ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Λέων με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΛΕΩΝ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Λέων, είναι ταιριαστά σε πολλά σημεία με τα ζώδια Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος και γι’ αυτό είναι πολύ εύκολο να εναρμονιστούν.

Ο Ήλιος, ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα σε συνδυασμό με τον Ουρανό και τον Κρόνο, που κυριαρχούν στον Υδροχόο φέρνουν σε αυτή την σχέση ενέργεια και ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα και μία αβεβαιότητα.

Ο Λέων είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με έντονη προσωπικότητα, αισιόδοξο, δυναμικό, δραστήριο, με αρχές και υψηλούς στόχους. Ενδιαφέρεται για την ψυχαγωγία του και τις έντονες απολαύσεις, ενώ χαίρεται με οποιαδήποτε δραστηριότητα του προκαλεί ευθυμία και ευχαρίστηση. 

Ξεχωρίζει για τον ενθουσιασμό του, τις δημιουργικές του ιδέες και την δίψα του για ζωή. Αποτελεί την χαρά της παρέας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ. 

Όλη αυτή η ζωντάνια του Λέοντα μαγνητίζει τον Υδροχόο, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να ζήσει περιπετειώδεις καταστάσεις μαζί του. 

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες, αλλά όμως ιδιόρρυθμο και εκκεντρικό. Είναι ισχυρογνώμονας, είναι πνεύμα επαναστατικό, που δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Ο Λέων γοητεύεται από την προσωπικότητα του Υδροχόου, τις πρωτότυπες ιδέες του, την ενεργητικότητά του, το χιούμορ του και την ξενοιασιά του.

Ο Υδροχόος από την πλευρά του έχει τον τρόπο να αναδεικνύει όλα τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του Λέοντα, με αποτέλεσμα ο Λέων να μεταμορφώνεται, να διατηρεί την δύναμη για ζωή και δράση και έτσι να περνούν και οι δύο όμορφες στιγμές. 

Η επικοινωνία ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη και να τους βοηθήσει να δουν τα πράγματα με άλλο μάτι, κάτι που θα ενθουσιάσει και τους δύο. 

Θετικό στοιχείο επίσης είναι ότι, τόσο ο Λέων όσο και ο Υδροχόος είναι άτομα εξωστρεφή, έχουν το δικό τους προσωπικό στυλ και δεν αφήνουν την ρουτίνα να βαλτώσει την σχέση τους.

Ο Λέων είναι άτομο γενναιόδωρο, διακατέχεται από τρυφερά και στοργικά αισθήματα, τα οποία και εκφράζει στο ταίρι του με ένα λεπτό τρόπο. Η πολυέξοδη ζωή και γενικά η καλοπέραση είναι το στοιχείο του, που ως γνωστόν χωρίς χρήματα δεν γίνονται. 

Επομένως, με τον τρόπο του παρακινεί τον Υδροχόο να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επαγγελματική του εξέλιξη και κατά συνέπεια αύξηση στα έσοδά του, θέτοντας σε εφαρμογή, ακόμα και σχέδια που πιθανόν να είχε παραμελήσει. 

Στον ερωτικό τομέα ταιριάζουν πάρα πολύ, καθώς και οι δύο αγαπούν ιδιαίτερα το σεξ. Ο Λέων διεγείρεται από το φλερτ και γενικά το ερωτικό παιχνίδι, ενώ ο Υδροχόος κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής έχει κάτι το ιδιαίτερο που τον κάνει να ξεχωρίζει, κάτι που τον απελευθερώνει από τα ταμπού. Στον έρωτα δεν έχει αναστολές και ηθικούς φραγμούς και είναι διατεθειμένος να δοκιμάσει τα πάντα, προκειμένου να γευτεί μέσω των αισθήσεων την σαρκική ηδονή. 

Βέβαια δεν παύουν να υπάρχουν και αρνητικά στοιχεία, που μπορεί να τα οδηγήσουν σε εντάσεις και σύγκρουση. 

Για παράδειγμα, ο Λέων είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο που αναζητά την δέσμευση, την αφοσίωση και την ασφάλεια, δίνεται με πάθος στην σχέση του και αφοσιώνεται αποκλειστικά στο αγαπημένο του πρόσωπο, σε αντίθεση με τον Υδροχόο που θέλει να είναι πιο ανεξάρτητος, χωρίς περιορισμούς και καταπίεση από το ταίρι του.  

Γι’ αυτό ζητάει από τον Λέοντα να σεβαστεί την ελευθερία του, καθώς δεν μπορεί να μπει εύκολα σε καλούπια, ώστε να μπορέσουν να συνυπάρξουν.  

Η σχέση αυτή ανάμεσα σε ένα Λέοντα και σε έναν Υδροχόο έχει πολλές προοπτικές για το μέλλον και μπορεί να λειτουργήσει μακροπρόθεσμα και να ευδοκιμήσει, καθώς υπάρχει μία συναρπαστική έλξη μεταξύ τους. 

Το βασικό μέλημα για την σχέση αυτή είναι και οι δύο πλευρές να μείνουν ενωμένες, να αναδείξουν τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς τους και να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. 

Taromanteia.gr