ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ταύρος με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Ταύρος για να έχουν αρμονία και να ταιριάξουν με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος θα πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση και πρόθεση και από τις δύο πλευρές, ώστε να μπορέσουν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου ερχόμενη σε επαφή με τον Ουρανό και τον Κρόνο, που κυριαρχούν στον Υδροχόο δημιουργούν μαζί ένα συνδυασμό που προκαλεί αρκετές μεταπτώσεις στον συναισθηματικό κόσμο και των δύο ζωδίων.

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται.

Βασική του επιδίωξη και προτεραιότητα μέσα στην σχέση του είναι να υπάρχει μία ασφάλεια τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Θέλει να χαίρεται τα απλά καθημερινά πράγματα, αλλά ιδιαίτερα τις υλικές απολαύσεις. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του μαγνητίζουν τον Υδροχόο και θέλει να προχωρήσει μαζί του.

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο, με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. Είναι ισχυρογνώμονας και δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις, συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Ο Υδροχόος είναι άτομο εφευρετικό, ανεξάρτητο και πιο πνευματώδες από τον Ταύρο και ευελπιστεί ότι ο Ταύρος με την δύναμη του μυαλού του θα μπορέσει να εμβαθύνει στον εσωτερικό του κόσμο και να τον καταλάβει καλύτερα.  

Οι ανάγκες όμως και των δύο δυστυχώς είναι διαφορετικές, γεγονός που κάνουν την σχέση αυτή πιο δύσκολη, καθώς για να λειτουργήσει απαιτείται προγραμματισμός και πειθαρχία. 

Το πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη τόσο του Ταύρου όσο και του Υδροχόου, δεν τους αφήνουν περιθώρια υποχώρησης στις απόψεις ή στις επιθυμίες τους, ιδιαίτερα στο θέμα της αρχηγίας, γεγονός που μπορεί να καταστρέψει τις όμορφες στιγμές τους.

Ο Ταύρος δεν διακρίνεται ούτε για τις συναισθηματικές του εξάρσεις ούτε και για τις φιλοσοφημένες σκέψεις του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμεριστεί τις ανησυχίες του Υδροχόου και την εμμονή του με την ανεξαρτησία και την ελευθερία.  

Επίσης, ο Ταύρος είναι άτομο σταθερό, ενώ ο Υδροχόος είναι ένα πνεύμα επαναστατικό, που δεν του αρέσει να ζει με συμβάσεις ούτε να πειθαρχεί σε θεσμοθετημένους κανόνες, γεγονός που τους φέρνει σε σύγκρουση πολλές φορές. 

Έτσι σταδιακά ο Υδροχόος θα αρχίσει να νοιώθει καταπίεση από την νοοτροπία του Ταύρου, ενώ ο Ταύρος θα αντιλαμβάνεται ότι σε αυτή την σχέση δεν θα μπορεί να έχει την αφοσίωση και την τρυφερότητα που χρειάζεται.

Εντούτοις, ο Ταύρος μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την σχέση, ιδιαίτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, καθώς ο Υδροχόος έχει τον τρόπο να παρακινεί τον Ταύρο και να τον ωθεί σε διάφορες προσοδοφόρες δραστηριότητες. 

Επιπλέον, συχνά τους δίνεται η ευκαιρία να περάσουν όμορφα μαζί και να διασκεδάσουν, καθώς μπορούν να κάνουν πολύωρες συζητήσεις και να ανακαλύψουν καινούργια ενδιαφέροντα.

Στον ερωτικό τομέα, ο μεν Ταύρος είναι αισθησιακός και δυναμικός, αλλά στερείται φαντασίας, ο δε Υδροχόος δεν έχει ηθικούς φραγμούς και θέλει να δοκιμάσει τα πάντα, ώστε να απολαύσει την σαρκική ηδονή με όλες του τις αισθήσεις. Ο συνδυασμός αυτός στο σεξ τους κάνει να απολαμβάνουν όμορφες παθιασμένες στιγμές. 

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι οι διαφορές τους είναι μεγάλες και ότι μία σχέση ανάμεσα σε ένα Ταύρο και σε έναν Υδροχόο είναι δύσκολο να ευδοκιμήσει.  

Όμως, εάν η αγάπη τους είναι δυνατή, με λίγη προσπάθεια και αμοιβαίες υποχωρήσεις μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Taromanteia.gr