ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ιχθύς με Παρθένο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Παρθένος

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, έχουν αρκετές πιθανότητες να εναρμονιστούν με τα ζώδια της Γης, στα οποία ανήκει η Παρθένος, καθώς και τα δύο έχουν την ίδια ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

Ο Ερμής, ο κυρίαρχος πλανήτης της Παρθένου ερχόμενος σε επαφή με τον Ποσειδώνα και τον Δία, που κυριαρχούν στον Ιχθύ, δημιουργούν μαζί μία ωραία ένωση, ένα συνδυασμό που προκαλεί έλξη και πνευματική διέγερση, αλλά ταυτόχρονα δυσκολίες και αντιθέσεις.

Ο Ιχθύς είναι άτομο ευαίσθητο, τρυφερό με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, γεγονός που τον κάνει να θίγεται και εύκολα. Είναι καλοπροαίρετος, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις, ανασφαλής και ανυπόμονος. 

Διακρίνεται για την πλούσια και ζωηρή του φαντασία και για το καλλιτεχνικό του ταλέντο Αισθάνεται αδύναμος και ανίσχυρος όταν είναι μόνος  του. Γι’ αυτό και ασυνείδητα προσκολλάται πάντοτε σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο, από το οποίο και αντλεί την δύναμή του. 

Ο ακραίος συναισθηματισμός που τον διακατέχει έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες ψυχικές του μεταπτώσεις και την συχνή εναλλαγή της διάθεσής του. 

Επιπλέον τον διακρίνει και μία μυστικοπάθεια, που συχνά τον ωθεί να κλείνεται στον εαυτό του και να μην εξωτερικεύει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, απλώνοντας γύρω του ένα πέπλο μυστηρίου. 

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ ελκύουν το άτομο της Παρθένου, το οποίο προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον κατανοήσει.

Το άτομο στο ζώδιο της Παρθένου είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, ορθολογικό, σοβαρό, κοινωνικό, εύθυμο, με ρεαλιστική θεώρηση για την ζωή. Διακρίνεται για τα ειλικρινή του αισθήματα, ενώ έχει  μία ροπή για την απόλυτη τελειότητα και την καλαισθησία. 

Είναι ιδιαίτερα ευφυές με συγκροτημένη σκέψη, φιλότιμο, γενναιόδωρο, πιστό και έχει την τάση να εξωτερικεύει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του. Όλα αυτά τα στοιχεία αρχικά εντυπωσιάζουν τον Ιχθύ και του εμπνέουν ασφάλεια και σιγουριά.

Το άτομο της Παρθένου είναι σταθερό, πρακτικό, σίγουρο για τον εαυτό του και λειτουργεί πάντα με την λογική. Η πλευρά του αυτή γοητεύει τον Ιχθύ, γιατί αισθάνεται ότι έχει δίπλα του έναν ακλόνητο προστάτη, που μπορεί να του παρέχει ασφάλεια και μονιμότητα στην σχέση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του ατόμου της Παρθένου είναι η κοινωνικότητά του και η ανεπτυγμένη αίσθηση του χιούμορ, μία διασκεδαστική πλευρά που αρέσει πολύ στον Ιχθύ. Έτσι, όταν βρίσκονται μαζί έχουν την διάθεση να κοινωνικοποιηθούν και να ψυχαγωγηθούν, περνώντας όμορφες και χαρούμενες στιγμές.

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο ευαίσθητο, τρυφερό με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, που συναισθάνεται τον πόνο και την δυστυχία του άλλου και με αισθήματα πραγματικά και ουσιαστικά για το ταίρι του. 

Αναζητά και αυτός, όπως και άτομο της Παρθένου, συναισθηματική ασφάλεια και γι’ αυτό μπορεί να προσφέρει πολλά μέσα στην σχέση του με αγάπη και αφοσίωση. 

Είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, με ζωηρή φαντασία και με καλλιτεχνικό ταλέντο, που θα προσπαθήσει να εμφυσήσει στο άτομο της Παρθένου την αγάπη του για τις τέχνες και για οτιδήποτε όμορφο και διαφορετικό.

  Ο Ιχθύς είναι επιρρεπής στις ονειροπολήσεις και αρκετά ρομαντικός με την τάση να ελπίζει και να υπόσχεται πράγματα, χωρίς όμως να επιχειρεί να τα πραγματοποιήσει. Γι’ αυτό το άτομο της Παρθένου θα πρέπει να μην αφήσει τον εαυτό του να παρασυρθεί από αυτά τα όνειρα του Ιχθύ, γιατί μπορεί να βρεθεί σε έναν εξωπραγματικό κόσμο. 

Το άτομο της Παρθένου, που είναι πιο προσγειωμένο και ήρεμο, μαγνητίζεται και αισθάνεται έλξη από αυτόν τον ασυνήθιστο χαρακτήρα των Ιχθύων. 

Ο Ιχθύς έχει την ικανότητα με την γλυκύτητα και τον ρομαντισμό του να αγγίζει ένα ευαίσθητο σημείο της Παρθένου και να την βοηθάει ορισμένες φορές να λειτουργεί όχι μόνο με την λογική, αλλά να συνδυάζει το σωστό με το συναίσθημα.

Ο Ιχθύς, δίπλα στο άτομο της Παρθένου, μπορεί να μάθει να εκμεταλλεύεται το καταπληκτικό μυαλό του και να προσφέρει τις ιδέες και την έμπνευσή του στο άτομο της Παρθένου, ώστε αυτό να μπορεί να τις υλοποιεί. 

Τα δύο αυτά ζώδια μπορούν να πετύχουν πολλά πράγματα μαζί, αρκεί να καταφέρουν να βρουν μία μέση λύση, ανάμεσα στην πλούσια φαντασία του Ιχθύ και στον ορθολογισμό της Παρθένου.

Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό του Ιχθύ, που θα πρέπει να το διαχειριστεί με κατανόηση το άτομο της Παρθένου, είναι οι ακραίες ψυχικές του μεταπτώσεις και η συχνή εναλλαγή της διάθεσής του.

Επίσης, κάτι που απεχθάνεται το άτομο της Παρθένου στην σχέση του είναι τα ψέματα και οι κρυφές και ύπουλες ενέργειες. Γι’ αυτό ο Ιχθύς θα πρέπει να προσέξει και να είναι ειλικρινής σε αυτή την σχέση, αν θέλει να υπάρχει αρμονία και συνεννόηση. 

Στον ερωτικό τομέα, κατά την σεξουαλική τους επαφή, το άτομο της Παρθένου γίνεται αισθησιακό με τρυφερότητα και στοργή, ενώ ο Ιχθύς γίνεται ασυγκράτητος και παραδίδεται με πάθος και φαντασία στο ταίρι του, βιώνοντας και οι δύο μία μοναδική εμπειρία. 

Η σχέση αυτή έχει πολύ καλές προϋποθέσεις για να προχωρήσει, καθώς δένονται και οι δύο και αποκτούν μία στενή συναισθηματική σχέση. 

Θα πρέπει όμως να υπάρχει και από τους δύο αληθινή αγάπη, κατανόηση και υπομονή, ώστε με αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμούς να μπορέσουν να μακροημερεύσουν.

Taromanteia.gr