Ταύρος με Ταύρο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Δύο ζώδια της γης με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα ιδανικό δίδυμο. 

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. Και οι δύο είναι άτομα με ήρεμες αντιδράσεις και σταθερές απόψεις, αλλά και ικανά να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλον.

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Τα άτομα στον Ταύρο διακρίνονται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα τους, χάρη στο οποίο δεν παραιτούνται εύκολα από τις επιδιώξεις τους. Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο.

Ο άνδρας Ταύρος αισθάνεται να πετάει στα σύννεφα έχοντας στο πλευρό του μία γυναίκα που θα μπορεί να τον περιποιείται και να τον προσέχει αρκετά, ενώ θα του δείχνει συνεχώς την αγάπη της με υπερβολικές φροντίδες και υποχωρητικότητα.    

Η γυναίκα Ταύρος αυτό που αναζητάει από τον Ταύρο σύντροφό της, εκτός από την συναισθηματική ασφάλεια και την τρυφερότητα, είναι το κύρος, η ισχύς και η αρρενωπή του φύση, πράγματα τα οποία δεν του είναι καθόλου δύσκολο να της τα προσφέρει. 

Η σεξουαλική συνεύρεση των δύο Ταύρων είναι σκανδαλιστική και διατηρείται σε ένα επίπεδο πολύ ικανοποιητικό, που διεγείρει έντονα το ερωτικό αίσθημα, αν και ο άντρας Ταύρος θα προτιμούσε η σύντροφός του να είναι περισσότερο διαχυτική. 

Βέβαια, αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερο πρόβλημα στην σχέση τους, εφόσον το κλειδί (ή το βασικό στοιχείο) για να πετύχουν αρμονική συμβίωση είναι να βάλουν κανόνες και ο ένας να σέβεται τα όρια του άλλου. 

Ειδικά, ο άνδρας Ταύρος θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στην συμπεριφορά του και να ελέγχει την ισχυρογνωμοσύνη του και τον συντηρητισμό του απέναντι στην σύντροφό του, επειδή η γυναίκα Ταύρος δεν θα είναι διατεθειμένη να τα ανέχεται για πολύ.

  Και οι δύο σύντροφοι είναι άτομα που λατρεύουν τα χρήματα, που αγαπούν τις απολαύσεις και την καλή ζωή, οπότε αποφασίζουν και ενεργούν από κοινού για τον ίδιο σκοπό, μέχρι να τον πετύχουν και να αποκτήσουν μία καλύτερη και πολυτελή διαβίωση.

Ο συνδυασμός των δύο Ταύρων, ως συντρόφων, θεωρείται από τους καλύτερους και μπορούν να μείνουν μαζί για χρόνια.

Taromanteia.gr