ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Κριός με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ 

Οι Δίδυμοι ανήκουν στο αέρινο στοιχείο της φύσης και έχουν την τάση να έλκονται από την θέρμη που εκπέμπει ο Κριός, σαν ζώδιο της Φωτιάς. 

Ο Ερμής που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων τους καθιστά ιδιαίτερα επικοινωνιακούς, γεγονός που τους κάνει να αρέσκονται σε λεπτομερείς και διεξοδικές συζητήσεις. Ο Άρης από την πλευρά του, ο πλανήτης του Κριού, απαιτεί από αυτούς ενεργητικότητα, δράση, αλλά και σχέδια φιλόδοξα, που έχουν να κάνουν με την εξέλιξή τους. 

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, τον διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια».

Ο Δίδυμος είναι πνευματώδης, δυναμικός και με ευχάριστη προσωπικότητα. Έχει ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα και του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. 

Λόγω του πάθους του για επικοινωνία, ο Δίδυμος έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα. Του αρέσουν τα βιβλία και το διάβασμα. Έχει έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση, ωστόσο όταν τον γνωρίζεις καλύτερα κινδυνεύει να γίνει κουραστικός. Έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει όταν και όποτε χρειαστεί. 

Ο Κριός αρχικά μπαίνει δυναμικά στο παιγνίδι, προκειμένου να κατακτήσει τον Δίδυμο, ο οποίος όμως καθυστερεί να ενδώσει, μέχρι να καταλάβει ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις, αναλύοντας τις σκέψεις και τις κινήσεις του Κριού. 

Η αναμονή αυτή για τον παρορμητικό Κριό, αν κρατήσει για μεγάλο διάστημα, μπορεί να έχει αρνητική επίπτωση, γιατί πιθανόν να τον κουράσει, να τον κάνει να χάσει την υπομονή του και μαζί και την επιθυμία του να τον κερδίσει ερωτικά. Αυτό βέβαια, αν συμβεί τελικά, μπορεί να γίνει και μάθημα για τον Δίδυμο, ώστε να συνηθίσει και αυτός να αντιδρά άμεσα και αυθόρμητα.

Αν τελικά πετύχει αυτή η ένωση του Κριού με τον Δίδυμο και αντίστοιχα, θα οδηγηθεί σε μία σχέση περιπετειώδη, με ενθουσιασμό, αλλά ταυτόχρονα και με πολλές διακυμάνσεις. 

Ο Κριός σε όλα τα πράγματα έχει μάθει να κινείται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς έχει την τάση να αλλάζει διαρκώς τις σκέψεις του ή τις επιθυμίες του και να τις πραγματοποιεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. 

Αυτό, βέβαια, θα είναι κάτι αρκετά δύσκολο για τον Δίδυμο, καθώς αυτός έχει συνηθίσει διαφορετικά, δηλαδή, να είναι επιφυλακτικός στις κινήσεις του και να σκέφτεται πολύ τις καταστάσεις προτού πάρει αποφάσεις. 

Για να διατηρηθεί όμως η ισορροπία στην σχέση είναι απαραίτητο να βρεθεί μία χρυσή τομή, ώστε και ο Δίδυμος να εξασκηθεί για να πλησιάσει να λειτουργεί με τους ρυθμούς του Κριού, αλλά και ο Κριός να μάθει να έχει αυτοέλεγχο και να συμπεριφέρεται με αυτοσυγκράτηση. 

Για τον Δίδυμο αυτή η προσπάθεια μπορεί να έχει και ωφέλιμες επιπτώσεις, γιατί έτσι και οι δύο μαζί ενωμένοι θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πιο εύκολα και γρήγορα τα όνειρα και τις επιθυμίες τους. 

Η σχέση αυτή έχει και πολλά θετικά στοιχεία, όπως ότι μπορούν να συζητούν αναλυτικά για πολλά θέματα και να περνούν τις ώρες τους ευχάριστα, μέσα σε μία χαρούμενη ατμόσφαιρα με εύθυμη διάθεση. 

Επίσης, το γεγονός ότι και οι δύο είναι άτομα που λατρεύουν τις περιπέτειες, τους δίνει την δυνατότητα να ζήσουν συναρπαστικές στιγμές, μέσα από νέες εμπειρίες και απρόβλεπτες χαρούμενες καταστάσεις, που θα μπορούν να τους μείνουν αξέχαστες, κάνοντας και αρκετά ταξίδια. 

Υπάρχει βέβαια και η αρνητική πλευρά της σχέσης, καθώς και οι δύο είναι άτομα εγωκεντρικά, με ισχυρή προσωπικότητα και με τις δικές τους διαφορετικές απόψεις σε ορισμένα θέματα, που συχνά τους οδηγούν σε προστριβές και συγκρούσεις.

Στο θέμα της σεξουαλικής επαφής υπάρχει αρκετή χημεία μεταξύ τους. Ο Δίδυμος γοητεύεται αρκετά από το έντονο ερωτικό πάθος του Κριού, χωρίς όμως και να μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις επιθυμίες του. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, ενώ για τον Κριό το σεξ είναι κάτι σοβαρό και γι’ αυτόν αποτελεί ιεροτελεστία, για τον Δίδυμο αντιμετωπίζεται, πιο χαλαρά σε σχέση με τον Κριό, δηλαδή πιο πολύ, ως ερωτικό παιχνίδι, ως ένα μέσον εκτόνωσης. 

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Κριός, με τα δικά του ακραία κριτήρια, να αισθάνεται πολλές φορές ότι δεν εισπράττει από τον Δίδυμο, κατά την διάρκεια της επαφής, την ίδια ένταση και το πάθος που προσφέρει ο ίδιος και να αμφιβάλλει για τα αισθήματα του (ή της) συντρόφου του.    

Η διάρκεια αυτής της σχέσης μπορεί να κρατήσει, αρκεί να κάνουν μικρές υποχωρήσεις και οι δύο πλευρές, ώστε να βρουν κοινό σημείο επαφής και να διατηρήσουν την ισορροπία.

Taromanteia.gr