ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Παρθένος με Λέοντα

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Παρθένος, παρουσιάζουν αρκετές διαφορές με τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Λέων και γι’ αυτό είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν.

Ο επικοινωνιακός Ερμής, ο πλανήτης που κυριαρχεί στην Παρθένο σε συνδυασμό με τον Ήλιο, τον κυρίαρχο πλανήτη του Λέοντα φέρνει σε αυτή την σχέση ζωντάνια, αισιοδοξία και διάθεση για συζήτηση και ψυχαγωγία.

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου διακρίνεται για την ευφυΐα του και την συγκροτημένη σκέψη του. Έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Είναι προσγειωμένο και του αρέσει η μεθοδική οργάνωση και η τάξη των σκέψεων και των πραγμάτων. 

Η ρεαλιστική θεώρηση που έχει για την ζωή, το παρακινεί να επιλύει όλα τα θέματα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται με κάθε σχολαστική λεπτομέρεια. Είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και αισθάνεται έντονα την επιθυμία να γνωρίσει τον έρωτα, να αγαπήσει και να αγαπηθεί.

Ο Λέων είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με έντονη προσωπικότητα, αισιόδοξο, με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, αποφασιστικό, δραστήριο, με αρχές και υψηλούς στόχους. 

Ενδιαφέρεται για την ψυχαγωγία του και τις έντονες απολαύσεις, ενώ χαίρεται με οποιαδήποτε δραστηριότητα του προκαλεί ευθυμία και ευχαρίστηση. Ξεχωρίζει για τον ενθουσιασμό του, τις δημιουργικές του ιδέες και την δίψα του για ζωή. Αποτελεί την χαρά της παρέας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ. 

Ο Λέων με τον δυναμισμό του και τον πρόσχαρο χαρακτήρα του δίνει δύναμη για ζωή και δράση στο άτομο της Παρθένου και το βοηθάει να αποκτήσει νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξει τα ταλέντα του. 

Έτσι το άτομο της Παρθένου στο πλευρό του Λέοντα αποβάλει το άγχος του, αποκτά μία πιο χαλαρή στάση για την ζωή, διασκεδάζει και γενικά περνά ευχάριστα.

Η Παρθένος είναι άτομο προσγειωμένο, αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και δισταγμό κάθε νεωτερισμό και ενεργεί με σύνεση και μέτρο, αφού προηγουμένως μελετήσει καλά όλα τα θέματα που παρουσιάζονται με ακρίβεια και κάθε σχολαστική λεπτομέρεια.

Η αντιμετώπιση αυτή των πραγμάτων από την Παρθένο έρχεται σε αντίθεση με αυτή του Λέοντα, ο οποίος λειτουργεί με τρόπο παρορμητικό και υπερβολικό σε αρκετά πράγματα, γεγονός που προκαλεί εντάσεις ανάμεσά τους.

Έτσι, ο ορμητικός χαρακτήρας του Λέοντα και η τάση του να λειτουργεί συχνά απερίσκεπτα και να ξοδεύει αλόγιστα, καθώς του αρέσει η διασκέδαση και η πολυτελής ζωή, αντιτίθεται με τον χαρακτήρα του ατόμου της Παρθένου, ο οποίος προτιμά να έχει μία μετρημένη και υπολογισμένη ζωή. 

Επίσης έχει την τάση να σχολιάζει τις κινήσεις του Λέοντα, κάνοντας συνεχώς υποδείξεις και δεν προχωρά σε καμία κίνηση, αν προηγουμένως δεν την έχει μελετήσει διεξοδικά. 

Οι αντιθέσεις αυτές γίνονται συχνά η αιτία να δημιουργούνται προστριβές και καυγάδες ανάμεσα στο ζευγάρι και υπάρχουν αρκετά εμπόδια και δυσκολίες, μέχρι να μπορέσουν να βρουν τον ρυθμό τους.

Επίσης, η δυσκολία του ατόμου της Παρθένου να εκφράσει με λόγια τα συναισθήματά του και να κολακέψει, πληγώνει τον Λέοντα, ο οποίος έχει την ανάγκη να έχει στο πλευρό του ένα άτομο, που θα τον θαυμάζει και θα τον εξυψώνει και όχι να τον κριτικάρει σε κάθε του βήμα.

Στον ερωτικό τομέα, ο Λέων κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δείχνει μεγάλο πάθος και ορμή, καθώς αγαπάει το σεξ και το ερωτικό παιχνίδι.  

Το άτομο στην Παρθένο, αν και δεν έχει μεγάλη φαντασία, ξετρελαίνεται από την φλόγα του Λέοντα και ενδίδει με αγάπη και τρυφερότητα, καθώς το σεξ είναι γι’ αυτό μία συναισθηματική εμπειρία, μέσα στο πλαίσιο του να περιποιηθεί και να ευχαριστήσει το αγαπημένο του πρόσωπο. 

Επομένως, η σχέση ανάμεσα σε ένα Παρθένο και σε ένα Λέοντα για να πετύχει θα πρέπει να υπάρχει αλληλοκατανόηση και να γίνουν αμοιβαίοι συμβιβασμοί, ώστε να μπορέσει το ζευγάρι να βρει μία ισορροπία.

Taromanteia.gr