Παρθένος με Παρθένο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Δύο ζώδια της Γης, με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο, μία όμορφη σχέση πάνω σε σταθερές βάσεις. Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση και για τους δύο. 

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. 

Και οι δύο είναι άτομα πρακτικά, με ήρεμες αντιδράσεις, ορθολογικά, ιδιαίτερα ευφυείς και με συγκροτημένη σκέψη, αλλά και ικανά να προσφέρουν πολλά ο ένας στον άλλον.

Οι Παρθένοι είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και αισθάνονται έντονα την επιθυμία να γνωρίσουν τον έρωτα, να αγαπήσουν και να αγαπηθούν. Επιδιώκουν συνήθως να προχωρήσουν σε μόνιμες και μακροχρόνιες σχέσεις. Όταν ερωτεύονται αγαπούν βαθειά, ενώ είναι δοτικοί, περιποιητικοί και πιστοί στο ταίρι τους.

Ο άνδρας Παρθένος βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο, ενεργεί μεθοδικά και προσπαθεί να επιλύει όλα τα θέματα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με κάθε σχολαστική λεπτομέρεια, καθώς είναι της άποψης ότι μόνο αυτή κάνει την διαφορά. 

Είναι φιλότιμος και γενναιόδωρος και έχει την διάθεση και την επιθυμία να παρέχει αφιλοκερδώς την βοήθειά του, σε όσους την έχουν ανάγκη. 

Θέλει στο πλευρό του να έχει μία γυναίκα, που θα τον εξυψώνει, που θα μπορεί να τον περιποιείται και να τον προσέχει αρκετά και που θα τον ενθαρρύνει σε όποιες προσπάθειες και αν κάνει για κάτι καλύτερο.    

Η γυναίκα Παρθένος είναι ψύχραιμη και απαιτητική, ενώ της αρέσει η μεθοδική οργάνωση και η τάξη των σκέψεων και των πραγμάτων. 

Αυτό που αναζητά από τον Παρθένο σύντροφό της είναι η συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια, πράγματα τα οποία δεν του είναι καθόλου δύσκολο να της τα προσφέρει. 

Θέλει δίπλα της έναν άντρα σοβαρό και υπεύθυνο, που θα μπορεί να βασιστεί πάνω του και που θα έχει την διάθεση να της παρέχει όσα μπορεί περισσότερα. 

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Παρθένος είναι άτομα αγνά, με ευαισθησίες, με αισθήματα ειλικρινή και όχι κακόβουλες προθέσεις. 

Έχουν μία ροπή για την απόλυτη τελειότητα και την καλαισθησία, σε σημείο υπερβολής, που μπορεί να προκαλέσει ανία και βαρεμάρα στα πρόσωπα που τους περιβάλλουν. 

Απεχθάνονται τις φιλονικίες και τους διαπληκτισμούς, ακολουθούν πάντα το «πρέπει», αντί για το «θέλω» και γενικά επιθυμούν μία ήρεμη ζωή, 

Η σεξουαλική τους επαφή μπορεί να μην στηρίζεται στο πάθος και στην φαντασία, αλλά όμως υπάρχει αισθησιασμός και ερωτικό παιχνίδι, μέσα στο πλαίσιο να περιποιηθούν και να ευχαριστήσουν το αγαπημένο τους πρόσωπο. 

Το γεγονός ότι ο αυθορμητισμός και η εκφραστικότητα δεν αποτελούν στοιχεία του χαρακτήρα τους, σε συνδυασμό με την εγκράτεια που τους χαρακτηρίζει είναι πολύ πιθανόν στην πορεία της σχέσης τους να χαθεί ο ερωτισμός ανάμεσά τους και να πέσουν πολύ εύκολα στην ρουτίνα. 

Όμως, τόσο η καλή επικοινωνία που υπάρχει ανάμεσά τους, όσο και οι κοινές τους συνήθειες σε συνδυασμό με κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα βοηθήσουν και τους δύο να διατηρήσουν την ισορροπία και την μακρόχρονη πορεία της σχέσης τους.

Taromanteia.gr