ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Υδροχόος με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Ο Υδροχόος και ο Δίδυμος είναι ζώδια που ανήκουν και τα δύο στο στοιχείο του Αέρα, οπότε είναι φυσικό να έχουν πολλά κοινά σημεία στον χαρακτήρα τους.

Ο Ουρανός και ο Κρόνος, οι πλανήτες που κυριαρχούν στον Υδροχόο ερχόμενοι σε επαφή με τον Ερμή, τον κυρίαρχο πλανήτη των Διδύμων, δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα ένωση με ικανοποιητικό δίαυλο επικοινωνίας και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος φιλελεύθερος, πνευματώδης, εγκάρδιος, εύστροφος, ευπροσάρμοστος και με ανεξέλεγκτη κοινωνική δράση. Είναι υπερβολικά ανεξάρτητος, με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. 

Φημίζεται για τις πρωτοποριακές του ιδέες, καθώς είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, και με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Γι’ αυτό και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις είναι συνήθως επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Η προσωπικότητα του Υδροχόου γοητεύει τον Δίδυμο, για το γεγονός ότι ενώ έχουν κοινά στοιχεία, εντούτοις είναι  διαφορετική από την δική του.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, αυθόρμητο, εκδηλωτικό, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. 

Έχει υψηλό δείκτη ευφυΐας και ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει, όταν και όποτε χρειαστεί. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου ταιριάζουν με το επαναστατικό πνεύμα του Υδροχόου, στον οποίον αρέσουν τα ενεργητικά και κεφάτα άτομα.

Η τάση του Δίδυμου για πειραματισμούς και εξερευνήσεις συνδυάζεται με την ευρηματική φαντασία του Υδροχόου και την τάση του για ανανέωση. 

Και τα δύο αυτά ζώδια διακρίνονται για την λογική και την ψυχραιμία τους, αν και ο Δίδυμος σε ορισμένες φάσεις λειτουργεί πιο απρόβλεπτα, γεγονός που ελκύει τον Υδροχόο, καθώς η συμπεριφορά του επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις.

Ο Υδροχόος από την πλευρά του ενισχύει την διάθεση του Διδύμου να ασχοληθεί περισσότερο με την μόρφωσή του και να αποκτήσει επιπλέον δεξιότητες, ύστερα από συστηματική μελέτη. Έτσι ο Δίδυμος έχει την δυνατότητα να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα.  

Το δίδυμο αυτό έχει παρόμοιες επιθυμίες και έτσι μπορούν να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους με φιλοσοφικές συζητήσεις, με νέες γνωριμίες που θα διευρύνουν τον κοινωνικό τους κύκλο, αλλά και με ταξίδια, καθώς και στους δύο αρέσουν οι περιπετειώδεις καταστάσεις και γενικά το άγνωστο.

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο ζώδια έχει σχέση με τον οικονομικό τομέα. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που δεν στρέφει τις προσδοκίες του στο οικονομικό όφελος, αλλά αντίθετα είναι ικανός να στερηθεί τα αγαθά του για το κοινό συμφέρον.     

Έτσι, αν προχωρήσει αυτή η σχέση ο Δίδυμος είναι αυτός που θα πρέπει να αναλάβει το βάρος της οικονομικής διαχείρισης και στήριξης για το πρακτικό μέλλον τους.

Στον ερωτικό τομέα ο Δίδυμος ταιριάζει αρκετά με τον Υδροχόο, καθώς μπορούν να διαχωρίζουν το σεξ από το συναίσθημα. Έτσι, κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής απελευθερώνονται από τα ταμπού και δοκιμάζουν τα πάντα χωρίς αναστολές και ηθικούς φραγμούς, προκειμένου να γευτούν την ηδονή.

Η ένωση ενός Υδροχόου με έναν Δίδυμο είναι μία σχέση που έχει όλες τις προοπτικές να μακροημερεύσει, καθώς και οι δύο σέβονται τον προσωπικό χώρο του άλλου. 

Έτσι έχουν την δυνατότητα να είναι ευτυχισμένοι και να απολαμβάνουν την ανεξαρτησία τους, έχοντας μεγάλη ελευθερία κινήσεων και χωρίς κανείς να προσπαθεί να χειραγωγήσει τον άλλον.

Ένα βασικό σημείο που θα πρέπει να προσέξουν και οι δύο για να είναι επιτυχημένη η σχέση τους είναι ότι θα πρέπει να μάθουν να αντεπεξέρχονται και σε θέματα καθημερινότητας, όπως σε υποχρεώσεις και πιθανά προβλήματα.   

Taromanteia.gr