ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Παρθένος με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Παρθένος, με τα ζώδια του Αέρα στα οποία ανήκει ο Δίδυμος, αν και τα χαρακτηριστικά τους είναι διαφορετικά, μπορούν να βρουν κάποια κοινά σημεία επαφής και να συνυπάρξουν.

Ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Δίδυμου και της Παρθένου, γεγονός που σημαίνει ότι και οι δύο είναι άτομα κοινωνικά, αποτελεσματικά στην επικοινωνία και γενικά ανήσυχα πνεύματα. 

Τα αντικείμενα ενδιαφέροντός τους είναι πολλά, αγαπούν τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ενώ τους αρέσει να περιστοιχίζονται από πολύ κόσμο και να συμμετέχουν σε αναλυτικές συζητήσεις.   

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, ορθολογικό, σοβαρό, κοινωνικό, εύθυμο, με ρεαλιστική θεώρηση για την ζωή. Διακρίνεται για τα ειλικρινή του αισθήματα, ενώ έχει  μία ροπή για την απόλυτη τελειότητα και την καλαισθησία. 

Είναι ιδιαίτερα ευφυές με συγκροτημένη σκέψη, φιλότιμο, γενναιόδωρο, πιστό και έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Όλα αυτά τα στοιχεία αρχικά εντυπωσιάζουν τον Δίδυμο και του εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, αυθόρμητο, εκδηλωτικό και ενθουσιώδη έκφραση. Έχει υψηλό δείκτη ευφυΐας και ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα. Είναι πολύ δημιουργικό, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. 

Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει, όταν και όποτε χρειαστεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου μαγνητίζουν το άτομο της Παρθένου, το οποίο προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του και τον τρόπο ζωής του.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο δυναμικό, φιλόδοξο, ετοιμόλογο, κοινωνικό και με πηγαίο χιούμορ, στοιχεία τα οποία διεγείρουν το άτομο της Παρθένου, καθώς δίπλα του τονώνεται η αυτοπεποίθησή του και μαθαίνει να γίνεται πιο τολμηρό, φιλόδοξο και απαιτητικό σε πράγματα που πιστεύει ότι τα αξίζει. 

Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου, ως ζώδιο της Γης, είναι επιφυλακτικό, συγκρατημένο και λειτουργεί με μέτρο και σύνεση, καθώς είναι πιο πρακτικό και ορθολογιστικό από τον Δίδυμο. 

Επιδιώκει την τελειότητα και απαιτεί και από το ταίρι του να είναι σχολαστικό και υπεύθυνο, κάνοντας συνεχώς κριτική  στον τρόπο που χειρίζεται τις υποθέσεις του. 

Ο Δίδυμος από την πλευρά του, αν και καταλαβαίνει ότι αυτό είναι για το δικό του καλό και θα τον βοηθήσει μετέπειτα στην ζωή του, εντούτοις επειδή είναι άτομο φιλελεύθερο και δεν αντέχει την πίεση, θα αρχίσει να ενοχλείται από αυτή την συμπεριφορά του ατόμου της Παρθένου.

Τα άτομα στο ζώδιο της Παρθένου έχουν ανάγκη από συναισθηματική κάλυψη, αφοσίωση, εμπιστοσύνη και σιγουριά στην σχέση τους για να είναι ευτυχισμένα. Όμως για τον ανεξάρτητο και τυχοδιωκτικό χαρακτήρα των Διδύμων όλα αυτά τα πράγματα που ζητάει το ταίρι του φαίνονται δύσκολα και αδυνατεί να τα προσφέρει, με αποτέλεσμα να επέρχονται συνεχείς προστριβές και εντάσεις. 

Ένα άλλο γεγονός που επιτείνει τις συγκρούσεις μεταξύ τους είναι ότι και οι δύο είναι ισχυρογνώμονες και δυναμικοί και δύσκολα υποχωρούν.

Στον ερωτικό τομέα υπάρχει πάθος και από τις δύο πλευρές, οι οποίοι κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής χρησιμοποιούν την φαντασία τους και τα δίνουν όλα.

Η σχέση ανάμεσα σε Παρθένο και σε Δίδυμο είναι όμορφη και παραγωγική για όσο διάστημα κρατήσει, καθώς το άτομο Παρθένος έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καταστάσεις. 

Όμως αν θέλουν να έχει διάρκεια και να αντέξει αυτή η σχέση στον χρόνο θα πρέπει να γίνουν μεγάλες θυσίες και υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές, πράγμα δύσκολο και κουραστικό.  

Taromanteia.gr