ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Κριός με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Ένα ζώδιο της Φωτιάς, όπως ο Κριός με ένα ζώδιο του Αέρα, όπως είναι ο Υδροχόος έχουν πολλές πιθανότητες να εναρμονιστούν, κάνοντας κάποιες υποχωρήσεις και οι δύο πλευρές.

Ο Ουρανός και ο Κρόνος, κυρίαρχοι πλανήτες του Υδροχόου ερχόμενοι σε επαφή με τον Άρη, πλανήτη του Κριού μπορούν να προκαλέσουν στην σχέση αμοιβαία ερωτική έλξη, αλλά και εντάσεις, λόγω των διαφορετικών τους απόψεων. 

Ο Κριός είναι άτομο δραστήριο, φιλόδοξο, αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, το διάχυτο δυναμισμό και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει κάτι το διαφορετικό.

Είναι από την φύση του ενεργητικός, πνευματώδης, αυθόρμητος, χαριτωμένος, εύστροφος, με γρήγορη αντίληψη και δημιουργική φαντασία, ενώ του αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές και οι δοκιμές σε νέα εγχειρήματα, χαρακτηριστικά τα οποία ελκύουν τον Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι υπερβολικά ανεξάρτητος, ισχυρογνώμονας, κοινωνικός, πρόσχαρος, υπεραγαπά τους φίλους του και προσπαθεί πάντα να τους στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. 

Γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας με την ζωντάνια και τον δυναμισμό του, του αρέσει να βρίσκεται στο επίκεντρο και να είναι μέσα σε όλα τα θέματα συζητήσεων. Είναι πνεύμα επαναστατικό και δεν του αρέσει να ζει με συμβάσεις και με καθιερωμένους τρόπους κοινωνικής συμπεριφοράς.

Ο Υδροχόος, ένα άτομο πρωτοποριακό, που του αρέσει να μαθαίνει και να πειραματίζεται πάνω σε νέες καινοτόμες ιδέες και τεχνικές δείχνει ενθουσιασμό από την ζωντάνια του Κριού και την δύναμη που έχει για δράση και περιπέτειες. 

Σε αντίθεση με τον Κριό, ο οποίος λειτουργεί αυθόρμητα, ο Υδροχόος, ο οποίος είναι περισσότερο πνευματικό άτομο, είναι πιο αργός και καθυστερεί συνήθως να ενδώσει, επειδή θέλει να μελετήσει όλες τις λεπτομέρειες και να είναι σίγουρος για την επιλογή του.  

Η σχέση αυτή, του ανοιχτόμυαλου Υδροχόου με την εγρήγορση του Κριού, διεγείρει και εξιτάρει και τους δύο, εφόσον είναι έτοιμοι να ζήσουν μαζί νέες εμπειρίες. 

Έτσι, η ένωση των δύο αυτών ζωδίων μπορεί να δημιουργήσει ένα ωραίο δίδυμο, με πολλές πιθανότητες να προχωρήσει και να κάνει σημαντικά πράγματα. Η σχέση τους συνήθως προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, με τις συνθήκες να αλλάζουν διαρκώς. 

Στην αρχή της σχέσης τους όλα κυλούν όμορφα, καθώς πιστεύουν ότι βρήκαν το άλλο τους μισό και ιδιαίτερα ο Υδροχόος, ο οποίος στο πρόσωπο του Κριού βλέπει έναν άνθρωπο, που δεν αντέχει την ρουτίνα και γενικά τα συνηθισμένα πράγματα, όπως δεν αρέσουν και στον ίδιο.

Ο Κριός δίπλα στον Υδροχόο έχει να μάθει χρήσιμα γι’ αυτόν πράγματα, όπως το να είναι δίκαιος και να μην μεροληπτεί και γενικά να αναλύει τα διάφορα θέματα σε βάθος.

Στον σεξουαλικό τομέα είναι και οι δύο εξίσου φλογεροί, λειτουργούν με πάθος και χρησιμοποιούν πρακτικές που ξεπερνούν την φαντασία, διεγείροντας τις αισθήσεις τους και απολαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο, όμορφες ερωτικές στιγμές.

Ο Κριός, από την φύση του, έχει μάθει να έχει μεγάλες απαιτήσεις από το ταίρι του και ιδιαίτερα σε συναισθηματικό και ερωτικό επίπεδο, όπου το ίδιο κάνει και στον Υδροχόο, καθώς στην σχέση που επιθυμεί, δίνεται ολόψυχα. 

Ο Υδροχόος όμως γενικά είναι πιο αργός και καθυστερεί τις εξελίξεις, καθώς του αρέσει να σκέφτεται και να αναλύει τα πράγματα, προτού πάρει αποφάσεις, γεγονός που μπορεί να κουράσει τον βιαστικό και ορμητικό Κριό.  

Ένα άλλο μειονέκτημα του Υδροχόου είναι ότι του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι ανέφικτα. Αποτέλεσμα αυτού είναι, ο Κριός να μην μπορεί να είναι σίγουρος, για το πότε τα εννοεί πραγματικά και πότε είναι μέσα στην φαντασία του. 

Όλα τα παραπάνω έχουν ως συνέπεια, να προκαλείται στην σχέση αρχικά, ένας εκνευρισμός και μία αμφιβολία και από τους δύο, μέχρι να κατασταλάξουν, ο μεν Υδροχόος, ότι ο Κριός είναι ένα άτομο ικανό να τον καλύψει απόλυτα σε κάθε τομέα και ο δε  Κριός να αποδεχτεί τα ελαττώματα του Υδροχόου και να δώσει μεγαλύτερη βάση στα θετικά του στοιχεία.

Έτσι, με καλή θέληση, ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη μπορεί αυτή η ένωση να λειτουργήσει όμορφα και αρμονικά και να μακροημερεύσει.  

Taromanteia.gr