Καρκίνος με Καρκίνο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ένωση δύο Καρκίνων, δύο ίδιων ζωδίων, που ανήκουν στο στοιχείο του Νερού συνήθως έχει ευχάριστη κατάληξη, γιατί και οι δύο έχουν την ίδια συναισθηματική διάθεση να κάνουν αυτή την σχέση να λειτουργήσει.

Η Σελήνη όμως, που είναι κυρίαρχος πλανήτης του ζωδίου, τους κάνει κάποιες φορές να γίνονται κυκλοθυμικοί και συναισθηματικά ασταθείς, ανάλογα με τη φάση που αυτή βρίσκεται.

Οι δυνατότητες για να γίνει το δίδυμο αυτό ένα αγαπημένο και πανευτυχές ζευγάρι είναι πολλές, καθώς και οι δύο ονειρεύονται και επιθυμούν τα ίδια πράγματα, έχουν παρόμοιους στόχους, όπως για παράδειγμα την δημιουργία σταθερών βάσεων. 

Βέβαια το πιο βασικό είναι ότι ο ένας κατανοεί τις ανάγκες του άλλου και τις δίνουν αμφότεροι απλόχερα.  

Είναι άτομα παραδοσιακά, που δίνουν μεγάλη σημασία στο σπίτι και στην οικογένεια, μέσα στα οποία αισθάνονται σιγουριά και ασφάλεια. 

Έτσι, σε μία σχέση ανάμεσα σε δύο Καρκίνους, υπάρχει αλληλοκατανόηση, αφοσίωση, στοργικότητα, άκρατος ρομαντισμός, ενώ πετούν στα σύννεφα και λαχταρούν να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια, θέτοντας ένα πλάνο γι’ αυτήν πολύ εξιδανικευμένο. 

Η γυναίκα Καρκίνος είναι ένα άτομο ευγενικό, τρυφερό, που έχει ανάγκη να νοιώσει ασφάλεια και οικειότητα, ενώ ξέρει να δίνει και να λαμβάνει πράγματα μέσα στην σχέση. 

Στο πλευρό της θέλει να έχει έναν άνδρα δυναμικό, φιλότιμο, με υψηλή νοημοσύνη, που θα την φροντίζει, που θα δείχνει σεβασμό στα «θέλω» της και θα την στηρίζει συναισθηματικά.

Ο άνδρας Καρκίνος είναι ένα άτομο εξίσου ευαίσθητο και τρυφερό, πολύ κλειστό ως χαρακτήρας, λόγω του ότι πληγώνεται εύκολα. Θέλει δίπλα του μία γυναίκα που να εκδηλώνει την αγάπη της με υπερβολικές φροντίδες και να του δίνεται χωρίς όρια.

Οι δύο Καρκίνοι δημιουργούν μία σχέση που στηρίζεται στην ειλικρίνεια και στον σεβασμό, ενώ λειτουργούν και οι δύο προστατευτικά. 

Έτσι μόλις βρεθούν μαζί νοιώθουν τόσο οικεία και δυνατοί, που απομακρύνουν κάθε φόβο και διστακτικότητα για το μέλλον, καθώς ο ένας αγγίζει την ψυχή του άλλου και αλληλοσυμπληρώνονται.

Στον ερωτικό τομέα θα βιώσουν πολύ όμορφες καυτές στιγμές πάθους, που θα τους απογειώσουν, καθώς κατά την σεξουαλική επαφή υπάρχει και έντονο συναίσθημα, ώστε θα απολαμβάνουν τις εμπειρίες αυτές και τους μένουν αξέχαστες.

Η σχέση αυτή λοιπόν είναι ένας τέλειος συνδυασμός, όπου οι ενέργειες των ζωδίων συνυπάρχουν σε μία τέλεια αρμονία και έτσι η ζωή τους μαζί μπορεί να είναι ευτυχισμένη και συναρπαστική και να αντέξει για πολλά χρόνια. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν αντιφάσεις και διαφωνίες ανάμεσα στο ζευγάρι, όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους. 

Το γεγονός όμως, ότι διαχειρίζονται με τον ίδιο τρόπο τόσο τα συναισθήματά τους όσο και τις απόψεις τους για τα καθημερινά τους ζητήματα, τους βοηθούν όχι μόνο να ξεπερνούν εύκολα τις οποιεσδήποτε συγκρούσεις προκύψουν, αλλά και να δυναμώνουν περισσότερο την σχέση τους.

Taromanteia.gr