ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Τοξότης με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ο Τοξότης και ο Κριός, ως ζώδια της Φωτιάς και τα δύο έχουν πολλές δυνατότητες να εναρμονιστούν και να δημιουργήσουν μία όμορφη σχέση. 

Ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη σε συνδυασμό με τον Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη του Κριού φέρνουν σε αυτή την σχέση ενθουσιασμό, ενέργεια και ζωντάνια.

Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός τους, το ανεξέλεγκτο συναίσθημα και η τόλμη είναι κοινά σημεία μεταξύ τους και έτσι η ένωσή τους μπορεί να φέρει στην σχέση μία υπερβολικά ενθουσιώδη διάθεση για δράση και ζωντάνια. 

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο κοινωνικό, πνευματώδες, με πολλές ανησυχίες, με φιλελεύθερο πνεύμα, διακατέχεται από μεγαλομανία, αγαπάει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και θέλει να κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί, χωρίς να σκέφτεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες που πιθανόν να έχει το ταίρι του. 

Είναι αισιόδοξος, ευχάριστος και ενθουσιώδης. Του αρέσουν οι περιπέτειες και προχωράει, αντιμετωπίζοντας την ζωή, ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις, έχοντας βασικό κριτήριο την αισιόδοξη διάθεσή του. 

Παρά το γεγονός, ότι στη βάση του είναι ένα ζωηρό και άπιστο ζώδιο, εντούτοις χαίρεται και αισθάνεται όμορφα στην σκέψη να δημιουργήσει οικογένεια και να έχει δίπλα του ένα σύντροφο πρόθυμο, αφενός να του παρέχει την ελευθερία που επιθυμεί και αφετέρου να τον ακολουθεί στην περιπετειώδη και πολυκύμαντη ζωή του.

Όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Τοξότη γοητεύουν πολύ τον Κριό, τον ευχαριστούν, τον διασκεδάζουν και ενισχύουν την ψυχική του διάθεση.

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, τον διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια». 

Είναι από την φύση του δραστήριος, πνευματώδης, χαριτωμένος, εύστροφος, με γρήγορη αντίληψη, χαρακτηριστικά τα οποία εντυπωσιάζουν και προσελκύουν ερωτικά τον Τοξότη. 

Το ανήσυχο πνεύμα και η δημιουργική σκέψη του Τοξότη διεγείρονται από τον Κριό και του δίνουν ένα κίνητρο, ώστε να εμφυσήσει στον Κριό το έντονο ενδιαφέρον του για φιλοσοφικές αναζητήσεις και να τον παρασύρει σε πολύωρες συζητήσεις για πολλά θέματα. 

Έχει την διάθεση να τον παρακινήσει να βάλει συγκεκριμένους στόχους στην ζωή του και να αγωνιστεί για να τους πετύχει. 

Παράλληλα, θα θελήσει να του δώσει ώθηση και ερεθίσματα για μεγάλα σχέδια, για ταξίδια, περιπέτειες και κοινωνικές συναναστροφές, που θα τους βοηθήσουν να απολαύσουν την ζωή τους στο έπακρο, κάτι βέβαια που αρέσει και στον Κριό. 

Ο Κριός από την πλευρά του θα πρέπει να είναι προσεκτικός και να μάθει να θέτει περιορισμούς, γιατί ο Τοξότης με την μεγαλομανία που τον διακατέχει μπορεί να τον παρασύρει σε περίπλοκες καταστάσεις, οι οποίες να τους προκαλέσουν σύγχυση και πολλά προβλήματα. 

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει καλή χημεία, πάθος, ένταση και υπερβολική φαντασία, με αποτέλεσμα να χαίρονται πολύ τις ιδιαίτερες στιγμές τους και να περνούν υπέροχα, κάνοντας πράγματα διαφορετικά και πρωτότυπα κάθε φορά. 

Αυτό όμως, που μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στην σχέση τους είναι το γεγονός ότι ο μεν Κριός είναι άτομο μονογαμικό, που επιθυμεί τρυφερότητα και ασφάλεια, ενώ έχει και την τάση να ασκεί έλεγχο στο ταίρι του, ο δε Τοξότης είναι άτομο ανεξάρτητο, που δεν του αρέσει η δέσμευση, ενώ μερικές φορές επιθυμεί να ζήσει και την εμπειρία τρίτων προσώπων στην σχέση τους.

Επομένως, αν ο Κριός νοιώσει ότι ο Τοξότης δεν είναι διατεθειμένος να δημιουργήσει μία σταθερή σχέση, αλλά αυτό που ζητά είναι η ελευθερία κινήσεων και η ποικιλία στις ερωτικές του αναζητήσεις, καλό θα είναι να απομακρυνθεί, γιατί το μόνο που θα καταφέρει θα είναι να πληγωθεί.

Βέβαια ο Τοξότης, ο οποίος έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει μελλοντικά οικογένεια, εάν ενεργήσει με την λογική, εκτιμήσει σωστά την κατάσταση και κάνει υπομονή, θα διαπιστώσει με τον καιρό ότι ο Κριός έχει την δυνατότητα να τον καλύψει απόλυτα σε όλους τους τομείς και μπορεί να δημιουργήσει μαζί του μία αρκετά υποσχόμενη σχέση.  

Ο Τοξότης, εάν νοιώσει ότι θέλει πολύ και ότι μπορεί με αυτόν τον Κριό να συμβιώσει μελλοντικά, θα πρέπει να κάνει υπομονή και να του δώσει τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να το συνειδητοποιήσει και εκείνος.

Taromanteia.gr