ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Παρθένος με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ 

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει η Παρθένος για να έχουν αρμονία και να ταιριάξουν με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος θα πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση και πρόθεση και από τις δύο πλευρές, ώστε να μπορέσουν να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Ο Ερμής, ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου ερχόμενος σε επαφή με τον Ουρανό και τον Κρόνο, που κυριαρχούν στον Υδροχόο δημιουργούν μαζί ένα συνδυασμό που προκαλεί έντονη έλξη, μυστήριο και πρωτόγνωρες επιθυμίες.

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, ορθολογικό, σοβαρό, κοινωνικό, εύθυμο, με ρεαλιστική θεώρηση για την ζωή. Διακρίνεται για τα ειλικρινή του αισθήματα, ενώ έχει  μία ροπή για την απόλυτη τελειότητα και την καλαισθησία. 

Είναι ιδιαίτερα ευφυές με συγκροτημένη σκέψη, φιλότιμο, γενναιόδωρο, πιστό και έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Όλα αυτά τα στοιχεία αρχικά μαγνητίζουν τον Υδροχόο και του εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες, αλλά όμως ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό. Είναι ισχυρογνώμονας, που δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. 

Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. Το άτομο της Παρθένου γοητεύεται από την προσωπικότητα του Υδροχόου και τον αυθεντικό τρόπο σκέψης του και θέλει να ζήσει κάτι το διαφορετικό.

Οι ανάγκες όμως και των δύο δυστυχώς στην πορεία είναι διαφορετικές, γεγονός που κάνουν αυτή την σχέση πιο δύσκολη, καθώς για να λειτουργήσει απαιτείται προγραμματισμός και πειθαρχία.

Το άτομο της Παρθένου είναι άτομο σταθερό, ενώ ο Υδροχόος είναι ένα πνεύμα επαναστατικό, που δεν του αρέσει να ζει με συμβάσεις ούτε να πειθαρχεί σε θεσμοθετημένους κανόνες, γεγονός που τους φέρνει σε σύγκρουση πολλές φορές. 

Έτσι σταδιακά, ο Υδροχόος θα αρχίσει να νοιώθει καταπίεση από την νοοτροπία του ατόμου της Παρθένου, ενώ το άτομο της Παρθένου θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι σε αυτή την σχέση δεν θα μπορεί να έχει την αφοσίωση και την τρυφερότητα που χρειάζεται.

Το άτομο της Παρθένου είναι αρκετά προσγειωμένο, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και δισταγμό κάθε νεωτερισμό, ενεργεί με σύνεση και μέτρο, σε σημείο που μερικές φορές καταντά βαρετό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμεριστεί τις ανησυχίες του Υδροχόου και την εμμονή του με την ανεξαρτησία και την ελευθερία. 

Εντούτοις, το άτομο της Παρθένου μπορεί να επωφεληθεί από αυτή την σχέση, ιδιαίτερα στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, καθώς ο Υδροχόος έχει τον τρόπο να παρακινεί το άτομο της Παρθένου και να το ωθεί σε διάφορες προσοδοφόρες δραστηριότητες. 

Επιπλέον, συχνά τους δίνεται η ευκαιρία να περάσουν όμορφα μαζί και να διασκεδάσουν, καθώς μπορούν να κάνουν πολύωρες συζητήσεις και να ανακαλύψουν καινούργια ενδιαφέροντα.

Στον ερωτικό τομέα το άτομο της Παρθένου είναι αισθησιακό, αλλά συνάμα και παραδοσιακό, ο δε Υδροχόος δεν έχει ηθικούς φραγμούς και θέλει κατά την σεξουαλική επαφή να ζήσει με το ταίρι του ένα παθιασμένο σεξ και να δοκιμάσει τα πάντα, ώστε να απολαύσει την σαρκική ηδονή με όλες του τις αισθήσεις. 

Οι διαφορές τους είναι τόσο μεγάλες, που μπορεί να καταστρέψουν τις όμορφες στιγμές τους. 

Έτσι η σχέση αυτή ανάμεσα σε ένα άτομο της Παρθένου και στον Υδροχόο είναι πολύ δύσκολο να ευδοκιμήσει, εκτός και αν η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή, ώστε με αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς να μπορέσουν να μακροημερεύσουν.  

Taromanteia.gr