ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ιχθύς με Υδροχόο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Υδροχόος

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, ο οποίος είναι ακόμα πιο ευαίσθητος χαρακτήρας από τον Υδροχόο, δεν εναρμονίζονται εύκολα με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Υδροχόος.

Ο Ποσειδώνας και ο Δίας, οι πλανήτες που κυριαρχούν στον Ιχθύ  σε συνδυασμό με τον Ουρανό και τον Κρόνο, τους κυρίαρχους πλανήτες του Υδροχόου, δημιουργούν μία σχέση γεμάτη μυστήριο, δημιουργικότητα, αλλά και με αστάθεια και αντιθέσεις. 

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο τρυφερό, ευαίσθητο, με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, με πλούσια και ζωηρή φαντασία και καλλιτεχνικό ταλέντο. 

Τα χαρακτηριστικά αυτά σε συνδυασμό με έναν αέρα μυστηρίου που εκπέμπει ο Ιχθύς ελκύουν τον Υδροχόο, ο οποίος προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον κατανοήσει. 

Αυτή η διαφορετικότητα του Ιχθύ αποτελεί μία πρόκληση για τον Υδροχόο, του οποίου εξιτάρει το ενδιαφέρον και θέλει να τον πλησιάσει και να έρθει πολύ κοντά του.

Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο φιλελεύθερο και υπερβολικά ανεξάρτητο με έντονα ανθρωπιστικά συναισθήματα, με υψηλά ιδανικά και πολλές ανησυχίες. Είναι ισχυρογνώμονας και δεν του αρέσει να υπακούει σε κανόνες, ενώ του αρέσουν κατά κανόνα οι πρωτοποριακές ιδέες. 

Είναι πολυμήχανος με ευρηματική φαντασία, έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και τα άτομα με τα οποία συνάπτει φιλικές σχέσεις, συνήθως είναι επιφανή και διακεκριμένα. Γενικά είναι πρόσχαρος, γίνεται ο εμψυχωτής της παρέας και του αρέσει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο. 

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου γοητεύουν τον Ιχθύ, καθώς του εκπέμπει κάτι ξεχωριστό και αέρινο και τον παρακινούν να αναζητήσει νέες εμπειρίες και να αποκτήσει καινούργια αντικείμενα ενδιαφέροντος.  

Ο Ιχθύς είναι ανασφαλής και αισθάνεται αδύναμος όταν είναι μόνος του. Λειτουργεί με το συναίσθημα και το ένστικτο και γι’ αυτό έχει ανάγκη από αγάπη και σταθερότητα. Γι’ αυτό αναζητά να βρει και να ερωτευτεί ένα ταίρι με το οποίο θα μοιραστεί τα όνειρά του και θα μείνουν για πάντα μαζί. 

Ο Υδροχόος όμως, ο οποίος είναι ένα πνεύμα επαναστατικό και φιλελεύθερο, ενώ θέλει την δέσμευση και μπορεί να προσφέρει αυτά που ζητάει το ταίρι του, εντούτοις πολλές φορές δυσκολεύεται να στερηθεί την ελευθερία των κινήσεών του. 

Οι απόψεις και η συμπεριφορά του Ιχθύ εμπνέουν τον Υδροχόο και βγάζουν στην επιφάνεια την πιο συναισθηματική πλευρά του χαρακτήρα του και γενικά το θετικό κομμάτι της προσωπικότητάς του. 

Επιπλέον, του κεντρίζουν το ενδιαφέρον, ώστε να θέλει να ψυχογραφήσει τον Ιχθύ και να δει πώς μπορεί να συνδυάσει τον συναισθηματισμό του με το οξύ πνεύμα του. 

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται από μία τάση να ζει εκτός πραγματικότητας σε έναν δικό του ιδανικό και φανταστικό κόσμο, παρασύροντας σε αυτό τον ιδιόρρυθμο και ρομαντικό Υδροχόο. 

Στον ερωτικό τομέα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ο Ιχθύς αποκτά στενή συναισθηματική σχέση με το ταίρι του, γίνεται ασυγκράτητος και παραδίδεται σε αυτό με πάθος. Το γεγονός αυτό διεγείρει τον Υδροχόο, που τον απελευθερώνει από τα ταμπού, καθώς δεν έχει αναστολές και ηθικούς φραγμούς και δοκιμάζει τα πάντα, ώστε το σεξ να είναι και για τους δύο μία εμπειρία αισθησιακή, συναρπαστική. 

Ο Ιχθύς έχει μεγάλες προσδοκίες από το ταίρι του και θέλει να έχει την αποκλειστικότητα της αγάπης του Υδροχόου. 

Ο Υδροχόος, ενώ είναι άτομο εκρηκτικό και απρόβλεπτο, εντούτοις προτιμάει να μπει σε μία σταθερή και μόνιμη σχέση και να σοβαρευτεί, εφόσον βρει το κατάλληλο πρόσωπο, με τον όρο, όμως, το ταίρι του να σεβαστεί την ελευθερία του. 

Το ζευγάρι αυτό έχει αρκετά κοινά σημεία επαφής, όπως το γεγονός ότι και οι δύο είναι ιδεαλιστές, ζουν κυρίως για το μέλλον και έχουν έντονο συναίσθημα. 

Θα μπορούσε να γίνει ένα πετυχημένο δίδυμο, εφόσον και οι δύο έχουν ανάγκη από έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μοιράζονται όμορφα συναισθήματα, ώστε να καλύψουν το κενό και να νοιώσουν πληρότητα. Μέσα από αυτή την σχέση θα καταφέρουν να βρουν κάποιες ισορροπίες, που θα τους βοηθήσουν να περνούν καλά.

Η σχέση, λοιπόν, ανάμεσα σε έναν Ιχθύ και σε έναν Υδροχόο αποτελεί μία πρόκληση και για τους δύο, μπορεί να έχει θετική εξέλιξη και να ευδοκιμήσει, αρκεί να υπάρχει αλληλοκατανόηση και να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί. 

Taromanteia.gr