ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Καρκίνος με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων της Φωτιάς, όπου ανήκει ο Κριός με τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ζωδίων του Νερού, όπου ανήκει ο Καρκίνος, σε γενικές γραμμές δεν ταιριάζουν ιδιαίτερα. 

Τα άτομα που ανήκουν στον Κριό είναι δυναμικά, αυθόρμητα και τους αρέσει το ρίσκο και η ανεξαρτησία, ενώ τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου διακρίνονται για την εσωστρέφειά τους, την ευαισθησία τους και τον ρομαντισμό. 

Ο συνδυασμός της τρυφερής και μυστηριώδους Σελήνης, που είναι κυρίαρχος πλανήτης του Καρκίνου, με τον δυναμικό Άρη, τον κυρίαρχο πλανήτη του Κριού, εκ πρώτης όψεως φαίνεται παράταιρος. 

Εντούτοις όμως, συχνά παρατηρείται ότι όταν συναντηθούν τα δύο αυτά ζώδια προκαλείται ανάμεσά τους μία έντονη σωματική έλξη, που μπορεί να τους οδηγήσει σε μία παράξενη ένωση. 

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, με διαίσθηση και φαντασία, τρυφερός και σταθερός στις επιλογές του. Λειτουργεί πάντα με το συναίσθημα, χωρίς να σκέφτεται τις επιπτώσεις. 

Γενικά είναι άτομο με παραδοσιακές αξίες και αγάπη προς την οικογένεια και θέλει να έχει δίπλα του ένα πρόσωπο, που θα του προσφέρει απλόχερα την αγάπη του.

Ο Κριός είναι άτομο αποφασιστικό και παρορμητικό, που χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, το διάχυτο δυναμισμό και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας, ενώ κυνηγάει ποικιλίες εμπειριών μόνο και μόνο για να ζήσει την «περιπέτεια».

Ο Κριός με την φλογερή του ιδιοσυγκρασία εντυπωσιάζεται από τον υπερευαίσθητο και αινιγματικό Καρκίνο, ενώ ο συναισθηματικός Καρκίνος μαγνητίζεται από τον δυναμισμό, το πάθος και τον αυθορμητισμό που εκπέμπει ο Κριός. 

Όλα αυτά τους φέρνουν πολύ κοντά και η επιθυμία του ενός για τον άλλον φουντώνει καθημερινά και μπορεί να κρατήσει για μεγάλο διάστημα, καθώς το σεξ και για τους δύο γίνεται κάτι το μοναδικό.

Κατά την διάρκεια της παθιασμένης ερωτικής συνεύρεσής τους, ο μεν Κριός απολαμβάνει την φαντασία που επιδεικνύει ο Καρκίνος, ο δε Καρκίνος αντλεί την απόλαυση μέσα από τις πρωτοβουλίες που παίρνει πάντα ο Κριός σε αυτό το ερωτικό παιγνίδι.

Εκτός όμως την σεξουαλική ταύτιση, τα κοινά σημεία στον χαρακτήρα τους είναι λιγοστά, με αποτέλεσμα να προκαλούνται προστριβές. 

Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο με ανεπτυγμένη υπερβολικά την συναισθηματική φόρτιση, γεγονός που τον κάνει να χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση. 

Αυτό που αποζητά από το ταίρι του είναι η συνεχής επιβεβαίωση της αγάπης και της στοργής του, η κατανόηση και η στήριξή του, ώστε να μπορεί να νοιώθει ασφάλεια. 

Αυτά τα πράγματα που ζητά ο Καρκίνος είναι δύσκολο να του τα προσφέρει ο Κριός, γιατί σε έρχονται σε αντίθεση με τον χαρακτήρα του, επειδή στον Κριό δεν αρέσει η δέσμευση και επιθυμεί να είναι ανεξάρτητος. 

Ο Καρκίνος θέλει ασφάλεια, σταθερότητα και καταφύγιο μέσα στην οικογενειακή θαλπωρή, ενώ γίνεται πιεστικός με την τάση που έχει να προσκολλάται στα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Ο Κριός όμως δεν μπορεί να αντέξει την ασφυκτική συναισθηματική πίεση του Καρκίνου, με αποτέλεσμα να απομακρύνεται από το ταίρι του για να μπορέσει να αναπνεύσει. Αυτό που επιθυμεί είναι η καλοπέραση και να ζήσει όσο μπορεί την εξερεύνηση και την περιπέτεια. 

Ο Καρκίνος δεν μπορεί να δεχθεί την απάθεια και την ψυχρότητα με την οποία αντιμετωπίζει ο Κριός τα συναισθήματά του και τα παράπονά του, με αποτέλεσμα να πληγώνεται από αυτή του την συμπεριφορά και να αισθάνεται παραμελημένος. 

Επιπλέον, ο Κριός με την υπεροψία του και τον εγωκεντρισμό του πολλές φορές στενοχωρεί τον Καρκίνο και τον κάνει να χάνει την αυτοπεποίθησή του.

Η σχέση μεταξύ Κριού και Καρκίνου είναι λίγο δύσκολη και για να έχει διάρκεια θα πρέπει να κάνουν και οι δύο σημαντικά βήματα υποχώρησης, αλλά περισσότερο ο Κριός, ώστε να μπορέσουν να βρουν το κοινό σημείο επαφής τους και να ζήσουν αρμονικά.   

Taromanteia.gr