ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Λέων με Ζυγό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός

ΛΕΩΝ ΜΕ ΖΥΓΟ 

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Λέων, παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός και γι’ αυτό έχουν αρκετές πιθανότητες να ταιριάξουν.

Ο Ήλιος, ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα σε συνδυασμό με την Αφροδίτη, τον πλανήτη που κυριαρχεί στον Ζυγό φέρνει σε αυτή την σχέση έντονη ερωτική έλξη, ρομαντισμό, ζωντάνια και δημιουργική διάθεση.

Ο Λέων είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με έντονη προσωπικότητα, αισιόδοξο, δυναμικό, δραστήριο, με αρχές και υψηλούς στόχους. Ενδιαφέρεται για την ψυχαγωγία του και τις έντονες απολαύσεις, ενώ χαίρεται με οποιαδήποτε δραστηριότητα του προκαλεί ευθυμία και ευχαρίστηση. 

Ξεχωρίζει για τον ενθουσιασμό του, τις δημιουργικές του ιδέες και την δίψα του για ζωή. Αποτελεί την χαρά της παρέας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ. 

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, καλοπροαίρετο, ρομαντικό, ευχάριστο με θετική αύρα και έχει την τάση να επεκτείνει συνεχώς τον κύκλο γνωριμιών του. Πιστεύει σε ιδανικά και υψηλές αξίες, που συνήθως είναι ανέφικτες. Απεχθάνεται τις προστριβές και τις έντονες αντιπαραθέσεις. 

Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Λέων είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με πυγμή, ενέργεια και χιούμορ, στοιχεία που ενθουσιάζουν τον Ζυγό, ο οποίος θεωρεί ότι βρήκε στο πρόσωπο του Λέοντα ένα υπέροχο ταίρι. 

Αυτό που ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Λέοντα και τον κάνει να χαίρεται είναι να ακούει τις διεξοδικές αναλύσεις του Ζυγού στα διάφορα θέματα.

Ο Ζυγός είναι ένα άτομο πρόσχαρο, με ισχυρή προσωπικότητα, με καλοπροαίρετο και γενναιόδωρο χαρακτήρα, στοιχεία που γοητεύουν τον Λέοντα, ο οποίος αισθάνεται εμπιστοσύνη και σιγουριά στο πλευρό του Ζυγού.

Τα δύο αυτά ζώδια είναι σε γενικές γραμμές ταιριαστά, καθώς βρίσκουν ότι έχουν πολλά κοινά σημεία σε επικοινωνιακό επίπεδο, στον τρόπο διασκέδασής τους και στις προσωπικές τους προτιμήσεις και γι’ αυτό πιστεύουν ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. 

Η πολυτελής ζωή, οι ανέσεις και η καλοπέραση εξιτάρουν τόσο τον Λέοντα όσο και τον Ζυγό, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να τα απολαύσουν όσο γίνεται καλύτερα και να μοιραστούν όμορφες στιγμές με γέλιο και περιπέτεια, που θα ανεβάσουν την ψυχολογία τους. 

Επίσης η πρωτόγνωρη έλξη και ο αισθησιασμός που θα υπάρχει σε αυτή την σχέση θα βοηθήσει το ζευγάρι, ώστε ο έρωτάς τους να παραμείνει ζωντανός. 

Εντούτοις, υπάρχουν και αρκετές διαφορές μεταξύ τους, τις οποίες θα πρέπει να γνωρίζουν και καλό θα είναι να τις διαχειριστούν κατάλληλα, ώστε να αποφευχθούν εντάσεις.

Ο Λέων συχνά γίνεται υπερβολικός σε πολλά πράγματα και ιδιαίτερα στα χρήματα, που λειτουργεί χωρίς όρια, γεγονός που τον φέρνει σε αντίθεση με τον Ζυγό, ο οποίος είναι πιο λογικός και πιο ισορροπημένος από τον Λέοντα.

Επιπλέον, ο Λέων είναι ένα άτομο απόλυτο στον τρόπο σκέψης του, που θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα και συχνά φέρεται πολύ εγωιστικά, ενώ αναζητά συνεχώς την επιβεβαίωση, με αποτέλεσμα να προβαίνει μερικές φορές σε σφάλματα, καταπιέζοντας με αυτό τον τρόπο το ταίρι του. 

Ο Ζυγός από την πλευρά του αδυνατεί να δώσει στον Λέοντα την προσοχή και τις φιλοφρονήσεις που θα ήθελε. Έτσι θα πρέπει να βρει και να λειτουργήσει με έναν ήρεμο και διακριτικό τρόπο, ώστε να τον κάνει να καταλάβει ότι η συμπεριφορά του αυτή είναι υπερβολική και να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσά τους.   

Στον ερωτικό τομέα είναι και οι δύο ζώδια, φτιαγμένα το ένα για το άλλο, καθώς υπάρχει ωραία ερωτική χημεία ανάμεσά τους, που τους βοηθάει να περνούν όμορφες στιγμές πάθους. 

Η σχέση ανάμεσα σε ένα Λέοντα και σε ένα Ζυγό έχει τις καλύτερες προοπτικές για να μακροημερεύσει, αφού και οι δύο δείχνουν την αγάπη τους με τον ίδιο τρόπο, αρκεί βέβαια να κάνουν κάποιες μικρές αμοιβαίες υποχωρήσεις, ώστε να μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά και να ευτυχήσουν.

Taromanteia.gr