ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ταύρος με Αιγόκερω

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ 

Ο Ταύρος και ο Αιγόκερως είναι και οι δύο ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Γης, οπότε έχουν πολλές πιθανότητες να τα βρουν και να γίνουν ζευγάρι.

Ο Κρόνος, ο κυρίαρχος πλανήτης του Αιγόκερω έλκεται από την αισθησιακή Αφροδίτη του Ταύρου την οποία και υποτάσσει.

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής, πρακτικός και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Είναι λάτρης του χρήματος, καθώς θεωρεί ότι το χρήμα είναι το βασικό εργαλείο για να ζήσει την ζωή που ονειρεύεται. Βασική του επιδίωξη και προτεραιότητα μέσα στην σχέση του είναι να υπάρχει μία ασφάλεια τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. 

Ο Αιγόκερως είναι ένα άτομο αρκετά φιλόδοξο, με έντονη την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη και προβολή, που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του και που προσπαθεί με ακρίβεια να ακολουθεί το πρόγραμμά του. 

Θέτει υψηλούς στόχους, ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τα υλικά αγαθά, ενώ δίνει προτεραιότητα και στην κοινωνική και επαγγελματική του καταξίωση, για τα οποία είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα, προκειμένου να τα πετύχει. Είναι παραδοσιακός και συντηρητικός και απαιτεί αφοσίωση από το ταίρι του.

Είναι, εξίσου με τον Ταύρο, σοβαρός, σταθερός, υπεύθυνος και πιστός στις αξίες και στις αρχές. 

Έχει την ίδια ανάγκη με τον Ταύρο για συναισθηματική ασφάλεια, την οποία είναι ικανός να του την προσφέρει. 

Επίσης, δείχνει έντονο ενδιαφέρον στα υλικά αγαθά και δίνει μεγάλο βάρος στην οικονομική ανέλιξη, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει μία πολυτελή ζωή.

Ο Ταύρος με τον Αιγόκερω μπορούν να γίνουν ένα υπέροχο ζευγάρι, εφόσον οι επιδιώξεις και οι επιθυμίες τους είναι παρόμοιες και γνωρίζουν καλά τον τρόπο για τις υλοποιήσουν.

Ο Ταύρος με τον καλοπροαίρετο χαρακτήρα του και με την αγάπη που τρέφει για το ταίρι του έχει την δύναμη να βοηθήσει και να στηρίξει τον Αιγόκερω στις προσπάθειές του, ώστε να μπορέσει να πετύχει τις φιλοδοξίες του, να διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο και να καταξιωθεί σε όλους τους τομείς. 

Έτσι, ο Αιγόκερως στο πλευρό του Ταύρου παίρνει δύναμη και μαθαίνει να ελίσσεται, να προσαρμόζεται στις οποιεσδήποτε συνθήκες, να λειτουργεί πιο πολύ με τις αισθήσεις του και γενικά να αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες που διαθέτει.

Ο Ταύρος παρακινείται από τον Αιγόκερω και συνηθίζει να λειτουργεί πιο αυθόρμητα, αποβάλλοντας την αναβλητικότητά του και να γίνεται πιο εξωστρεφής και οργανωτικός, ενώ παράλληλα φροντίζει παρέα με τον Αιγόκερω να διευρύνουν τους ορίζοντές τους.  

Στον ερωτικό τομέα ο Αιγόκερως είναι θερμός και αυτό που επιθυμεί κατά την σεξουαλική επαφή είναι να ζήσει με το ταίρι του ένα παθιασμένο σεξ χωρίς αναστολές που θα τον απογειώσει. 

Ο Ταύρος που είναι περισσότερο συναισθηματικός δείχνει τον ερωτισμό του και το πάθος με τρυφερότητα και στοργικότητα και βιώνει μοναδικές στιγμές. Έτσι απολαμβάνουν και οι δύο υπέροχες μοναδικές στιγμές, εφόσον συνδυάζονται η ορμητικότητα του Αιγόκερω με τον αισθησιασμό του Ταύρου. 

Ο Ταύρος με τον Αιγόκερω έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά και με ένα μικρό συμβιβασμό και από τις δύο πλευρές η σχέση τους θα μπορούσε να πετύχει και να καταλήξει και σε γάμο. 

Taromanteia.gr