ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Λέων με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Λέων
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΛΕΩΝ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Τα ζώδια της Φωτιάς, στα οποία ανήκει ο Λέων, με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Δίδυμος έχουν αρκετά κοινά σημεία, που μπορούν να ταιριάξουν και να δημιουργήσουν μία πετυχημένη ένωση.

Ο Ήλιος, ο κυρίαρχος πλανήτης του Λέοντα ερχόμενος σε επαφή με τον Ερμή, τον πλανήτη που κυριαρχεί στον Δίδυμο, φέρνει σε αυτή την ένωση μία πνευματική ανανέωση και έντονη ερωτική έλξη.

Ο Λέων είναι άτομο αρκετά φιλόδοξο, κοινωνικό, αισιόδοξο, αποφασιστικό, με μεγάλη εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Είναι γεννημένος για αρχηγός και έχει την ικανότητα να προσελκύει την προσοχή και τα βλέμματα των γύρω του.  

Διακρίνεται για την ευφυΐα του, την οξυδέρκειά του και τους έξυπνους ελιγμούς για κάθε ζήτημα. Έχει δίψα για έντονες απολαύσεις, τάση για δημιουργία και απέραντη γενναιοδωρία, χαρακτηριστικά που διεγείρουν τον Δίδυμο.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, αυθόρμητο, εκδηλωτικό, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. 

Έχει ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα, είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει, όταν και όποτε χρειαστεί. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου μαγνητίζουν τον Λέοντα, ο οποίος προσπαθεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς του και τον τρόπο ζωής του.

Η υψηλή ευφυΐα, οι επικοινωνιακές δεξιότητες και ο πνευματώδης χαρακτήρας του Δίδυμου μαγεύουν και διεγείρουν εγκεφαλικά τον Λέοντα, ο οποίος χαίρεται να τον ακούει να μιλάει επί ώρες.

Ο Λέων δίπλα στον Δίδυμο διδάσκεται το χάρισμα του λόγου, ενώ ο Δίδυμος στο πλευρό του Λέοντα μαθαίνει να γίνεται πιο αποφασιστικός, να απαιτεί όσα πιστεύει ότι του ανήκουν και να λειτουργεί πιο μεθοδικά και οργανωμένα, πράγματα στα οποία υστερεί ο Δίδυμος.

Το ζευγάρι αυτό όταν είναι μαζί μπορεί να περνά όμορφες και χαρούμενες στιγμές, να διασκεδάζει, να κάνει εκτεταμένες και διεξοδικές συζητήσεις, ταξίδια και να ασχολείται με ποικίλες δραστηριότητες.   

Στον ερωτικό τομέα απολαμβάνουν και οι δύο την σεξουαλική επαφή, η οποία γίνεται εκρηκτική και παθιασμένη και τους απογειώνει. 

Ο Λέων είναι άτομο συναισθηματικό, τρυφερό και απαιτεί πλήρη αφοσίωση από το ταίρι του σε αντίθεση με τον Δίδυμο, που είναι ένα άτομο συναισθηματικά ανεξάρτητο, που βλέπει τα πράγματα πιο επιφανειακά, ενώ συχνά επιθυμεί να έχει χώρο και χρόνο για τον εαυτό του. 

Επομένως, για τον Δίδυμο είναι πολύ δύσκολο να δείξει στον Λέοντα την απόλυτη αγάπη και την αποκλειστικότητα που ζητάει στην σχέση τους.

Ο Λέων θέλει να έχει ηγετικό ρόλο στην σχέση του, γεγονός που αρχικά ο Δίδυμος αποδέχεται. Στην πορεία όμως προσπαθεί με πλάγιο και διπλωματικό τρόπο να του επιβληθεί και έχει αυτός το πάνω χέρι, χωρίς να το καταλάβει το ταίρι του. 

Όταν όμως κάποια στιγμή, αυτή η υπόγεια συμπεριφορά του Δίδυμου, γίνει αντιληπτή από τον Λέοντα, μπορεί να τον κάνει να χάσει την εμπιστοσύνη απέναντί του, με αποτέλεσμα να αρχίσουν προστριβές και εκδηλώσεις ζήλιας.

Η σχέση αυτή θα καταλήξει να βρίσκεται σε μία υπερένταση, σε έναν αγώνα δρόμου, προκειμένου να λειτουργήσει ομαλά.

Taromanteia.gr