ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Καρκίνος με Ζυγό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ζυγός

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ 

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Καρκίνος, συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα ταιριαστά με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Ζυγός και ο συνδυασμός τους μπορεί να προκαλέσει «φουρτούνες» μέσα στην σχέση.

Η Σελήνη, ο κυρίαρχος πλανήτης του Καρκίνου, ερχόμενη σε επαφή με την Αφροδίτη, που κυριαρχεί στον Ζυγό, δημιουργεί μία ένωση που μπορεί να φέρει στην σχέση αφενός μυστήριο, πλούσια φαντασία και ρομαντικότητα και αφετέρου αβεβαιότητα και διαφωνίες, ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα και στην διαχείριση των υποχρεώσεων. 

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο τρυφερό, συναισθηματικά εύθραυστο, με ισχυρή διαίσθηση και φαντασία, που αναζητά σε μία σχέση την συναισθηματική ασφάλεια. Είναι γενναιόδωρος, με υπομονή και κατανόηση, πιο συντροφικός από τον Ζυγό και με μεγαλύτερες απαιτήσεις από το ταίρι του.

Ο Ζυγός είναι άτομο κοινωνικό, καλοπροαίρετο, ρομαντικό, ευχάριστο με θετική αύρα και έχει την τάση να επεκτείνει συνεχώς τον κύκλο γνωριμιών του. Πιστεύει σε ιδανικά και υψηλές αξίες, που συνήθως είναι ανέφικτες. 

Απεχθάνεται τις προστριβές και τις έντονες αντιπαραθέσεις. Έχει υπερβολικό αυτοθαυμασμό και επιθυμεί να αρέσει και να βρίσκεται στο επίκεντρο της παρέας. Έχει την ικανότητα και μία ξεχωριστή δύναμη, που τον κάνει να προσελκύει τους γύρω του και να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Ο Ζυγός είναι ένα άτομο ανεξάρτητο, φιλόδοξο, πρόσχαρο, κάνει εύκολα φιλίες, είναι λάτρης του ωραίου, ικανό να αγαπήσει το ταίρι του, αλλά έρχεται λίγο πιο απόμακρο από τον Καρκίνο, επειδή νοιώθει ότι  δεν μπορεί να του προσφέρει από συναισθηματικής πλευράς όλα όσα επιθυμεί. 

Ο Ζυγός δίπλα του θέλει να έχει για ταίρι του ένα άτομο αυθόρμητο, αποφασιστικό, κοινωνικό, ζωντανό, με διάθεση για δράση. 

Ο Καρκίνος σε αντίθεση με τον Ζυγό, είναι από την φύση του πιο ήρεμος, πρακτικός και συγκρατημένος στα λόγια και στις αποφάσεις του, δεν του αρέσουν οι συναναστροφές με πολύ κόσμο, ενώ χαίρεται περισσότερο με την οικογενειακή θαλπωρή συντροφιά με αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Καρκίνος λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα χωρίς να σκέφτεται τις συνέπειες, ενώ έχει παραδοσιακές αξίες και αγάπη για την οικογένεια. 

Έτσι, στην πορεία της σχέσης τους θα αρχίσει να ασκεί όλο και πιο έντονη πίεση σε επίπεδο καταπίεσης, ώστε να έλθει πιο κοντά με τον Ζυγό και θα απαιτήσει από αυτόν μεγαλύτερη δέσμευση. 

Αυτό βέβαια μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα, γιατί ο Ζυγός θα αρχίσει να κουράζεται, να νοιώθει ασφυξία και να πνίγεται μέσα σε αυτήν, ενώ θα του είναι δύσκολο να διαχειριστεί την εξάρτηση του Καρκίνου από αυτόν, οπότε και θα προσπαθήσει να «δραπετεύσει» από αυτήν την προβληματική σχέση.

Βέβαια, υπάρχουν και θετικά στοιχεία, όπως ότι ο Καρκίνος στο πλευρό του Ζυγού μαθαίνει την αξία του προγραμματισμού και της οργάνωσης, ώστε να μπορεί να υλοποιεί τους στόχους του, να διευρύνει τον κοινωνικό του κύκλο και να ασχοληθεί με νέα ενδιαφέροντα, που θα τον βοηθήσουν να εκφραστεί ακόμα περισσότερο.

Ο Ζυγός από την πλευρά του χαίρεται από την φροντίδα και την περιποίηση που του προσφέρει ο Καρκίνος και αναπτερώνεται το ηθικό του.

Στον ερωτικό τομέα οι σεξουαλικές τους συνευρέσεις είναι υπέροχες, καθώς υπάρχει ωραία ερωτική χημεία, γιατί και τα δύο ζώδια στο σεξ είναι φτιαγμένα το ένα για το άλλο, συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον και ξέρουν και οι δύο πως να ικανοποιήσουν το ταίρι τους.

Η σχέση αυτή έχει πιθανότητες να μακροημερεύσει, αρκεί να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί, όπως για παράδειγμα ο Καρκίνος που έχει την ικανότητα να αποκαθιστά το κλίμα όταν αυτό είναι τεταμένο ανάμεσά τους, ενώ ο Ζυγός μπορεί να διατηρεί τις ισορροπίες με την διπλωματία που διαθέτει.

Taromanteia.gr