ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ταύρος με Τοξότη

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Τοξότης

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ 

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Ταύρος συνήθως δεν είναι τόσο ταιριαστά με τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Τοξότης, εκτός και αν βρουν κάποια μέση λύση.

Ο δυναμικός Δίας, κυρίαρχος πλανήτης του Τοξότη έλκεται από τον ερωτισμό της αισθησιακής Αφροδίτης, που κυριαρχεί στο ζώδιο του Ταύρου και την πολιορκεί μέχρι να την κατακτήσει.

Η σχέση αυτή, αν και γενικά δεν είναι εύκολη, εφόσον έχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους, εντούτοις αποτελεί μία πρόκληση και για τους δύο.

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται. Είναι ικανός και έχει την διάθεση να προσφέρει μία καλύτερη ζωή στο άτομο που θα επιλέξει για ταίρι του. 

Στο πρόσωπο του Ταύρου αντικατοπτρίζεται η οργανωτικότητα, η συνέπεια, η πειθαρχία, η ανεπτυγμένη αίσθηση του καθήκοντος, καθώς και τα μεγάλα φιλόδοξα σχέδιά του σε όλους τους τομείς.

Ο Τοξότης από την άλλη, είναι ένα άτομο άστατο, αλλά αισιόδοξο, ανεξάρτητο, που αναζητά την δράση, ενώ στρέφει και το ενδιαφέρον του στον στοχασμό και στην φιλοσοφική σκέψη. 

Είναι κοινωνικός, πνευματώδης, με πολλές ανησυχίες, με φιλελεύθερο πνεύμα, διακατέχεται από μεγαλομανία, αγαπάει τις ανέσεις και την πολυτελή ζωή και θέλει να κάνει οτιδήποτε τον ευχαριστεί, χωρίς να σκέφτεται τις ανάγκες και τις επιθυμίες που πιθανόν να έχει το ταίρι του. 

Επίσης, η ανάγκη του Τοξότη για εναλλαγή και περιπέτεια στην ζωή του έρχεται σε αντίθεση με τον ευγενικό και σταθερό Ταύρο, ο οποίος προτιμά να έχει μία ήρεμη ζωή και να λειτουργεί βάσει προγράμματος. 

Ο Ταύρος, αν και αισθάνεται θαυμασμό και εκτίμηση για το πρόσωπο του Τοξότη, εντούτοις αδυνατεί να ακολουθήσει τους γρήγορους ρυθμούς του. Έτσι, προσπαθεί να μην αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί και να δοκιμάσει νέες εμπειρίες, αφού αρέσκεται στα γνωστά και συνηθισμένα πράγματα.

Ο Τοξότης στο πλευρό του Ταύρου έχει να ωφεληθεί αρκετά πράγματα από ορισμένα χαρίσματά του. 

Έτσι, ο άστατος Τοξότης έχει να μάθει από τον Ταύρο το προσόν της συνέπειας, το οποίο μπορεί να τον βοηθήσει να είναι σταθερός και να βάλει σε μία τάξη τόσο τις σκέψεις του όσο και τα σχέδιά του. 

Ο υπομονετικός χαρακτήρας του Ταύρου και το υπερβολικό του πείσμα μπορούν να παρακινήσουν τον Τοξότη, ώστε να φθάνει μέχρι το τέλος οποιοδήποτε εγχείρημα και αν επιχειρεί. 

 Σε συναισθηματικό επίπεδο ο Ταύρος αναζητά το ταίρι που θα είναι για πάντα κοντά του. Έτσι, δεν μπορεί να νοιώσει την ασφάλεια που χρειάζεται δίπλα στον Τοξότη, καθώς αυτός διακρίνεται για την επιπολαιότητά του και απλά θέλει να περνάει καλά. 

Σε αυτό το σημείο, ο καλοπροαίρετος χαρακτήρας του Ταύρου και η αφοσίωση που δείχνει στα αγαπημένα του πρόσωπα μπορεί να μάθουν στον Τοξότη την αξία της αγάπης και της τρυφερότητας, αλλά και τον τρόπο να τα εκφράζει.

Όμως και ο Ταύρος έχει να επωφεληθεί από την σχέση του με τον Τοξότη και συγκεκριμένα από τον αυθορμητισμό του και από την αγάπη του για γνώση και φιλοσοφικές αναζητήσεις, που θα διευρύνουν τους ορίζοντές του, ώστε να είναι πιο ανοιχτόμυαλος.  

Στον ερωτικό τομέα ο Τοξότης είναι απρόβλεπτος και αυτό που θέλει να επιβάλλει είναι η ανανέωση και η φαντασία, σε αντίθεση με τον Ταύρο, ο οποίος γενικά είναι προβλέψιμος και επιθυμεί τις συνηθισμένες και δοκιμασμένες πρακτικές. Συχνά, στον Τοξότη αρέσει να πειραματίζεται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και με τρίτα πρόσωπα, κάτι που ο Ταύρος δεν πρόκειται να το δεχτεί.

Στην σχέση ανάμεσα στον Ταύρο με ένα Τοξότη η έλξη είναι μεγάλη. Οι διαφορές τους όμως είναι πάρα πολλές και μόνο αν γίνουν θυσίες και υποχωρήσεις και από τους δύο θα μπορέσει να πετύχει αυτή σχέση και να είναι μαζί.  

Taromanteia.gr