ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ταύρος με Παρθένο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Ο Ταύρος και ο Παρθένος, ζώδια της Γης και τα δύο, με την ένωσή τους έχουν καταπληκτικές προοπτικές για κοινή πορεία και απόλυτη ευτυχία.

Η Αφροδίτη, ο κυρίαρχος πλανήτης του Ταύρου σε συνδυασμό με τον Ερμή, τον κυρίαρχο πλανήτη της Παρθένου μπορούν να φέρουν στην σχέση την αρμονία, την κατανόηση, τον αμοιβαίο σεβασμό, αλλά και έντονο ερωτισμό.

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται.

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου διακρίνεται για την ευφυΐα του και την συγκροτημένη σκέψη του. Έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Είναι προσγειωμένο και του αρέσει η μεθοδική οργάνωση και η τάξη των σκέψεων και των πραγμάτων. 

Η ρεαλιστική θεώρηση που έχει για την ζωή, το παρακινεί να επιλύει όλα τα θέματα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με κάθε σχολαστική λεπτομέρεια. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και αισθάνεται έντονα την επιθυμία να γνωρίσει τον έρωτα, να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Ο Ταύρος και η Παρθένος είναι και τα δύο ζώδια πρακτικά και ορθολογικά, ενώ τα χαρακτηρίζει η πραότητα και η σταθερότητα. Ως ζευγάρι είναι και οι δύο προσγειωμένοι, έχουν σχεδόν τις ίδιες απαιτήσεις από την ζωή τους και επιθυμούν παρόμοια πράγματα, όπως είναι η τάση τους για κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και ταξίδια.

Οι ανάγκες τους και τα ενδιαφέροντά τους συμπίπτουν και έτσι βρίσκουν πολλά κοινά σημεία, όπως την υπομονή και το πείσμα για να τα πετύχουν. 

Είναι και οι δύο άτομα πιστά στην σχέση τους, γενναιόδωρα, με τρυφερότητα και ξέρουν πώς να φερθούν στο ταίρι τους, ώστε να νοιώθει επιθυμητό και αγαπητό. 

Διαθέτουν λοιπόν όλα τα προσόντα για να προχωρήσουν σε μία όμορφη και δημιουργική σχέση, καθώς όλα τα σημάδια δείχνουν ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

Το άτομο της Παρθένου, συχνά, νοιώθει την ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση, γεγονός που ο Ταύρος προσπαθεί να το προσπεράσει, επειδή αδυνατεί να δεχθεί μεταβολές σε κάποια ήδη δεδομένα. 

Απλά, το άτομο της Παρθένου θα πρέπει με ευγενική συμπεριφορά και επιχειρήματα να πείσει τον Ταύρο ότι αυτές οι μικρές αλλαγές θα είναι προς όφελος της σχέσης τους και ότι δεν θα την κλονίσουν. 

Στον σεξουαλικό τομέα τα πράγματα είναι ικανοποιητικά και μπορούν να απολαύσουν και οι δύο το σεξ, αφού ο Ταύρος με τις ικανότητές του προσπαθεί να καταπλήξει το άτομο της Παρθένου, το οποίο δείχνει πάντα πρόθυμο να καλύψει τις ερωτικές επιθυμίες του Ταύρου, παίρνοντας αυτά ακριβώς που ζητούν ο ένας από τον άλλον. 

Η σχέση των δύο αυτών ζωδίων είναι ιδανική, καθώς οι κοινές πεποιθήσεις τους όσον αφορά την οικογένεια και τα παιδιά, σε συνδυασμό με το αίσθημα του καθήκοντος, που έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο ο Ταύρος μπορεί να τους οδηγήσουν σε κάτι πιο μόνιμο και μακροχρόνιο.  

Taromanteia.gr