ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Τοξότης με Παρθένο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Τοξότης, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει η Παρθένος και γι’ αυτό είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν.

Ο Δίας, ο πλανήτης που κυριαρχεί στον Τοξότη, σε συνδυασμό με τον Ερμή, τον κυρίαρχο πλανήτη της Παρθένου, φέρνουν σε αυτή την σχέση μία επικοινωνιακή διάθεση, έντονο πάθος, αλλά και πολλές αντιθέσεις. 

Ο Τοξότης είναι μία σπουδαία προσωπικότητα με πολλά ενδιαφέροντα, που τον κάνουν να φαίνεται ξεχωριστός και τα οποία εναλλάσσει ανά διαστήματα για να μην αισθάνεται πλήξη και βαρεμάρα. Δίνει ιδιαίτερη σημασία και αξία στις φιλικές του σχέσεις. 

Είναι άτομο άστατο, αλλά αισιόδοξο, ανεξάρτητο, που αναζητά την δράση, ενώ στρέφει και το ενδιαφέρον του στον στοχασμό και στην φιλοσοφική σκέψη. 

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, ορθολογικό, σοβαρό, κοινωνικό, εύθυμο, με ρεαλιστική θεώρηση για την ζωή. 

Είναι ιδιαίτερα ευφυές με συγκροτημένη σκέψη, φιλότιμο, γενναιόδωρο, πιστό και έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Όλα αυτά τα στοιχεία εντυπωσιάζουν τον Τοξότη και του εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά.

Η ανάγκη του Τοξότη για εναλλαγή και περιπέτεια στην ζωή του έρχεται σε αντίθεση με το άτομο της Παρθένου, το οποίο ψάχνει την ασφάλεια και την μονιμότητα και γενικά μία πιο ήρεμη ζωή. 

Έτσι, το άτομο της Παρθένου δεν μπορεί να νοιώσει την ασφάλεια που χρειάζεται δίπλα στον Τοξότη, καθώς αυτός διακρίνεται για την επιπολαιότητά του και απλά θέλει να περνάει καλά.

Το άτομο της Παρθένου, αν και αισθάνεται θαυμασμό και εκτίμηση για το πρόσωπο του Τοξότη, εντούτοις αδυνατεί να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς του. Έτσι, προσπαθεί να μην αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, αφού αρέσκεται στα γνωστά και συνηθισμένα πράγματα.

Ο Τοξότης, στο πλευρό του Παρθένου, έχει να ωφεληθεί αρκετά πράγματα, όπως, το προσόν της συνέπειας, το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει να είναι σταθερός και να βάλει σε μία τάξη τόσο τις σκέψεις του όσο και τα σχέδιά του, όπως και το να είναι πιο διαλλακτικός και ευέλικτος. 

Επίσης, ο υπομονετικός χαρακτήρας του ατόμου της Παρθένου και η θέλησή του παρακινούν τον Τοξότη, ώστε να θέσει πρόγραμμα για να μπορέσει να φθάσει μέχρι το τέλος οποιοδήποτε εγχείρημα και αν επιχειρεί. 

Όμως και το άτομο της Παρθένου έχει να επωφεληθεί από την σχέση του με τον Τοξότη και συγκεκριμένα από τον αυθορμητισμό του, το κέφι, την αισιοδοξία του και από την αγάπη του για γνώση και φιλοσοφικές αναζητήσεις. 

Όλα αυτά θα βοηθήσουν το άτομο της Παρθένου να διευρύνει τους ορίζοντές του, ώστε να γίνει πιο ανοιχτόμυαλο και να μαθαίνει πάντα κάτι νέο. 

Υπάρχουν όμως και αρνητικά στοιχεία στον χαρακτήρα τους, που δύσκολα θα μπορέσουν να τα προσπεράσουν, ώστε να ταιριάξουν πραγματικά.

Ο Τοξότης, για παράδειγμα, κάποια στιγμή θα αρχίσει να νοιώθει καταπίεση από τους μεθοδικούς και οργανωμένους τρόπους της Παρθένου, ενώ το άτομο της Παρθένου σίγουρα θα κουραστεί από τον ανυπότακτο και φιλελεύθερο χαρακτήρα του Τοξότη. 

Επιπλέον, ο Τοξότης, ο οποίος δεν φημίζεται για την αφοσίωσή του στις σχέσεις τους, καθώς είναι επιρρεπής στην απιστία, θα έρθει σε αντίθεση με τα πιστεύω του ατόμου της Παρθένου, που απαιτεί αφοσίωση και πίστη από το ταίρι του.

Στον ερωτικό τομέα ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και αυτό που θέλει να επιβάλλει είναι η ανανέωση και η φαντασία, σε αντίθεση με το άτομο της Παρθένου, το οποίο γενικά είναι παραδοσιακό, προβλέψιμο και επιθυμεί τις συνηθισμένες και δοκιμασμένες πρακτικές. 

Συχνά, στον Τοξότη αρέσει να πειραματίζεται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και με τρίτα πρόσωπα, κάτι που η Παρθένος δεν πρόκειται να το δεχτεί.

Στην σχέση, ανάμεσα σε ένα Τοξότη και σε ένα άτομο του ζωδίου της Παρθένου, η έλξη είναι μεγάλη. Οι διαφορές τους όμως είναι πάρα πολλές και μόνο αν γίνουν θυσίες και υποχωρήσεις και από τους δύο θα μπορέσει να πετύχει αυτή η ένωση και να είναι μαζί.  

Taromanteia.gr