ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ταύρος με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Ο Ταύρος, ως ζώδιο της Γης, αν και έχει αρκετές διαφορές με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Σκορπιός, εντούτοις μπορούν και οι δύο να εναρμονιστούν και να ταιριάξουν.

Ο δυναμικός Άρης και ο μυστηριώδης Πλούτωνας που κυριαρχούν στον Σκορπιό έλκονται από την αισθησιακή Αφροδίτη, που είναι κυρίαρχος του Ταύρου και φέρνουν σε αυτή την σχέση έναν αέρα ανανέωσης. 

Ο Ταύρος είναι άτομο σταθερό, ήρεμο, με υπομονή, με επιμονή, που ξέρει καλά τι ζητάει από την ζωή του, αλλά και τον τρόπο να τα αποκτήσει, κάνοντας προσεκτικά και μελετημένα βήματα.  

Είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται.

Ο Σκορπιός είναι εύστροφος, ζωντανός, κοινωνικός, πρόσχαρος, με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετος και γενναιόδωρος, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανεξάρτητο πνεύμα. 

Διακρίνεται για τον αισθησιασμό του, την τρυφερότητα, το πάθος του για την ζωή και για την ανεπτυγμένη διαισθητική του αντίληψη, ενώ έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. 

Με το αινιγματικό και έντονο κοίταγμά του διεισδύει στην σκέψη του Ταύρου και τον μαγνητίζει. Όλα αυτά είναι στοιχεία που γοητεύουν τον Ταύρο, ο οποίος θέλει να εξελιχθεί μαζί του τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

Ο Σκορπιός είναι άτομο εγωκεντρικό και εξουσιαστικό, που έχει πιο ζωντανό και πιο αυθόρμητο χαρακτήρα από τον Ταύρο. Η αποφασιστικότητα του Ταύρου αρχικά τον εντυπωσιάζει, ενώ στην πορεία όταν γνωρίσει την τρυφερότητα και την γενναιοδωρία του, πιστεύει ότι βρήκε πραγματικά το ιδανικό ταίρι.

Ο Σκορπιός είναι άτομο δυναμικό που θα παρακινήσει τον Ταύρο και θα τον βοηθήσει να διακριθεί κοινωνικά και να διαπρέψει σε πολλούς τομείς. 

Ο Ταύρος αυτό που μπορεί να προσφέρει στον Σκορπιό είναι η συναισθηματική ασφάλεια, η αφοσίωση και το γεγονός ότι θα είναι πάντα δίπλα του και θα τον φροντίζει.

Η σχέση όμως των δύο αυτών ζωδίων δεν είναι εύκολη, καθώς πρόκειται για δύο αντίθετους χαρακτήρες και στις απόψεις και στον τρόπο ζωής τους. 

Η ένωσή τους μπορεί να είναι, είτε πολύ έντονη με παρεξηγήσεις και ανταγωνιστικότητα, εφόσον και οι δύο είναι πεισματάρηδες και πιστεύουν ότι έχουν δίκιο, είτε υποτονική, με μειωμένο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, οπότε και σταδιακά μπορεί να δοθεί ένα τέλος.

Το μυστικό για την συμβίωση αυτή είναι ο Ταύρος να χαμηλώσει τους τόνους και να κάνει αρκετές υποχωρήσεις, καθώς ο Σκορπιός δεν ανέχεται τις αντιπαραθέσεις ούτε την επιθετική συμπεριφορά και φυσικά θέλει να έχει πάντα το πάνω χέρι.

Ο Ταύρος από την πλευρά του δεν δέχεται πίεση και εκβιασμούς, κάτι που θα πρέπει να δεχτεί ο Σκορπιός, δηλαδή, να έχει υπομονή και να είναι ήρεμος και διαλλακτικός μαζί του. 

Στον ερωτικό τομέα ο Ταύρος θα ενθουσιάσει τον Σκορπιό με τον αισθησιασμό και το έντονο πάθος του, ενώ ο Σκορπιός θα παρασύρει τον Ταύρο με την φαντασία του και την ευελιξία του σε πρωτόγνωρα συναισθηματικά βάθη.

Η σχέση ενός Ταύρου με Σκορπιό έχει αρκετές πιθανότητες, με λίγη προσπάθεια και από τους δύο να πετύχει και να οδηγηθεί ακόμα και σε γάμο.

Taromanteia.gr