ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Κριός με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ

Τα ζώδια της Φωτιάς στα οποία ανήκει ο Κριός, συνήθως δεν είναι τόσο ταιριαστά με τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Σκορπιός και είναι λίγο δύσκολο να εναρμονιστούν. 

Ο Άρης, ο πλανήτης που κυριαρχεί και στα δύο ζώδια σε συνδυασμό με τον Πλούτωνα του Σκορπιού, μπορεί να προκαλέσει μεγάλη έλξη ανάμεσα σε ένα Κριό και ένα Σκορπιό, ώστε να δημιουργηθεί μία ενδιαφέρουσα σχέση, αλλά ταυτόχρονα και προκλητική.

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, το διάχυτο δυναμισμό και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. 

Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια». 

Ο Κριός είναι ένα άτομο δραστήριο, με φιλόδοξα σχέδια, κοινωνικό, αυθόρμητο και πρόσχαρο, γνωρίσματα θετικά για την ιδιοσυγκρασία του Σκορπιού, τα οποία τον σαγηνεύουν και αποσπούν έντονα την προσοχή του. 

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εύστροφο, ζωντανό, κοινωνικό, πρόσχαρο, ισορροπημένο, με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετο και γενναιόδωρο, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανεξάρτητο πνεύμα. 

Ο Σκορπιός, ο οποίος διακρίνεται για την ευαισθησία του, τον αισθησιασμό του, την τρυφερότητα, το πάθος του για την ζωή και για την ανεπτυγμένη διαισθητική του αντίληψη, έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. 

Έτσι, με το αινιγματικό και έντονο κοίταγμά του διεισδύει στην σκέψη του Κριού και τον μαγνητίζει. Όλα αυτά είναι στοιχεία που γοητεύουν τον Κριό, ο οποίος θέλει να εξελιχθεί μαζί του τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

Ο Σκορπιός ελκύεται έντονα από την ορμητικότητα του Κριού και πιστεύει ότι βρήκε ότι στο πρόσωπό του το ιδανικό ταίρι, ενώ ο Κριός μαγεύεται από τα φλογερά συναισθήματα και τον μυστηριώδη και αινιγματικό χαρακτήρα του Σκορπιού.   

Η ένωση των δύο αυτών δυναμικών ζωδίων, τους οδηγεί να βιώνουν νέες εμπειρίες, να χαίρονται και να περνούν όμορφες στιγμές μαζί, να κάνουν νέες επαφές και μεγαλεπήβολα σχέδια και να απολαμβάνουν οτιδήποτε τους δίνει χαρά.

Παρόμοια είναι και η επιθυμία του ασυναγώνιστου αυτού δίδυμου για τον τρόπο που θέλουν να απολαμβάνουν το ερωτικό παιγνίδι του σεξ. Έτσι, η σωματική έλξη και η συνεύρεσή τους γίνεται έντονη και συναρπαστική, κάνοντας την σεξουαλική τους επαφή αξέχαστη. 

Οι αρχηγικές φιλοδοξίες, ο δυναμισμός και το πείσμα που διακατέχουν και τα δύο αυτά ζώδια μπορεί στην πορεία να τους οδηγήσουν σε συγκρούσεις για το ποιος θα επιβάλλει στον άλλον τον ηγετικό του ρόλο. 

Ένα άλλο επιπλέον πρόβλημα, που μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση τους και να θυμώσει ή να πληγώσει τον Σκορπιό είναι η επιπολαιότητα του χαρακτήρα του Κριού και η τάση του να τον χλευάζει σε ορισμένα ζητήματα. 

Βέβαια, η πρόθεση του Κριού δεν είναι να τον προσβάλλει. Απλά με το πηγαίο χιούμορ που διαθέτει, αρέσκεται στο να διακωμωδεί κάποια πράγματα, προκειμένου να δίνει έναν τόνο ευθυμίας στην περίσταση για να διασκεδάζουν. 

Ο Σκορπιός με τον εκδικητικό του χαρακτήρα προσπαθεί να ανταποδώσει με μανία τις επικρίσεις του Κριού, με αποτέλεσμα να προκαλούνται έντονες λογομαχίες. 

Επίσης, τις διαφωνίες τους εντείνει και το γεγονός ότι και οι δύο είναι εξίσου απαιτητικοί και δύσκολα μπορεί να υποχωρήσει ο ένας από τους δύο. 

Η σχέση ενός Κριού με ένα Σκορπιό έχει αρκετές προοπτικές να ευοδωθεί, αρκεί να θέσουν από την αρχή κάποια όρια, ώστε να γίνουν και οι δύο πιο υποχωρητικοί και ήρεμοι. 

Συγκεκριμένα, ο μεν Κριός θα πρέπει να κατανοήσει τον συναισθηματικό χαρακτήρα του Σκορπιού και να ελέγχει την συμπεριφορά του, ο δε Σκορπιός θα πρέπει να συνηθίσει το χιούμορ του Κριού και να σταματήσει να θίγεται εύκολα.

Taromanteia.gr