ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Ιχθύς με Κριό

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Κριός

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Τα ζώδια του Νερού, όπου ανήκει ο Ιχθύς, με τα ζώδια της Φωτιάς, όπου ανήκει ο Κριός σε γενικές γραμμές δεν ταιριάζουν πολύ. Ωστόσο, στα συγκεκριμένα ζώδια υπάρχουν χαρακτηριστικά, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν καλά στοιχεία για την ένωσή τους.

Ο Δίας και ο Ποσειδώνας, οι πλανήτες που κυριαρχούν στον Ιχθύ σε συνδυασμό με τον Άρη, τον πλανήτη που κυριαρχεί στον Κριό, προσδίδουν σε αυτή την σχέση, μία έντονη επιθυμία για προβολή και προσωπική ανάδειξη, φαντασία, δημιουργική σκέψη και γενικά έναν αέρα μυστηρίου.

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο ευαίσθητο, καλοπροαίρετο, τρυφερό, με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις. Έχει ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συμπάθειας, καθώς βλέπει πάντα την θετική πλευρά της προσωπικότητας του άλλου και συναισθάνεται τον πόνο και την δυστυχία των γύρω του. 

Είναι ρομαντικός, επιρρεπής σε ονειροπολήσεις, πιστεύει στον αληθινό έρωτα, ενώ διακρίνεται για το καλλιτεχνικό του ταλέντο, την πλούσια και την ζωηρή φαντασία του. Όλα αυτά τα γνωρίσματα του Ιχθύ μαγνητίζουν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον του Κριού.

Ο Κριός είναι άτομο φιλελεύθερο, φιλόδοξο, δραστήριο, αποφασιστικό εργατικό, παρορμητικό, με αυτοπεποίθηση και θάρρος. Χαρακτηρίζεται από την έντονη δράση, τις πρωτότυπες ιδέες του, τον διάχυτο δυναμισμό του και την απόλυτη επιθυμία του να ηγείται. Έχει την τάση να γίνεται το επίκεντρο της παρέας.

Είναι από την φύση του πνευματώδης, αυθόρμητος, χαριτωμένος, εύστροφος, με γρήγορη αντίληψη, ενώ του αρέσουν οι κοινωνικές συναναστροφές και οι δοκιμές σε νέα εγχειρήματα, χαρακτηριστικά τα οποία ελκύουν τον Ιχθύ. 

Ο Κριός με τον ενθουσιασμό του, την ενεργητικότητά του και γενικά ένα άτομο κοινωνικό, αυθόρμητο, με πολλά ενδιαφέροντα και υψηλούς στόχους έχει πάντοτε θετική διάθεση, γεγονός που τον καθιστά αγαπητό και δημοφιλή στις παρέες.

Ο Ιχθύς δείχνει να ενθουσιάζεται από τον δυναμικό χαρακτήρα του Κριού, αλλά εξίσου και ο Κριός δείχνει να γοητεύεται από τον ευαίσθητο και ονειροπόλο Ιχθύ. Ο ρομαντικός χαρακτήρας του Ιχθύ βρίσκει στο πρόσωπο του Κριού την δύναμη που χρειάζεται για να προχωρήσει.

Ο Κριός με την ορμητικότητά του παρασύρει τον Ιχθύ στα φιλόδοξα σχέδιά του και στις περιπέτειές του, ενώ ο Ιχθύς στέκεται στο πλευρό του, καθώς αποκτά αυτοπεποίθηση και αισθάνεται δυνατός. 

Ο Ιχθύς αυτό που ζητάει από το ταίρι του είναι να έχουν μεταξύ τους μία βαθιά ψυχική επικοινωνία, κάτι που ο Κριός δεν μπορεί να του την προσφέρει στο έπακρο.

Ο Κριός είναι και αυτός άτομο με ευαισθησίες και τρυφερότητα, που προσφέρει πάντα την συμπαράστασή του στο ταίρι του, αλλά βέβαια δεν μπορεί να φθάσει σε αυτό το υψηλό επίπεδο συναισθηματισμού που διακρίνει τον Ιχθύ. 

Ο Ιχθύς από την πλευρά του μπορεί να παραβλέψει το γεγονός και να σταματήσει να παραπονιέται, ότι δηλαδή, δεν εισπράττει από τον Κριό την αγάπη και την φροντίδα που θα ήθελε, εφόσον η σταθερή και η ηγετική παρουσία του Κριού δίπλα του τον κάνει να αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά.

Η ένωσή τους έχει την δυνατότητα να αποτελέσει μία σχέση με πολλές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα από την πλευρά του Κριού, αφού ο Ιχθύς είναι αναβλητικός και ανασφαλής από την φύση του, που δυσκολεύεται να υλοποιήσει ακόμα και τους στόχους του από μόνος του, χωρίς την παρακίνηση και την στήριξη του Κριού.  

Στον σεξουαλικό τομέα τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα και η ερωτική επαφή εξελίσσεται σαν καταιγίδα, καθώς συνδυάζεται η ορμή, η φλόγα και το πάθος του Κριού με την οργιάζουσα φαντασία, την σαγήνη και την μυστηριακή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Ιχθύς.

Η σχέση αυτή έχει πολλές προοπτικές για να κρατήσει μακροχρόνια, αρκεί να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμβιβασμοί και να μην ζητούν περισσότερα από αυτά που μπορούν να δώσουν.

Taromanteia.gr