ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Λέων με Καρκίνο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος

ΛΕΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Λέων, με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Καρκίνος, συνήθως δεν είναι ταιριαστά. 

Εντούτοις υπάρχουν ορισμένα σημεία που μπορούν να βοηθήσουν για να εναρμονιστούν σε μία σχέση που θα ικανοποιεί και τους δύο.

Η Σελήνη, ο κυρίαρχος πλανήτης του Καρκίνου προσδίδει σε αυτόν διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Ήλιου, που κυριαρχεί στον Λέοντα, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ανάμεσα σε αυτά τα δύο ζώδια μία αμοιβαία έλξη, λόγω της αντίθεσης του χαρακτήρα τους. 

Ο Λέων είναι ένα άτομο φιλόδοξο, με έντονη προσωπικότητα, αισιόδοξο, δυναμικό, δραστήριο, με αρχές και υψηλούς στόχους. Ενδιαφέρεται για την ψυχαγωγία του και τις έντονες απολαύσεις, ενώ χαίρεται με οποιαδήποτε δραστηριότητα του προκαλεί ευθυμία και ευχαρίστηση. 

Ξεχωρίζει για τον ενθουσιασμό του, τις δημιουργικές του ιδέες και την δίψα του για ζωή. Αποτελεί την χαρά της παρέας, δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα με κέφι και καλό χιούμορ. 

Ο Καρκίνος είναι εσωστρεφής, συναισθηματικός και έχει ανάγκη από ασφάλεια, καθώς συχνά αισθάνεται ευάλωτος. Ο θεσμός της οικογένειας αποτελεί γι’ αυτόν ανώτατη αξία, τιμά και σέβεται τις ενδοοικογενειακές και φιλικές σχέσεις, ενώ επιθυμεί να εισπράττει από το ταίρι του αγάπη και τρυφερότητα.

Η ένωση αυτή έχει κάποιες πιθανότητες να εξελιχθεί και να φέρει ενέργεια και ζωντάνια στην σχέση, καθώς αφενός ο Καρκίνος είναι υπομονετικός και γεμάτος κατανόηση και αφετέρου ο Λέων είναι ενθουσιώδης, γενναιόδωρος και μεγαλόψυχος.   

Ο Καρκίνος έλκεται από τον δυναμικό χαρακτήρα του Λέοντα και πιστεύει ότι πίσω από αυτή την ζωντανή και νευρώδη συμπεριφορά του υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο πιο ευαίσθητο, με τρυφερά και λεπτά αισθήματα.

Ο Λέων εντυπωσιάζεται από τον Καρκίνο, καθώς στα μάτια του βλέπει ένα άτομο αισθησιακό και συνάμα αινιγματικό, που ασκεί μία γοητεία.

Στην συγκεκριμένη σχέση ο Λέων έχει ανάγκη από επιδοκιμασία, ενθάρρυνση, αγάπη και περιποίηση. Όλα αυτά ο Καρκίνος μπορεί του τα προσφέρει απλόχερα με τρυφερότητα, στοργή και μεγάλη αφοσίωση. 

Το γεγονός αυτό χαροποιεί τον Λέοντα και τον ωθεί να δείχνει την καλύτερη πλευρά του εαυτού του, προκειμένου να ανταποδώσει και να τον ευχαριστήσει. 

Επίσης, ο Καρκίνος από την φύση του είναι πρόθυμος, δεκτικός, με μεγάλη υπομονή και κατανόηση και γι’ αυτό αποδέχεται στην σχέση τους την αρχηγική τάση του Λέοντα, στον οποίον αρέσει να είναι το κέντρο της προσοχής, χωρίς να ενοχλείται ιδιαίτερα. 

Γενικά, ο Λέων αισθάνεται ότι είναι πολύ τυχερός και ότι μπορεί να πετύχει τα πάντα όταν έχει δίπλα του τον Καρκίνο, τον οποίον και παροτρύνει να διευρύνει τους ορίζοντές του, να διώξει τις ανασφάλειές του και να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. 

Έτσι ο Καρκίνος, ως άτομο που μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις ακολουθεί τις υποδείξεις και τα βήματα του Λέοντα, καθώς πιστεύει ότι έχει να μάθει πολλά από αυτόν.

Η σχέση ανάμεσα στον Καρκίνο και στον Λέοντα θα είναι γεμάτη από έντονες στιγμές, καθώς οι εκπλήξεις που κάνει ο ένας στον άλλον βοηθούν στο να παραμένει ζωντανή. 

Η διάθεσή τους είναι ευχάριστη και επιθυμούν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί, να διασκεδάσουν, να ταξιδέψουν, να διευρύνουν τον κύκλο τους και γενικά να αποκτήσουν νέες εμπειρίες.

Στον ερωτικό τομέα ταιριάζουν πάρα πολύ, καθώς συνδυάζεται ο δυναμισμός που εκπέμπει ο Λέων με το πάθος, την τρυφερότητα και τον έντονο αισθησιασμό του Καρκίνου. Έτσι η σεξουαλική επαφή γίνεται συναρπαστική και αναζωογονεί και τους δύο.

Το γεγονός ότι ο Λέων είναι εγωιστής, αδιάλλακτος, εξωστρεφής, θέλει να επιβάλλεται και να περνάει πάντα το δικό του θα αρχίζει να κουράζει και να πληγώνει τον Καρκίνο, ο οποίος παρουσιάζει πολλές συναισθηματικές εξάρσεις. 

Η ασυμφωνία τους σε πολλά ζητήματα της καθημερινότητας, καθώς έχουν πολλές αντιθέσεις στον χαρακτήρα τους, θα τους οδηγήσει σε συγκρούσεις και διαφωνίες. 

Έτσι, εάν θέλουν να έχει διάρκεια η σχέση τους θα πρέπει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, ώστε να κρατηθεί μία ισορροπία. 

Taromanteia.gr