ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Τοξότης με Ζυγό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΖΥΓΟ

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Τοξότης και τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός, μπορούν εύκολα να εναρμονισθούν, καθώς έχουν πολλά κοινά σημεία.

Ο Δίας, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Τοξότη, συνδυάζεται με την Αφροδίτη, που είναι κυρίαρχος πλανήτης των Ζυγών και από κοινού δημιουργούν μία διάθεση ενεργητική με συνεχή ροή ιδεών και επικεντρώνονται σε ένα σκοπό, προκειμένου να κάνουν πραγματικότητα τους στόχους και τις φιλοδοξίες τους.

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο κοινωνικό, πνευματώδες, με πολλές ανησυχίες, με φιλελεύθερο πνεύμα, διακατέχεται από μεγαλομανία, αγαπάει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και θέλει να κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί. 

Του αρέσουν οι περιπέτειες και προχωράει, αντιμετωπίζοντας την ζωή, ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις, έχοντας βασικό κριτήριο την αισιόδοξη διάθεσή του. Αποτελεί την χαρά της παρέας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ.

Παρά το γεγονός, ότι στη βάση του είναι ένα ζωηρό και άπιστο ζώδιο, εντούτοις χαίρεται και αισθάνεται όμορφα στην σκέψη να δημιουργήσει οικογένεια και να έχει δίπλα του ένα σύντροφο πρόθυμο, αφενός να του παρέχει την ελευθερία που επιθυμεί και αφετέρου να τον ακολουθεί στην περιπετειώδη και πολυκύμαντη ζωή του.

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, ευχάριστο με θετική αύρα, που το χαρακτηρίζει η ισορροπία και η αρμονία. Διακρίνεται για την υψηλή του αντίληψη, τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες, την αρκετά ανεπτυγμένη αίσθηση του ωραίου και το καλό του γούστο. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και γενικά διαθέτει μία ήρεμη και καλοπροαίρετη προσωπικότητα. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. 

Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ζυγού εξιτάρουν τον Τοξότη, που προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τον τρόπο ζωής του. 

Ο Τοξότης, ένα άτομο που αναζητά την δράση και την περιπέτεια, ενθουσιάζεται από τον Ζυγό, βλέποντας την φιλελεύθερη στάση που έχει για την ζωή και την πολυσχιδή προσωπικότητά του. 

Ο Ζυγός από την πλευρά του εντυπωσιάζεται από την ορμητικότητα του Τοξότη και το καλλιεργημένο του πνεύμα και πιστεύει ότι βρήκε στο πρόσωπο του Τοξότη το ιδανικό ταίρι. 

Έτσι, από κοινού θα έχουν την δυνατότητα να ασχοληθούν με πολλές δραστηριότητες, να κάνουν ταξίδια, να γνωρίσουν νέα πρόσωπα, να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες και να περάσουν δημιουργικές και παραγωγικές στιγμές μαζί. 

Ο Τοξότης έχει την δυνατότητα να βοηθήσει τον Ζυγό να εξελιχθεί, θέτοντας πιο σαφείς στόχους για το μέλλον, ενώ ο ίδιος δίπλα στον λεπτολόγο και αποφασιστικό Ζυγό θα μάθει να έχει μεγαλύτερη υπομονή και να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή, σε όποια καθήκοντα αναλαμβάνει.

Στην ένωση αυτή ο Τοξότης αν και δείχνει ότι λειτουργεί με την λογική, εντούτοις αρκετές φορές γίνεται πιο απρόβλεπτος από τον Ζυγό, γεγονός που κεντρίζει το ενδιαφέρον του δεύτερου, καθώς τον κρατάει σε αγωνία, ενώ βρίσκεται διαρκώς σε ετοιμότητα. 

Έτσι, το γεγονός ότι στο πλευρό του Τοξότη δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου ξημερώσει η επόμενη μέρα, ο Ζυγός το βρίσκει πολύ ελκυστικό και διεγερτικό. 

Ανάμεσα στον Ζυγό και στον Τοξότη υπάρχει μία αμοιβαία κατανόηση και υποχώρηση, ενώ τους αρέσει η κοινωνική ζωή και η εξωστρέφεια. Η επιθυμία και των δύο για διασκέδαση και για νέες εμπειρίες είναι πολύ έντονη.

Ο Τοξότης στο πλευρό του Ζυγού μαθαίνει να γίνεται πιο διαλλακτικός και να λειτουργεί με διπλωματικό τρόπο, ενώ ο Ζυγός παρακινείται από τον Τοξότη να ρισκάρει και να τολμά ακόμα περισσότερο.

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει εκπληκτική ταύτιση, καθώς επιθυμούν τα ίδια πράγματα. Γι’ αυτό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής περνούν καυτές στιγμές πάθους και βιώνουν μία μοναδική εμπειρία.  

Σε συναισθηματικό επίπεδο τόσο ο Ζυγός όσο και ο Τοξότης είναι άτομα ανεξάρτητα, που κρατούν πράγματα για τον εαυτό τους και δεν είναι πολύ πρόθυμα να στερηθούν την ελευθερία τους, καθώς και οι δύο έχουν ανάγκη από προσωπικό χώρο και χρόνο.

Υπάρχουν όμως και στοιχεία στον χαρακτήρα τους, τα οποία θα πρέπει να προσέξουν, αν θέλουν να πάει καλά η σχέση τους.

Ο Τοξότης είναι ένα άστατο και επιπόλαιο ζώδιο, με ροπή προς στην απιστία, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει στον Ζυγό την ασφάλεια και την ηρεμία που θέλει στην σχέση τους. 

Ο Ζυγός δεν μπορεί να ανεχτεί την απιστία, γι’ αυτό ο Τοξότης θα πρέπει να προσέξει την συμπεριφορά του σε αυτό τον τομέα, αν θέλει να μην τον εγκαταλείψει το ταίρι του.

Η αβεβαιότητα είναι ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει και τους δύο και μπορεί άθελά τους κάποιες φορές να οδηγήσει την σχέση τους σε τέλμα. Είναι στο χέρι τους όμως να μην το επιτρέψουν, αλλά να προσπαθήσουν για την αναζωογόνησή της.

Ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει ένταση στην σχέση τους είναι το γεγονός ότι ο Τοξότης έχει ανάγκη από ελευθερία και περιπέτεια, ενώ ο Ζυγός αναζητά περισσότερη συντροφικότητα. 

Ο Ζυγός, αν και μπορεί να καταλάβει την ανάγκη αυτή του Τοξότη, εντούτοις χωρίς να το θέλει θα αρχίσει να αισθάνεται μεγαλύτερη ανασφάλεια κάποιες φορές.

Η σχέση τους γενικά είναι πολύ όμορφη και υπάρχουν πολλές προοπτικές να έχει επιτυχία και να καταλήξει ακόμα και σε γάμο, αρκεί βέβαια να κάνουν τις απαραίτητες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς.

Taromanteia.gr