ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ιχθύς με Σκορπιό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Σκορπιός

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ 

Ο Ιχθύς και ο Σκορπιός, ζώδια του Νερού και τα δύο, είναι απολύτως ταιριαστά με μία πληθώρα κοινών χαρακτηριστικών. Ανάμεσά τους δημιουργείται μία όμορφη και παραγωγική ένωση, που υπόσχεται αμοιβαία τρυφερότητα, αγάπη, προσφορά και αφοσίωση.

Ο Άρης και ο Πλούτωνας, οι κυρίαρχοι πλανήτες του Σκορπιού, σε συνδυασμό με τον Δία και τον Ποσειδώνα, πλανήτες που κυριαρχούν στον Ιχθύ και σχετίζονται με τον δυναμισμό, την φαντασία και την διαισθητικότητα, φέρουν σε αυτή την σχέση ερωτική έλξη, ένταση και φαντασία.  

Ο Ιχθύς είναι άτομο ευαίσθητο, τρυφερό με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, γεγονός που τον κάνει να θίγεται και εύκολα. Είναι καλοπροαίρετος, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις, ανασφαλής και ανυπόμονος. 

Διακρίνεται για την πλούσια και ζωηρή του φαντασία και για το καλλιτεχνικό του ταλέντο. Αισθάνεται αδύναμος και ανίσχυρος όταν είναι μόνος του. Γι’ αυτό και ασυνείδητα προσκολλάται πάντοτε σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, από το οποίο και αντλεί την δύναμή του. 

Ο ακραίος συναισθηματισμός που τον διακατέχει έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες ψυχικές του μεταπτώσεις και την συχνή εναλλαγή της διάθεσής του. 

Επιπλέον τον διακρίνει και μία μυστικοπάθεια, που συχνά τον ωθεί να κλείνεται στον εαυτό του και να μην εξωτερικεύει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, απλώνοντας γύρω του ένα πέπλο μυστηρίου. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ ελκύουν τον Σκορπιό, ο οποίος προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον κατανοήσει.

Ο Σκορπιός είναι ένα άτομο φιλόδοξο, εύστροφο, ζωντανό, κοινωνικό, πρόσχαρο, ισορροπημένο, με ισχυρή προσωπικότητα, καλοπροαίρετο και γενναιόδωρο, με καλλιτεχνικές αναζητήσεις και ανεξάρτητο πνεύμα. 

Διακρίνεται για τον αισθησιασμό του, την τρυφερότητα, το πάθος του για την ζωή και για την ανεπτυγμένη διαισθητική του αντίληψη, ενώ έχει τον τρόπο να προσελκύει το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. 

Με το αινιγματικό και έντονο κοίταγμά του διεισδύει στην σκέψη του Ιχθύ και τον μαγνητίζει. Όλα αυτά είναι στοιχεία που γοητεύουν τον Ιχθύ, ο οποίος θέλει να εξελιχθεί μαζί του τόσο πνευματικά όσο και κοινωνικά.

Ο Ιχθύς είναι μία ευγενική και ευαίσθητη φυσιογνωμία, είναι συναισθηματικά εξαρτώμενος και αναζητά την ιδανική αγάπη. Διακρίνεται για τον πλούσιο ψυχικό του κόσμο, για την καταπληκτική του φαντασία και την δημιουργικότητα, στοιχεία που ενθουσιάζουν τον Σκορπιό.

Ο Σκορπιός έχει και αυτός ευαίσθητη ψυχή, έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του, ξέρει να αγωνίζεται για αυτά που πιστεύει και ψάχνει να βρει τον αληθινό έρωτα.

Έτσι, όταν θα συναντηθούν τα δύο αυτά ζώδια θα αισθανθούν ότι έχουν βρει το άλλο τους μισό, εφόσον έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης και επιθυμούν παρόμοια πράγματα. 

Τόσο ο Σκορπιός όσο και ο Ιχθύς αντιμετωπίζουν τις σχέσεις με σοβαρότητα και συνέπεια. Το συναίσθημα είναι τόσο έντονο σε αυτή την σχέση, που όταν είναι μαζί μπορούν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον την άπλετη αγάπη τους, την τρυφερότητα και την φροντίδα, ώστε να μην νοιώθουν ποτέ παραμελημένοι.

Η ζωή τους μαζί θα είναι συναρπαστική και θα ζήσουν τις πιο ρομαντικές στιγμές της ζωής τους, καθώς έχουν να μάθουν πολλά πράγματα ο ένας από τον άλλον και να πετύχουν μεγάλη άνθιση σε όλους τους τομείς. 

Η εμπιστοσύνη και η πίστη που δείχνει ο Σκορπιός στο πρόσωπο του Ιχθύ, δίνουν στον δεύτερο την δύναμη και την ώθηση, ώστε να νοιώσει ότι μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο. 

Ο Ιχθύς από την πλευρά του παρασύρει τον Σκορπιό σε όνειρα και σχέδια για το μέλλον και τον παροτρύνει να διευρύνει τους ορίζοντές του, ώστε να απολαμβάνουν μαζί όλα τα κεκτημένα τους.

Στον ερωτικό τομέα αποτελούν ένα ιδανικό δίδυμο, καθώς κατά την σεξουαλική τους επαφή συνδυάζονται αρμονικά ο αισθησιασμός και η τρυφερότητα του Σκορπιού με την φαντασία και το κόκκινο πάθος του Ιχθύ, βιώνοντας την απόλυτη ερωτική εμπειρία. 

Μαζί θα απογειωθούν ερωτικά και θα απολαύσουν το σεξ με τρόπο που θα τους μείνει αξέχαστος.

Η σχέση ανάμεσα σε έναν Ιχθύ και σε έναν Σκορπιό αποτελεί ένα τέλειο συνδυασμό και έχει πολλές προοπτικές να μακροημερεύσει και να επισημοποιηθεί. 

Taromanteia.gr