ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Λέων με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΡΙΟ

Ο Κριός και ο Λέων, δύο ζώδια που ανήκουν στο στοιχείο της Φωτιάς, με παρόμοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα και κοινές επιθυμίες έχουν αρκετές πιθανότητες, όταν συναντηθούν να δημιουργήσουν μία υπέροχη σχέση. 

Ο συνδυασμός του Άρη, κυρίαρχου πλανήτη του Κριού με τον Ήλιο του Λέοντα φέρνει σε αυτή την σχέση ενέργεια, ταχύτητα και περιπέτεια.

Ο Λέων είναι άτομο αρκετά φιλόδοξο, κοινωνικό, αισιόδοξο με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Είναι γεννημένος για αρχηγός και έχει την ικανότητα να προσελκύει την προσοχή και τα βλέμματα των γύρω του.  Είναι αποφασιστικός και πιστός σε οτιδήποτε αντιλαμβάνεται και που κρίνει ότι είναι σωστό. 

Διακρίνεται για την ευφυΐα του, την οξυδέρκειά του και τους έξυπνους ελιγμούς για κάθε ζήτημα. Δεν αλλάζει εύκολα τις απόψεις του, έχει δίψα για έντονες απολαύσεις, τάση για δημιουργία και απέραντη γενναιοδωρία, χαρακτηριστικά που διεγείρουν τον Κριό. 

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, το διάχυτο δυναμισμό και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια».

Ο Κριός, ως άτομο ορμητικό, ενεργητικό και αυθόρμητο παρασύρει τον Λέοντα στους δικούς του ρυθμούς, ώστε να γίνει περισσότερο αποφασιστικός με υψηλές απαιτήσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Ο Λέων είναι άτομο πρόσχαρο, αισιόδοξο, δραστήριο, αλλά και τρυφερό, στοιχεία που αρέσουν και προσελκύουν τον Κριό, ο οποίος διασκεδάζει με το χιούμορ του. 

Ο Λέων δείχνει να απολαμβάνει την ζωντάνια και τον δυναμισμό του Κριού, τον οποίον συνηθίζει συχνά να προκαλεί, προκειμένου να βγάζει στην επιφάνεια τον καλύτερό του εαυτό. 

Και οι δύο μαζί, με πολλές φιλοδοξίες και όνειρα για το μέλλον, έχουν την δύναμη να προχωρήσουν, καθώς μπορούν να εξερευνήσουν πολλά μονοπάτια και άγνωστες πλευρές του κόσμου, να κάνουν ταξίδια και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να ασχοληθούν με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και να διασκεδάσουν. 

Η ένωση του τολμηρού και ανεξάρτητου Κριού με τον δυναμικό και ιδιαίτερα ευρηματικό Λέοντα και αντίστοιχα, μπορεί να γίνει χαρούμενη, δημιουργική και ευφάνταστη, ώστε να ζήσουν πολύ ωραίες στιγμές μαζί.

Η σεξουαλική επαφή είναι πολύ ικανοποιητική, καθώς ταυτίζονται απόλυτα και οι δύο σύντροφοι, εφόσον έχουν τις ίδιες αξιώσεις και γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο για να χαίρονται και να απολαμβάνουν την στιγμή. Η αποφασιστικότητα μαζί με το έντονο πάθος του Κριού είναι αυτά που ξετρελαίνουν τον Λέοντα.

Το βασικό πρόβλημα όμως που υπάρχει σε αυτήν την σχέση είναι η αντιπαλότητα και η σύγκρουσή τους για το θέμα της αρχηγίας, εφόσον και οι δύο έχουν ηγετικά προσόντα και διεκδικούν τον τίτλο.

Ο Λέων θεωρεί ως δεδομένο, ότι αυτός είναι ο κατάλληλος για να είναι ο επικρατέστερος μέσα στην σχέση, κάτι το οποίο ο Κριός όχι μόνο δεν γίνεται να το δεχθεί, αλλά αντίθετα θα προσπαθήσει και ο ίδιος να θέσει τον Λέοντα σε υποταγή. 

Έτσι προκαλείται μία καθημερινή έντονη αντιπαράθεση ιδεών και απόψεων μεταξύ τους μέχρι να βρουν την ιδανική λύση για να μπορέσουν να συμβιώσουν αρμονικά. 

Εάν τελικά καταφέρουν να υποχωρήσουν μερικά βήματα και οι δύο, τότε θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν σε μία μακροχρόνια σχέση, αφού σε όλους τους υπόλοιπους τομείς συμφωνούν απόλυτα. Η ένωση αυτή είναι ιδανική για οικογένεια και παιδιά.

Taromanteia.gr