Σκορπιός με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Δύο ζώδια του Νερού, με κυρίαρχο πλανήτη τον Πλούτωνα, διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο, μία όμορφη ένωση, δημιουργική, πάνω σε σταθερές βάσεις. 

Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση και για τους δύο, καθώς θα υπάρχει μία μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα επιβληθεί.

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. 

Και οι δύο είναι φοβερά έξυπνοι και έχουν εξαιρετικά ανεπτυγμένη διαισθητική αντίληψη, μία δύναμη εσωτερική, ακατανόητη, που όμως τους καθιστά ιδιαίτερα αινιγματικούς.

Οι Σκορπιοί είναι άτομα ευαίσθητα και τρυφερά, που δίνονται παθιασμένα στην σχέση τους. Έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, παραμένουν ακλόνητοι και σταθεροί στις πεποιθήσεις τους, ενώ υποστηρίζουν με ανένδοτη επιμονή την γνώμη τους. 

Αυτό που τους κάνει αξιοπρόσεκτους είναι το έντονο κοίταγμά τους, που μαγνητίζει και δίνει την αίσθηση ότι διεισδύει στις σκέψεις των άλλων. Έχουν την τάση να προσπαθούν συνεχώς να εξακριβώσουν τις ψυχικές διαθέσεις των γύρω τους και να τους ψυχογραφούν, επειδή υποπτεύονται τους πάντες και τα πάντα γύρω τους. 

Συχνά εμμένουν σε καταστάσεις και βιώματα του παρελθόντος που τους σημάδεψαν και κυρίως σε δυσάρεστες εμπειρίες. 

Είναι άτομα που δεν μπορεί να τα πλησιάσει κανείς εύκολα, καθώς έχουν την τάση να κλείνονται στον εαυτό τους και να μην εξωτερικεύουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. 

Είναι φιλόδοξοι, λάτρεις του χρήματος, αγαπούν το εύκολο κέρδος και επιδιώκουν επίμονα να το αποκτήσουν. Επιδιώκουν μεγάλους και σπουδαίους στόχους και παράγουν σημαντικό έργο, επειδή επιδίδονται παθιασμένα σε οποιαδήποτε δραστηριότητα και αν ασχοληθούν.

Ο άντρας Σκορπιός είναι άτομο απαιτητικό, ξέρει τι είναι αυτό που ζητάει και έχει την δύναμη να συγκρατεί τον εαυτό του, ώστε να μην παρασυρθεί σε ανούσιες καταστάσεις και έχει την ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί. 

Έτσι, όταν τελικά μπλεχτεί στα δίχτυα του έρωτα, αγαπάει αληθινά, με σφοδρό πάθος και με όλη την δύναμη της ψυχής του. Είναι σταθερός και πιστός στη σχέση του και απαιτεί το ίδιο και από το αγαπημένο του πρόσωπο.

Η γυναίκα Σκορπιός είναι φιλόδοξη, συναισθηματική, ευαίσθητη, αποπνέει μεγάλη θηλυκότητα και θέλει να ζει την κάθε στιγμή με όσο μεγαλύτερη ένταση γίνεται, ιδιαίτερα στα ερωτικά ζητήματα. Είναι όμως και αρκετά πεισματάρα και κυκλοθυμική, με έντονες εναλλαγές της διάθεσής της.

Η σεξουαλική τους επαφή αποτελεί και για τους δύο μία ανεπανάληπτη και μαγευτική εμπειρία. Το σεξ είναι κάτι ξεχωριστό γι’ αυτούς και συνοδεύεται από έντονο πάθος, φαντασία, αισθησιασμό και σεξουαλικότητα, καθώς πιστεύουν ότι η σαρκική ηδονή είναι αναγκαία για να διατηρηθεί η σχέση τους σε φυσιολογικά επίπεδα.

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Σκορπιός αφοσιώνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους, ενώ πολλές φορές με το έντονο πείσμα τους και την ισχυρογνωμοσύνη τους οδηγούνται σε ακραίες συμπεριφορές. 

Γίνονται πολύ κτητικοί, καταπιεστικοί και ανεξέλεγκτα ζηλότυποι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανάμεσά τους μία πνιγηρή και ασφυκτική ατμόσφαιρα. 

Η μόνη λύση για να μακροημερεύσει η σχέση ανάμεσα σε δύο Σκορπιούς είναι να εμπιστευτεί ο ένας τον άλλον, να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να μην αφήσουν χώρο για υποψίες. 

Η ένωσή τους έχει να δώσει πολλά και στους δύο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσουν να κατανοήσουν ακόμα καλύτερα τον εαυτό τους.

Taromanteia.gr