ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Υδροχόος με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ένα ζώδιο του Αέρα, όπως είναι ο Υδροχόος με ένα ζώδιο της Φωτιάς, όπως είναι ο Κριός έχουν πολλές πιθανότητες να εναρμονιστούν, κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις και οι δύο πλευρές.

Ο Ουρανός και ο Κρόνος, κυρίαρχοι πλανήτες του Υδροχόου ερχόμενοι σε επαφή με τον Άρη, πλανήτη του Κριού μπορούν να προκαλέσουν στην σχέση, αμοιβαία ερωτική έλξη, αλλά και εντάσεις, λόγω των διαφορετικών τους απόψεων. 

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. Είναι ισχυρογνώμονας και δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις, συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Ο Κριός είναι άτομο δραστήριο, φιλόδοξο, αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, τον διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει κάτι το διαφορετικό.

Είναι από την φύση του ενεργητικός, πνευματώδης, αυθόρμητος, χαριτωμένος, εύστροφος, με γρήγορη αντίληψη, ενώ του αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές και οι δοκιμές σε νέα εγχειρήματα, χαρακτηριστικά τα οποία ελκύουν τον Υδροχόο.

Ο Υδροχόος, ένα άτομο πρωτοποριακό, που του αρέσει να μαθαίνει και να πειραματίζεται πάνω σε νέες καινοτόμες ιδέες και τεχνικές δείχνει ενθουσιασμό από την ζωντάνια του Κριού και την δύναμη που έχει για δράση και περιπέτειες. 

Σε αντίθεση με τον Κριό, ο οποίος λειτουργεί αυθόρμητα, ο Υδροχόος, ο οποίος είναι περισσότερο πνευματικό άτομο, είναι πιο αργός και καθυστερεί συνήθως να ενδώσει, επειδή θέλει να μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες και να είναι σίγουρος για την επιλογή του.  

Η σχέση αυτή, του ανοιχτόμυαλου Υδροχόου με την εγρήγορση του Κριού, διεγείρει και εξιτάρει και τους δύο, εφόσον είναι έτοιμοι να ζήσουν μαζί νέες εμπειρίες. 

Έτσι, η ένωση των δύο αυτών ζωδίων μπορεί να δημιουργήσει ένα ωραίο δίδυμο με πολλές πιθανότητες να προχωρήσει και να κάνει σημαντικά πράγματα. Η σχέση τους συνήθως προχωράει με γρήγορους ρυθμούς με τις συνθήκες να αλλάζουν διαρκώς. 

Στην αρχή της σχέσης τους όλα κυλούν όμορφα, καθώς πιστεύουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό και ιδιαίτερα ο Υδροχόος που βλέπει στο πρόσωπο του Κριού έναν άνθρωπο που δεν αντέχει την ρουτίνα και γενικά τα συνηθισμένα πράγματα, όπως δεν αρέσουν και στον ίδιο.

Ο Κριός δίπλα στον Υδροχόο έχει να μάθει χρήσιμα γι’ αυτόν πράγματα, όπως το να είναι δίκαιος και να μην μεροληπτεί και γενικά να αναλύει τα διάφορα θέματα σε βάθος.

Στον σεξουαλικό τομέα είναι και οι δύο εξίσου φλογεροί, λειτουργούν με πάθος και χρησιμοποιούν πρακτικές που ξεπερνούν την φαντασία και διεγείρουν τις αισθήσεις τους, απολαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο, όμορφες ερωτικές στιγμές.

Ο Κριός από την φύση του έχει μάθει να έχει μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι του και ιδιαίτερα σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, όπου το ίδιο κάνει και στον Υδροχόο, καθώς στην σχέση που επιθυμεί, δίνεται ολόψυχα. 

Ο Υδροχόος όμως γενικά είναι πιο αργός και καθυστερεί τις εξελίξεις, καθώς του αρέσει να σκέφτεται και να αναλύει τα πράγματα, προτού πάρει αποφάσεις, γεγονός που μπορεί να κουράσει τον βιαστικό και ορμητικό Κριό.  

Ένα άλλο μειονέκτημα του Υδροχόου είναι ότι του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι ανέφικτα, όπου ο Κριός δεν μπορεί να είναι σίγουρος πότε τα εννοεί πραγματικά και πότε είναι μέσα στην φαντασία του. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι να προκαλείται στην σχέση ένας εκνευρισμός και μία αμφιβολία και από τους δύο, μέχρι να κατασταλάξει ο Υδροχόος, ότι ο Κριός είναι ένα άτομο ικανό να τον καλύψει απόλυτα σε κάθε τομέα.

Έτσι, με καλή θέληση, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη μπορεί αυτή η ένωση να λειτουργήσει όμορφα και αρμονικά και να μακροημερεύσει.  

Taromanteia.gr