ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Σκορπιός με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Σκορπιός συνήθως δεν είναι τόσο ταιριαστά με τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Κριός και είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν. 

Ο Άρης, ο πλανήτης που κυριαρχεί και στα δύο ζώδια και ο Πλούτωνας του Σκορπιού μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη έλξη ανάμεσα σε ένα Κριό και ένα Σκορπιό και να δημιουργήσουν μία ενδιαφέρουσα σχέση, αλλά ταυτόχρονα και προκλητική.

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο ευαίσθητο, στοργικό, με έντονα συναισθήματα και πάθος, το οποίο όμως δεν διστάζει να παρουσιάσει ανάλογα με τις περιστάσεις ένα άλλο πρόσωπο, όπως το να γίνεται αυστηρός, απόμακρος και με τάσεις εκδικητικές για όσους τον πειράξουν.

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, τον διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια». 

Ο Κριός είναι δραστήριος, με φιλόδοξα σχέδια, κοινωνικός, αυθόρμητος και πρόσχαρος, γνωρίσματα θετικά για την ιδιοσυγκρασία του Σκορπιού, τα οποία τον σαγηνεύουν και αποσπούν έντονα την προσοχή του. 

Ο Σκορπιός ελκύεται έντονα από την ορμητικότητα του Κριού και πιστεύει ότι βρήκε ότι στο πρόσωπό του το ιδανικό ταίρι, ενώ ο Κριός μαγεύεται από τα φλογερά συναισθήματα και τον μυστηριώδη και αινιγματικό χαρακτήρα του Σκορπιού.   

Η ένωση των δύο αυτών δυναμικών ζωδίων, τα οδηγεί να βιώνουν νέες εμπειρίες, να χαίρονται και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί, να κάνουν νέες επαφές και μεγαλεπήβολα σχέδια και να απολαμβάνουν οτιδήποτε τους δίνει χαρά.

Παρόμοια είναι και η επιθυμία του ασυναγώνιστου αυτού δίδυμου για τον τρόπο που θέλουν να απολαμβάνουν το ερωτικό παιγνίδι του σεξ. Έτσι, η σωματική έλξη και η συνεύρεσή τους γίνεται έντονη και συναρπαστική, κάνοντας την σεξουαλική τους επαφή αξέχαστη. 

Οι αρχηγικές φιλοδοξίες, ο δυναμισμός και το πείσμα που διακατέχουν και τα δύο αυτά ζώδια μπορεί στην πορεία να τους οδηγήσουν σε συγκρούσεις για το ποιος θα επιβάλλει στον άλλον τον ηγετικό του ρόλο. 

Ένα άλλο επιπλέον πρόβλημα, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση τους και να θυμώσει ή να πληγώσει τον Σκορπιό είναι η επιπολαιότητα του χαρακτήρα του Κριού και η τάση του να τον χλευάζει σε ορισμένα ζητήματα. 

Βέβαια, η πρόθεση του Κριού δεν είναι να τον προσβάλλει. Απλά με το πηγαίο χιούμορ που διαθέτει, αρέσκεται στο να διακωμωδεί κάποια πράγματα, προκειμένου να δίνει έναν τόνο ευθυμίας στην περίσταση για να διασκεδάζουν. 

Ο Σκορπιός με τον εκδικητικό του χαρακτήρα προσπαθεί να ανταποδώσει με μανία τις επικρίσεις του Κριού, με αποτέλεσμα να προκαλούνται έντονες λογομαχίες. 

Επίσης, τις διαφωνίες τους εντείνει και το γεγονός ότι, και οι δύο είναι εξίσου απαιτητικοί και δύσκολα μπορεί να υποχωρήσει ο ένας από τους δύο. 

Η σχέση Σκορπιού με Κριό έχει αρκετές προοπτικές να ευοδωθεί, αρκεί να θέσουν από την αρχή κάποια όρια, ώστε να γίνουν και οι δύο πιο υποχωρητικοί και ήρεμοι. 

Συγκεκριμένα, ο μεν Σκορπιός θα πρέπει να συνηθίσει το χιούμορ του Κριού και να σταματήσει να θίγεται εύκολα, ο δε Κριός θα πρέπει να κατανοήσει τον συναισθηματικό χαρακτήρα του Σκορπιού και να ελέγχει την συμπεριφορά του.

Taromanteia.gr