και πρωτότυπες τεχνικές κατασκευές σε σημείο, που να αγγίζει αρκετές φορές τα όρια της ιδιοφυίας. 

Έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και επιδιώκουν να επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις, επειδή πιστεύουν ότι μόνον αυτοί γνωρίζουν το σωστό για όλα τα θέματα. 

Οι φιλικές σχέσεις που συνάπτουν συνήθως είναι με άτομα επιφανή και διακεκριμένα, με σημαντική θέση στην κοινωνία. Δεν τους αρέσει να ζουν με συμβάσεις και με καθιερωμένους τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς. Δεν υπολογίζουν τα χρήματα και τους αρέσει να ξοδεύουν αλόγιστα, όταν πρόκειται είτε για την προσωπική τους ευχαρίστηση είτε για να ευχαριστήσουν αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Ο άντρας Υδροχόος είναι άτομο που προτιμάει τις σταθερές και μόνιμες σχέσεις με σκοπό να κάνει οικογένεια, επειδή αγαπάει τα παιδιά. Στο πλευρό του θέλει να έχει μία γυναίκα έξυπνη, με χαρούμενη διάθεση, δημιουργική και απρόβλεπτη. 

Εντούτοις, ως πνεύμα επαναστατικό, που δεν μπορεί να δεχτεί τους περιορισμούς και την καταπίεση στην σχέση του, θέλει η σύντροφός του να σέβεται την ελευθερία του, προκειμένου να μπορούν να συνεχίσουν αρμονικά.

Η γυναίκα Υδροχόος αναζητά μία μόνιμη και ουσιαστική σχέση, η οποία θα της προσφέρει εκτός από το σεξ, αγάπη και ζεστασιά. Θέλει να έχει δίπλα της έναν άντρα δυναμικό, με φιλοδοξίες, όνειρα και υψηλούς στόχους και που να μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια.  

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Υδροχόος ζουν για μεγάλες ιδέες, έχουν υψηλά ιδανικά, ενώ ενθουσιάζονται με τις αλλαγές και γενικά με οτιδήποτε ασυνήθιστο και περίεργο. 

Είναι πρόσχαροι, υπεραγαπούν τους φίλους τους και προσπαθούν πάντα να τους στηρίζουν και να τους παρέχουν την βοήθειά τους με όποιον τρόπο μπορούν. 

Γίνονται οι εμψυχωτές της παρέας με την ζωντάνια και τον δυναμισμό τους και τους αρέσει να βρίσκονται στο επίκεντρο και να είναι μέσα σε όλα τα θέματα συζητήσεων.

Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έχουν κάτι το ιδιαίτερο που τους κάνει να ξεχωρίζουν, κάτι που τους απελευθερώνει από τα ταμπού. Στο σεξ δεν έχουν αναστολές και ηθικούς φραγμούς και είναι διατεθειμένοι να δοκιμάσουν τα πάντα, προκειμένου να γευτούν μέσω των αισθήσεων την σαρκική ηδονή. 

Αρνητικά στοιχεία στην σχέση τους είναι αφενός, το γεγονός ότι πολλές φορές αντιδρούν απρόβλεπτα και αλλοπρόσαλλα, με αποτέλεσμα να φέρουν μεγάλες ανατροπές στην ζωή τους και αφετέρου, η αναποφασιστικότητά τους. 

Η ένωση δύο Υδροχόων εκτός από ερωτική σχέση μπορεί να εξελιχθεί και σε μία ουσιαστική σχέση φιλίας. Έτσι, οι προοπτικές είναι μεγάλες για  να ευδοκιμήσει και να έχει διάρκεια στον χρόνο, αρκεί βέβαια και οι δύο πλευρές να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Taromanteia.gr