ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Καρκίνος με Ιχθύ

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Καρκίνος
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕ ΙΧΘΥ 

Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς, ζώδια του Νερού και τα δύο, είναι απολύτως ταιριαστά με μία πληθώρα κοινών χαρακτηριστικών. Ανάμεσά τους δημιουργείται μία όμορφη και παραγωγική ένωση, που υπόσχεται αμοιβαία τρυφερότητα, αγάπη προσφορά και αφοσίωση.

Η Σελήνη, που κυριαρχεί στον Καρκίνο συνδυάζεται αρμονικά τόσο με τον Δία όσο και με τον Ποσειδώνα, πλανήτες που κυριαρχούν στον Ιχθύ  και σχετίζονται με τον δυναμισμό, την φαντασία και την διαισθητικότητα. 

Ο Καρκίνος είναι άτομο ευαίσθητο, ευγενικό και γενναιόδωρο, που αναζητά την αποδοχή και ένα μόνιμο ταίρι, ώστε να κάνει μία όμορφη οικογένεια και να ζήσει ευτυχισμένος, καθώς ξέρει πραγματικά τον τρόπο για να προσφέρει πολλά στην σχέση του. 

Ο Ιχθύς είναι άτομο ευαίσθητο, τρυφερό με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, γεγονός που τον κάνει να θίγεται και εύκολα. Είναι καλοπροαίρετος, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις, ανασφαλής και ανυπόμονος. 

Διακρίνεται για την πλούσια και ζωηρή του φαντασία και για το καλλιτεχνικό του ταλέντο Αισθάνεται αδύναμος και ανίσχυρος όταν είναι μόνος  του. Γι’ αυτό και ασυνείδητα προσκολλάται πάντοτε σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, από το οποίο και αντλεί την δύναμή του. 

Ο ακραίος συναισθηματισμός που τον διακατέχει έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες ψυχικές του μεταπτώσεις και την συχνή εναλλαγή της διάθεσής του. 

Επιπλέον, τον διακρίνει και μία μυστικοπάθεια, που συχνά τον ωθεί να κλείνεται στον εαυτό του και να μην εξωτερικεύει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, απλώνοντας γύρω του ένα πέπλο μυστηρίου. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ ελκύουν τον Καρκίνο, τον οποίο προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον κατανοήσει.

Ο Ιχθύς έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Καρκίνο, δηλαδή είναι συναισθηματικά εξαρτώμενος, μία ευγενική και ευαίσθητη φυσιογνωμία, που αναζητά και αυτός την ιδανική αγάπη. 

Επιπλέον διακρίνεται για τον πλούσιο ψυχικό του κόσμο, για την καταπληκτική του φαντασία και την δημιουργικότητα, στοιχεία που ενθουσιάζουν τον Καρκίνο.

Έτσι, όταν θα συναντηθούν τα δύο αυτά ζώδια θα αισθανθούν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό, εφόσον έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και θέλουν παρόμοια πράγματα. 

Τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Ιχθύς όταν είναι μαζί μπορούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον την άπλετη αγάπη τους, την τρυφερότητα και την περιποίηση, ώστε να μην νοιώθουν ποτέ παραμελημένοι.

Η ζωή τους μαζί θα είναι συναρπαστική και θα ζήσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής τους, καθώς έχουν να μάθουν πολλά πράγματα ο ένας από τον άλλον και να πετύχουν μεγάλη άνθιση σε όλους τους τομείς. 

Η εμπιστοσύνη και η πίστη που δείχνει ο Καρκίνος στο πρόσωπο του Ιχθύ, δίνουν στον δεύτερο την δύναμη και την ώθηση, ώστε να νοιώσει ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. 

Ο Ιχθύς από την πλευρά του παρασύρει τον Καρκίνο σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, του δημιουργεί δίψα για γνώση και τον παροτρύνει να διευρύνει τους ορίζοντές του, ώστε να απολαμβάνουν μαζί όλα τα κεκτημένα τους.

Στον ερωτικό τομέα αποτελούν ένα ιδανικό δίδυμο, καθώς κατά την σεξουαλική τους επαφή συνδυάζονται αρμονικά ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα του Καρκίνου με την φαντασία και το κόκκινο πάθος του Ιχθύ, βιώνοντας την απόλυτη ερωτική εμπειρία. 

Μαζί θα απογειωθούν ερωτικά και θα απολαύσουν το σεξ με τρόπο που θα τους μείνει αξέχαστος.

Η σχέση ανάμεσα σε ένα Καρκίνο και σε έναν Ιχθύ αποτελεί ένα τέλειο συνδυασμό και έχει πολλές προοπτικές να μακροημερεύσει και να επισημοποιηθεί. 

Taromanteia.gr