ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Υδροχόος με Τοξότη

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Τα ζώδια Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος είναι ταιριαστά σε πολλά σημεία με τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Τοξότης και γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο να εναρμονιστούν.

Ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη σε συνδυασμό με τον Ουρανό και τον Κρόνο, που κυριαρχούν στον Υδροχόο φέρνουν σε αυτή την σχέση ενέργεια, ένταση, ανανέωση, ζωντάνια και περιπέτεια. 

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. 

Είναι ένα πνεύμα επαναστατικό, που δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο κοινωνικό, πνευματώδες, με πολλές ανησυχίες, με φιλελεύθερο πνεύμα, διακατέχεται από μεγαλομανία, αγαπάει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και θέλει να κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί. 

Του αρέσουν οι περιπέτειες και προχωράει, αντιμετωπίζοντας την ζωή, ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις, έχοντας βασικό κριτήριο την αισιόδοξη διάθεσή του. Αποτελεί την χαρά της παρέας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ.

Παρά το γεγονός, ότι στη βάση του είναι ένα ζωηρό και άπιστο ζώδιο, εντούτοις χαίρεται και αισθάνεται όμορφα στην σκέψη να δημιουργήσει οικογένεια και να έχει δίπλα του ένα σύντροφο πρόθυμο, αφενός να του παρέχει την ελευθερία που επιθυμεί και αφετέρου να τον ακολουθεί στην περιπετειώδη και πολυκύμαντη ζωή του.

Όλη αυτή η ζωντάνια και το ταμπεραμέντο του Τοξότη γοητεύουν πολύ τον Υδροχόο, τον ευχαριστούν, τον διασκεδάζουν και ενισχύουν την ψυχική του διάθεση, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να ζήσει περιπετειώδεις καταστάσεις μαζί του. 

Ο Τοξότης γοητεύεται από την προσωπικότητα του Υδροχόου, τις πρωτότυπες ιδέες του, την ενεργητικότητά του, το χιούμορ του και την ξενοιασιά του.

Ο Υδροχόος από την πλευρά του έχει τον τρόπο να αναδεικνύει όλα τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του Τοξότη, με αποτέλεσμα ο Τοξότης να μεταμορφώνεται, να διατηρεί την δύναμη για ζωή και δράση και έτσι να περνούν και οι δύο όμορφες στιγμές. 

Η επικοινωνία ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη και να τους βοηθήσει να δουν τα πράγματα με άλλο μάτι, κάτι που θα ενθουσιάσει και τους δύο. 

Θετικό στοιχείο επίσης είναι ότι, τόσο ο Τοξότης όσο και ο Υδροχόος είναι άτομα εξωστρεφή, έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ και δεν αφήνουν την ρουτίνα να βαλτώσει την σχέση τους. 

Μαζί θα έχουν την δυνατότητα να πετύχουν πολλά πράγματα, να διασκεδάσουν, να κάνουν ταξίδια και τρέλες και να ζουν νέες εμπειρίες, ώστε ο έρωτάς τους να παραμένει ζωντανός.

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο ευχάριστο και ενθουσιώδες, που εκδηλώνει με έντονο και παράφορο τρόπο τα θερμά ερωτικά του συναισθήματα στο ταίρι του. Η πολυέξοδη ζωή και γενικά η καλοπέραση είναι το στοιχείο του, που ως γνωστόν χωρίς χρήματα δεν γίνονται. 

Επομένως, με τον τρόπο του παρακινεί τον Υδροχόο να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική του εξέλιξη και κατά συνέπεια αύξηση στα έσοδά του, θέτοντας σε εφαρμογή ακόμα και σχέδια που πιθανόν να είχε παραμελήσει. 

Στον ερωτικό τομέα ταιριάζουν πάρα πολύ, καθώς και οι δύο αγαπούν ιδιαίτερα το σεξ. Ο Τοξότης διεγείρεται από το φλερτ και γενικά το ερωτικό παιχνίδι, ενώ ο Υδροχόος κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έχει κάτι το ιδιαίτερο που τον κάνει να ξεχωρίζει, κάτι που τον απελευθερώνει από τα ταμπού. Στον έρωτα δεν έχει αναστολές και ηθικούς φραγμούς και είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει τα πάντα, προκειμένου να γευτεί μέσω των αισθήσεων την σαρκική ηδονή. 

Βέβαια δεν παύουν να υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία, που μπορεί να φέρουν στην σχέση εντάσεις, όπως το γεγονός ότι και οι δύο έχουν νευρικό χαρακτήρα, που μπορεί να τους οδηγήσει σε εκρηκτικές και αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και καταστάσεις. 

Ο Υδροχόος είναι υπερόπτης και πολύ ιδιόμορφος από την φύση του, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και επιδιώκει να επιβάλλει τις δικές του ιδέες, επειδή πιστεύει ότι μόνον αυτός γνωρίζει το σωστό για όλα τα θέματα. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι να παραγκωνίζει όλες τις άλλες απόψεις και να τις αντιμετωπίζει με τρόπο περιφρονητικό και υποτιμητικό, κάτι που θα ενοχλήσει τον Τοξότη και μπορεί να τους φέρει σε έντονη αντιπαράθεση. 

Επίσης ο Υδροχόος είναι πιο σταθερός στα συναισθήματά του, ενώ ο Τοξότης είναι πιο ευμετάβλητος. Ένα επιπλέον μειονέκτημα είναι και το γεγονός ότι κανείς από τους δύο δεν είναι πρακτικός και δεν ξέρουν πώς να θέσουν σαφείς στόχους στην ζωή τους.

Η σχέση αυτή ανάμεσα σε έναν Υδροχόο και σε έναν Τοξότη έχει πολλές προοπτικές για το μέλλον και μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα και να ευδοκιμήσει, καθώς υπάρχει μία συναρπαστική έλξη μεταξύ τους. 

Το βασικό μέλημα για την σχέση αυτή είναι και οι δύο πλευρές να μείνουν ενωμένες, να αναδείξουν τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς τους και να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

Taromanteia.gr