ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Υδροχόος με Καρκίνο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ 

Τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές στον χαρακτήρα με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Καρκίνος και γι’ αυτό είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν.

Η Σελήνη, που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Καρκίνου, σε συνδυασμό με τον Κρόνο και τον Ουρανό, πλανήτες που κυριαρχούν στον Υδροχόο, δημιουργούν μία ένωση των δύο αυτών ζωδίων, που κοινό σημείο έχουν την ανάγκη τους για σταθερότητα και ασφάλεια. 

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες, αλλά όμως ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό. 

Είναι ισχυρογνώμονας, είναι πνεύμα επαναστατικό, που δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Ο Καρκίνος γοητεύεται από την προσωπικότητα του Υδροχόου, τις πρωτότυπες ιδέες του, την ενεργητικότητά του, το χιούμορ του και την ξενοιασιά του.

Ο Καρκίνος, από την πλευρά του, είναι ένα άτομο τρυφερό, ευγενικό και ευαίσθητο, με ισχυρή διαίσθηση και φαντασία. Έχει παραδοσιακές αξίες, αγαπάει τον θεσμό της οικογένειας και τα παιδιά και γι’ αυτό αναζητάει να βρει ένα ταίρι που θα είναι για πάντα δίπλα του και θα του προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.

Είναι και οι δύο άτομα με ευαισθησίες, που επιθυμούν να δίνουν αγάπη, αλλά και να την εισπράττουν. Όμως, ο μεν Καρκίνος, που είναι συναισθηματικό άτομο, έχει παραδοσιακές ιδέες για την σχέση και την οικογένεια, ενώ ο Υδροχόος, που είναι περισσότερο εγκεφαλικός, διακρίνεται για τις μοντέρνες και προοδευτικές του ιδέες, ο οποίος και λειτουργεί με ένα τρόπο απρόβλεπτο σε όλους τους τομείς.  

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο ευαίσθητο και τρυφερό, που αναζητάει την αποδοχή και την συντροφιά των γύρω του, εξαρτάται συνήθως από τους άλλους και γι’ αυτό έχει την τάση να προσκολλάται στο ταίρι του. 

Ο Υδροχόος σε αντίθεση με τον Καρκίνο είναι ένα άτομο αυτόνομο και λογικό, που εκτιμά πάρα πολύ την ανεξαρτησία των κινήσεών του και την ελευθερία του. 

Αρχικά, έλκεται από την γλυκιά και ήσυχη φύση του Καρκίνου, την οποία βρίσκει πολύ χαριτωμένη και ενδιαφέρουσα και γι’ αυτό θα προσπαθήσει να καταλάβει τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά του. 

Στην πορεία όμως όλη αυτή η προσκόλληση πάνω του θα αρχίσει να κουράζει τον Υδροχόο, γεγονός που θα εμποδίσει την προσπάθειά του, ώστε να εναρμονιστεί με τις βαθιές συναισθηματικές επιθυμίες του Καρκίνου.

Ο Καρκίνος στην σχέση του ενδιαφέρεται περισσότερο για την αξία της αγάπης, της οικογένειας, της συναισθηματικής επαφής και των υλικών αγαθών, στοιχεία που μπορούν να τους προσφέρουν ασφάλεια, τα οποία και θα επιδιώξει να εμφυσήσει στον Υδροχόο.

Ο Υδροχόος από την πλευρά του, ενώ καταλαβαίνει και θεωρεί σωστά όλα αυτά που του ζητάει το ταίρι του, δυσκολεύεται να συμβιβάσει το φιλελεύθερο και επαναστατικό πνεύμα του με τον πρακτικό τρόπο σκέψης του Καρκίνου, γεγονός που θα τους φέρει σε αντιπαράθεση.

Ακόμα και στον ερωτικό τομέα υπάρχουν αρκετές διαφορές στον τρόπο σκέψης τους. Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει την σεξουαλική πράξη με τρόπο ρομαντικό, έντονο συναίσθημα και γι’ αυτό δίνεται σε αυτήν και ανταποκρίνεται ολόψυχα και ανιδιοτελώς. 

Αντίθετα, ο Υδροχόος βλέπει το σεξ, ως μία πράξη σαρκική, κάτι που θα τον απελευθερώσει από τα ταμπού. Δεν έχει αναστολές και ηθικούς φραγμούς και είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει τα πάντα, προκειμένου να γευτεί μέσω των αισθήσεων την ηδονή.

Τα δύο αυτά ζώδια έχουν αρκετές διαφορές στον χαρακτήρα τους, αντιλαμβάνονται τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και λειτουργούν αλλιώς στις καταστάσεις.

Έτσι, η σχέση ανάμεσα σε έναν Υδροχόο και σε έναν Καρκίνο μπορεί να προχωρήσει και να έχει διάρκεια, αρκεί να υπάρχει αρκετή υπομονή και από τους δύο. 

Taromanteia.gr