Ιχθύς με Ιχθύ

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΙΧΘΥ

Δύο ζώδια του Νερού, με κυρίαρχο πλανήτη τον Ποσειδώνα, διαθέτουν όλα τα προσόντα για να αποτελέσουν ένα καλό δίδυμο, μία όμορφη ένωση, δημιουργική, πάνω σε σταθερές βάσεις. 

Η ένωση αυτή θα είναι πιθανώς μια απίστευτη πρόκληση και για τους δύο, καθώς θα υπάρχει μία μάχη μεταξύ τους για το ποιος θα μπορέσει να επιβληθεί.

Το ταίριασμά τους αποτελεί ένα συνδυασμό αξιώσεων και από τις δύο πλευρές, για τις οποίες είναι εύκολο να ικανοποιήσουν συγκεκριμένες ανάγκες τους και στόχους. Και οι δύο είναι άτομα ευαίσθητα, τρυφερά και πολύ συναισθηματικά.

Οι Ιχθείς είναι άνθρωποι ρομαντικοί, καλοπροαίρετοι, ανιδιοτελή, με συναισθήματα πραγματικά και ουσιαστικά, που βλέπουν πάντα την θετική πλευρά της προσωπικότητας του άλλου. 

Έχουν έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συμπάθειας, συναισθάνονται τον πόνο και την δυστυχία του άλλου και είναι πρόθυμοι ακόμα και να θυσιασθούν προκειμένου να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. 

Γενικά διακρίνονται για τον ακραίο συναισθηματισμό τους, που έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες ψυχικές τους μεταπτώσεις και την συχνή εναλλαγή της διάθεσής τους. 

Είναι πνεύματα ανήσυχα, οξυδερκή, με μεγάλη αντιληπτική ικανότητα, πλούσια και ζωηρή φαντασία, ενώ χαρακτηρίζονται από βαθύ στοχασμό και συλλογισμό. 

Έχουν την τάση συχνά να ζουν εκτός πραγματικότητας, σε έναν δικό τους ιδανικό και φανταστικό κόσμο, να κλείνονται στον εαυτό τους και να μην εξωτερικεύουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, απλώνοντας γύρω τους ένα πέπλο μυστηρίου. 

Πιστεύουν σε ιδανικά και υψηλές αξίες, τα οποία συνήθως είναι ανέφικτα. Το αίσθημα αγάπης που νοιώθουν για τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι βαθύ και η ερωτική αγάπη για το ταίρι τους συνήθως γίνεται παράφορη. 

Ο άντρας Ιχθύς θέλει στο πλευρό του μία γυναίκα ευαίσθητη, ειλικρινή, που να πιστεύει σε αυτόν, να είναι πάντα έτοιμη για να τον ακούσει και να τον συμβουλεύσει, αν χρειαστεί. 

Το πιο σημαντικό γι’ αυτόν όμως θα είναι, να μπορεί να τον καταλαβαίνει και να αντέχει τις απότομες εναλλαγές της διάθεσής του, όπως ότι την μία στιγμή μπορεί να διαπνέεται  από έντονο ενθουσιασμό και ευθυμία και την επόμενη μπορεί να αισθάνεται πλήρη απογοήτευση, απελπισία και μελαγχολία.

Η γυναίκα Ιχθύς είναι πολύ ρομαντική και θέλει να νοιώθει ότι ζει τον μεγάλο έρωτα της ζωής της. 

Θέλει τον άντρα δίπλα της δυνατό και ανεξάρτητο, που να μην χρειάζεται να στηρίζεται πάνω της, αλλά ταυτόχρονα ευαίσθητο και τρυφερό. Θέλει να καταλαβαίνει τις επιθυμίες της και να προσπαθεί με οποιοδήποτε τρόπο να τις ικανοποιήσει. 

Η σεξουαλική τους επαφή αποτελεί και για τους δύο μία υπέροχη εμπειρία. Στο σεξ είναι και οι δύο ασυγκράτητοι και παραδίδονται με πάθος, αισθησιασμό και φαντασία, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.  

Τόσο ο άντρας όσο και η γυναίκα Ιχθύς είναι ανασφαλείς, ανυπόμονοι και επιρρεπείς σε ονειροπολήσεις. Αισθάνονται αδύναμοι και ανίσχυροι όταν είναι μόνοι τους. Γι’ αυτό και ασυνείδητα προσκολλώνται πάντοτε σε κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, από το οποίο και αντλούν την δύναμή τους. 

Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένοι απόλυτα από τον εαυτό τους και τις πράξεις τους. Έχουν την ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα σε οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει στη ζωή τους.

Οι Ιχθείς σε αυτή την σχέση μπορούν να μοιραστούν τις ιδέες τους, τους φόβους τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο και τους στόχους τους, ώστε να βρουν τρόπο να βελτιώσουν την ζωή τους.  

Έτσι, κανείς από τους δύο δεν θα βαρεθεί ούτε θα νοιώσει παραμελημένος, καθώς ο ένας στέκεται στο πλευρό του άλλου για να ακούσει, να συμβουλεύσει και να εμψυχώσει.

Η ένωσή τους έχει να δώσει πολλά και στους δύο και μπορεί να έχει διάρκεια στον χρόνο, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα μπορέσουν να κατανοήσουν ακόμα καλύτερα τον εαυτό τους. 

Αυτό όμως που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν για να είναι ακόμα καλύτερα, είναι οι ανασφάλειές τους, οι αμφιβολίες, τα διλήμματα και η αναποφασιστικότητά τους. 

Taromanteia.gr