ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ιχθύς με Ταύρο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ταύρος

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΤΑΥΡΟ

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, έχουν αρκετές πιθανότητες να εναρμονιστούν με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει ο Ταύρος, καθώς και τα δύο έχουν την ίδια ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

Η αισθησιακή Αφροδίτη, που κυριαρχεί στον Ταύρο, γοητεύεται από το ενδιαφέρον του Ποσειδώνα και του Δία, που κυριαρχούν στον Ιχθύ με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν μία ωραία ένωση.

Ο Ιχθύς είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, χαρακτηρίζεται από οξυδέρκεια, από βαθύ στοχασμό και συλλογισμό. Είναι ένα άτομο καλοπροαίρετο, που βλέπει πάντα την θετική πλευρά της προσωπικότητας του άλλου. 

Έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συμπάθειας και συναισθάνεται τον πόνο και την δυστυχία των γύρω του. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις, πιστεύει στον αληθινό έρωτα, ενώ διακρίνεται για το καλλιτεχνικό του ταλέντο, την πλούσια και την ζωηρή φαντασία του. 

Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει στη ζωή του. Όλα αυτά τα γνωρίσματα του Ιχθύ μαγνητίζουν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του Ταύρου.

Ο Ταύρος είναι ορθολογιστής και θέλει να βλέπει τα πράγματα με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς αυταπάτες, καθώς έχει την ανάγκη να νοιώθει ασφάλεια σε όλους τους τομείς της ζωής του. 

Ως ζώδιο της γης, είναι πρακτικός, του αρέσει η πολυτελής διαβίωση, η ηρεμία και θέλει να πατά γερά στα πόδια του, ενώ αυτό που αναζητά περισσότερο είναι η ασφάλεια και η σιγουριά. 

Είναι αξιαγάπητο ζώδιο, με καλοπροαίρετες διαθέσεις, αποφασιστικό, στοργικό και φιλότιμο. Διακρίνεται επίσης για την υπομονή, για την επιμονή, αλλά και για το πείσμα του, χάρη στο οποίο δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. 

Βασική του επιδίωξη και προτεραιότητα μέσα στην σχέση του είναι να υπάρχει μία ασφάλεια τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

Ο Ταύρος είναι άτομο σταθερό, πρακτικό, σίγουρο για τον εαυτό του και λειτουργεί πάντα με την λογική. Η πλευρά αυτή του Ταύρου γοητεύει τον Ιχθύ, γιατί αισθάνεται ότι έχει δίπλα του έναν ακλόνητο προστάτη, που μπορεί να του παρέχει ασφάλεια και μονιμότητα στην σχέση.

Ο Ταύρος είναι δίκαιος, αντικειμενικός, με επιχειρηματικό μυαλό, χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν τον ασταθή Ιχθύ, ο οποίος προσπαθεί κοντά του να μάθει όσα περισσότερα μπορεί.  

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Ταύρου είναι η ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, μία διασκεδαστική πλευρά που αρέσει πολύ στον Ιχθύ. Έτσι, όταν βρίσκονται μαζί έχουν την διάθεση να κοινωνικοποιηθούν και να ψυχαγωγηθούν, περνώντας όμορφες και χαρούμενες στιγμές.

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο ευαίσθητο, τρυφερό με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, που συναισθάνεται τον πόνο και την δυστυχία του άλλου και με αισθήματα πραγματικά και ουσιαστικά για το ταίρι του. 

Αναζητά και αυτός, όπως και ο Ταύρος, συναισθηματική ασφάλεια και γι’ αυτό μπορεί να προσφέρει πολλά μέσα στην σχέση του με αγάπη και αφοσίωση.

Είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, με ζωηρή φαντασία και με καλλιτεχνικό ταλέντο, που θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στον Ταύρο την αγάπη του για τις τέχνες και για οτιδήποτε όμορφο και διαφορετικό.

  Ο Ιχθύς είναι επιρρεπής στις ονειροπολήσεις και αρκετά ρομαντικός με την τάση να ελπίζει και να υπόσχεται πράγματα, χωρίς όμως να επιχειρεί να τα πραγματοποιήσει. 

Ο Ταύρος, ο οποίος διακρίνεται για την αναβλητικότητά του θα πρέπει να μην αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από αυτά τα όνειρα του Ιχθύ, γιατί μπορεί να βρεθεί σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. 

Ο Ταύρος είναι αρκετά πεισματάρης και ακλόνητος στις απόψεις του, που όσο και αν προσπαθήσει ο Ιχθύς να τον μεταπείσει δεν θα τα καταφέρει. 

Επίσης, κάτι που απεχθάνεται ο Ταύρος στην σχέση του είναι τα ψέματα και οι κρυφές και ύπουλες ενέργειες. Γι’ αυτό ο Ιχθύς θα πρέπει να προσέξει και να είναι ειλικρινής σε αυτή την σχέση, αν θέλει να υπάρχει αρμονία και συνεννόηση. 

Ένα άλλο αρνητικό χαρακτηριστικό του Ιχθύ, που θα πρέπει να το διαχειριστεί με κατανόηση ο Ταύρος, είναι οι ακραίες ψυχικές του μεταπτώσεις και η συχνή εναλλαγή της διάθεσής του.

Στον ερωτικό τομέα ο Ταύρος είναι αισθησιακός με τρυφερότητα και στοργή, ενώ ο Ιχθύς γίνεται ασυγκράτητος και παραδίδεται με πάθος και φαντασία στο ταίρι του, βιώνοντας και οι δύο μία μοναδική εμπειρία. 

Η σχέση αυτή έχει πολύ καλές προϋποθέσεις για να προχωρήσει, καθώς δένονται και οι δύο και αποκτούν μία στενή συναισθηματική σχέση, αρκεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί.

Taromanteia.gr