ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Τοξότης με Αιγόκερω

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΑΙΓΟΓΕΡΩ

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Τοξότης, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Αιγόκερως και γι’ αυτό είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν.

Ο Δίας, ο κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη σε συνδυασμό με τον Κρόνο τον πλανήτη που κυριαρχεί στον Αιγόκερω φέρνει σε αυτή την σχέση έναν περίεργο συνδυασμό, πολύ ελκυστικό, δύσκολο, αλλά και με πολλές αντιθέσεις.

Ο Τοξότης είναι ένα άτομο κοινωνικό, πνευματώδες, με πολλές ανησυχίες, με φιλελεύθερο πνεύμα, διακατέχεται από μεγαλομανία, αγαπάει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και θέλει να κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί, χωρίς να σκέφτεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες που πιθανόν να έχει το ταίρι του. 

Είναι αισιόδοξος, ευχάριστος και ενθουσιώδης. Του αρέσουν οι περιπέτειες και προχωράει, αντιμετωπίζοντας την ζωή, ακόμα και τις δύσκολες καταστάσεις, έχοντας βασικό κριτήριο την αισιόδοξη διάθεσή του. 

Παρά το γεγονός, ότι στη βάση του είναι ένα ζωηρό και άπιστο ζώδιο, εντούτοις χαίρεται και αισθάνεται όμορφα στην σκέψη να δημιουργήσει οικογένεια και να έχει δίπλα του ένα σύντροφο πρόθυμο, αφενός να του παρέχει την ελευθερία που επιθυμεί και αφετέρου να τον ακολουθεί στην περιπετειώδη και πολυκύμαντη ζωή του.

Όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Τοξότη γοητεύουν πολύ τον Αιγόκερω, τον ευχαριστούν, τον διασκεδάζουν και ενισχύουν την ψυχική του διάθεση. Αν και αρχικά, μπορεί να είναι λίγο επιφυλακτικός απέναντί του, εντούτοις, δίπλα του μαθαίνει διαφορετικές πτυχές της ζωής και νέους τρόπους σκέψης, όπως και το να αντιμετωπίζει την ζωή με περισσότερο χιούμορ και λιγότερο άγχος.

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο με έντονη την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή, υπεύθυνο και σοβαρό, που οραματίζεται σχέδια μεγαλεπήβολα και θέτει υψηλούς στόχους. 

Ενδιαφέρεται  πάρα πολύ για τα υλικά αγαθά, ενώ δίνει προτεραιότητα και στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, για τα οποία είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει.

Ο Τοξότης, ο οποίος θαυμάζει τον τρόπο που σκέφτεται ο Αιγόκερως, τις φιλοδοξίες του, καθώς και την δίψα του για καταξίωση, έχει να ωφεληθεί από ένα τέτοιο άτομο. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Αιγόκερω παρακινούν τον Τοξότη, ώστε να μάθει να λειτουργεί και αυτός πιο μεθοδικά στη ζωή του.  Στο πλευρό του Αιγόκερω θα μάθει να σκέφτεται πιο πρακτικά, αλλά και το πώς θα πρέπει να επικοινωνεί με τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους του.

Ο συνδυασμός των δύο αυτών ζωδίων θα βοηθήσει τα άτομα να εξελιχθούν, να μάθουν και να προοδεύσουν σε διαφορετικούς τομείς της ζωής τους το καθένα.

Παρόλα τα καλά στοιχεία υπάρχουν και αρνητικά, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους.

Ο Τοξότης είναι παρορμητικός, με πρωτότυπο τρόπο σκέψης, που αναζητά την δράση και την περιπέτεια, σε αντίθεση με τον Αιγόκερω, ο οποίος κινείται πάντα βάσει της λογικής και επιθυμεί την σταθερότητα. 

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο σκληρό, παραδοσιακό, με σταθερές απόψεις και υψηλές απαιτήσεις, ενώ ο Τοξότης είναι ένα άτομο φιλελεύθερο, που δεν μπορεί να δεχθεί εύκολα κανόνες και περιορισμούς από τον Αιγόκερω, γεγονός που μπορεί να τους οδηγήσει αναπόφευκτα σε συγκρούσεις και έντονες διαμάχες.

Ένα άλλο στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει τον θυμό του Αιγόκερω είναι το γεγονός, ότι ο Τοξότης είναι ένα άστατο ζώδιο, με αυθόρμητες αντιδράσεις, που τον χαρακτηρίζει και η σπατάλη, καθώς του αρέσει να ξοδεύει αλόγιστα χωρίς να σκέφτεται το μέλλον, πράγματα που ο Αιγόκερως δύσκολα μπορεί να τα ανεχτεί, αφού είναι υπέρ της αποταμίευσης.

Εντούτοις και τα δύο ζώδια περνούν πολύ όμορφα στον ερωτικό τομέα, καθώς το σεξ αποτελεί το δυνατό τους σημείο. Η σεξουαλική τους επαφή γίνεται έντονη και παθιασμένη χωρίς όρια, χωρίς αναστολές, αλλά και τρυφερή που τους απογειώνει, δημιουργώντας ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Η σχέση αυτή ανάμεσα σε ένα Τοξότη και σε έναν Αιγόκερω έχει προοπτικές για το μέλλον και μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα, αρκεί και οι δύο να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, προκειμένου να ευδοκιμήσει.

Taromanteia.gr