ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Τοξότης με Τοξότη

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ

Δύο ζώδια της Φωτιάς με κυρίαρχο πλανήτη τον Δία διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο, μία όμορφη σχέση πάνω σε σταθερές βάσεις. 

Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση, ένας ισχυρός συνδυασμός και για τους δύο, αλλά όμως θα χρειαστεί προσεκτική διαχείριση. 

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. 

Και οι δύο είναι άτομα ευχάριστα και ενθουσιώδη. Αντιμετωπίζουν την ζωή με αισιοδοξία και λειτουργούν πάντα με τρόπο, που έχουν ως στόχο την επιτυχία. 

Οι Τοξότες είναι άτομα ανεξάρτητα, με υψηλή νοημοσύνη και ευστροφία, με χαρούμενη διάθεση, η οποία τους βοηθάει να προσπαθούν για το καλύτερο της σχέσης τους και για την ευτυχία τους. 

Αναπτύσσουν έντονη και ποικίλη δράση με ορμή και δυναμισμό για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Τους αρέσει το φλερτ, ενώ εκδηλώνουν με έντονο και παράφορο τρόπο τα θερμά ερωτικά τους συναισθήματα στο ταίρι τους. Τον έρωτα τον αντιμετωπίζουν σαν ένα παιχνίδι, σαν μία περιπέτεια διασκεδαστική. 

Λατρεύουν την κοινωνική ζωή, την δράση, τις διασκεδάσεις, αλλά και τις μακροσκελείς συζητήσεις είτε για διάφορα θέματα είτε κάνοντας προγραμματισμό για το μέλλον  τους. 

Έχουν μεγάλη δίψα να ζήσουν την περιπέτεια και την ένταση, με καινούργιες εμπειρίες, που θα τους βοηθήσουν να διευρύνουν ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές τους. Αυτή η ζωηρή τους επιθυμία για το άγνωστο και το ανεξερεύνητο μπορεί να τους φέρει πιο κοντά και να κάνει την σχέση τους μοναδική. 

Ο άνδρας Τοξότης είναι δυναμικός, ασυμβίβαστος, ζωηρός, αλλά και άστατος, ένα πνεύμα ανήσυχο και ανεξάρτητο. Στο πλευρό του θέλει να έχει μια γυναίκα χαρούμενη και κεφάτη, που να ξέρει τι θέλει από το ταίρι της, να είναι δεκτική σε προτάσεις, αλλά και πρόθυμη να τον ακολουθεί στην περιπετειώδη και πολυκύμαντη ζωή του.

Η γυναίκα Τοξότης είναι από την φύση της έξυπνη, αυθόρμητη και απαιτητική και αναζητά μία μόνιμη και ουσιαστική σχέση. Ο άντρας που θα είναι δίπλα της επιθυμεί να έχει ενέργεια, πυγμή και εκτός από την ερωτική σπίθα να της αποπνέει και μυστήριο. 

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Τοξότης είναι σπουδαίες προσωπικότητες, άτομα δραστήρια, ικανά να γεμίζουν τον χρόνο τους, προγραμματίζοντας τα επόμενα βήματά τους είτε για τις μελλοντικές τους εξορμήσεις είτε για την συμμετοχή τους σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. 

Οι δραστηριότητες αυτές τους δημιουργούν μία έντονη κινητικότητα και διάθεση για δράση. Έτσι, περνούν ευχάριστα στην σχέση τους, χωρίς να αισθάνονται πλήξη και έτοιμοι για σπουδαίες ανακαλύψεις.

Ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για φιλοσοφικά θέματα, για ταξίδια, περιπετειώδεις καταστάσεις, για αθλητικές δραστηριότητες και γενικά για οτιδήποτε άλλο που θα μπορεί να τους κρατήσει σε εγρήγορση είτε σωματικά είτε πνευματικά. 

Επιπλέον, αυτό που επιθυμούν και επιδιώκουν είναι να είναι ανθηρή η οικονομική τους κατάσταση, ώστε να μην εξαρτώνται από κανέναν.

Την σεξουαλική πράξη την αντιμετωπίζουν και οι δύο σαν διασκέδαση και προσπαθούν μαζί να κάνουν διαφορετικά και πρωτότυπα πράγματα κάθε φορά, ώστε να αποφύγουν την ανία μέσα στην σχέση. 

Τους αρέσει να ζουν τον έρωτά τους συναρπαστικά, με πράξεις γεμάτες φαντασία και ερωτικά παιχνίδια και να βιώνουν στο σεξ μοναδικές εμπειρίες.

Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, που μπορεί, αν δεν προσέξουν, να προκαλέσουν προβλήματα στην σχέση τους. 

Οι αυθόρμητες αντιδράσεις τους και ο παρορμητισμός τους κατά την διάρκεια της συνομιλίας τους, συχνά τους κάνουν να παρουσιάζουν εκρήξεις θυμού, να ξεφεύγουν και να χρησιμοποιούν εκφράσεις απρεπείς και χυδαίες.

Όμως, τόσο η καλή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσά τους, όσο και οι κοινές τους συνήθειες σε συνδυασμό με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα βοηθήσουν και τους δύο Τοξότες να διατηρήσουν την ισορροπία και την μακρόχρονη πορεία της σχέσης τους.

Taromanteia.gr