Ιχθύς με Δίδυμο

Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Ιχθείς
0% Ταίριασμα
Ταίριασμα για Ζώδια: Ζώδιο Δίδυμοι

ΙΧΘΥΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ

Τα ζώδια του Νερού, στα οποία ανήκει ο Ιχθύς, δεν είναι ιδιαίτερα ταιριαστά με τα ζώδια του Αέρα, στα οποία ανήκει ο Δίδυμος και θέλει λίγη προσπάθεια για να εναρμονιστούν.

Ο Ερμής, ο κυρίαρχος πλανήτης των Διδύμων σε συνδυασμό με τον Ποσειδώνα και τον Δία, πλανήτες που κυριαρχούν στον Ιχθύ δημιουργούν μία σχέση γεμάτη μυστήριο, προβληματισμό και αντιθέσεις. 

Ο Ιχθύς είναι ένα πνεύμα ανήσυχο, χαρακτηρίζεται από οξυδέρκεια, από βαθύ στοχασμό και συλλογισμό. Είναι ένα άτομο καλοπροαίρετο, που βλέπει πάντα την θετική πλευρά της προσωπικότητας του άλλου. 

Διακρίνεται για το καλλιτεχνικό του ταλέντο και την πλούσια και ζωηρή φαντασία του. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζεται εύκολα σε οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει στη ζωή του.

Ο Δίδυμος είναι ένα άτομο εύστροφο, ανεξάρτητο, κοινωνικό, δραστήριο, με ευχάριστη προσωπικότητα, αυθόρμητο, εκδηλωτικό, με έξυπνο χιούμορ και ενθουσιώδη έκφραση. Έχει υψηλό δείκτη ευφυΐας και ιδιαίτερη αντίληψη για τα πράγματα. Είναι πολύ δημιουργικός, αλλά δεν έχει σταθερότητα στις επιλογές του. 

Έχει καλές δεξιότητες στο λόγο και τη γλώσσα, έχει δημιουργική φαντασία και αυτοσχεδιάζει όταν και όποτε χρειαστεί. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του Δίδυμου μαγνητίζουν τον Ιχθύ και τον παρακινούν να αναζητήσει νέες εμπειρίες και να αποκτήσει καινούργια αντικείμενα ενδιαφέροντος.  

Ο Ιχθύς στο πλευρό του Δίδυμου δεν μπορεί να είναι ήρεμος και χαλαρός, αλλά βρίσκεται σε μία διαρκή υπερένταση, επειδή ο Δίδυμος διακρίνεται για τις απρόβλεπτες αντιδράσεις του και που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.

Ο Ιχθύς είναι ένα άτομο τρυφερό, ευαίσθητο, με έντονες συγκινησιακές εξάρσεις, με πλούσια και ζωηρή φαντασία και καλλιτεχνικό ταλέντο, χαρακτηριστικά που ελκύουν τον Δίδυμο, ο οποίος προσπαθεί να τον γνωρίσει καλύτερα και να τον κατανοήσει.

Ο Δίδυμος είναι άτομο που λειτουργεί με την λογική και το μυαλό, ενώ σε δεύτερη μοίρα βάζει το συναίσθημα, σε αντίθεση με τον Ιχθύ για τον οποίον πρωτεύοντα ρόλο παίζει η καρδιά και ύστερα έρχεται ο νους και η ορθή σκέψη.

Επιπλέον, ο Δίδυμος συναισθηματικά είναι πιο ανεξάρτητος και απόμακρος από τον Ιχθύ και απλά θέλει να περνάει καλά στην σχέση του. Αντίθετα ο Ιχθύς είναι ανασφαλής και αισθάνεται αδύναμος όταν είναι μόνος του. Γι’ αυτό αναζητά να βρει και να ερωτευτεί ένα ταίρι με το οποίο θα μοιραστεί τα όνειρά του και θα μείνουν για πάντα μαζί. 

Εντούτοις οι απόψεις και η συμπεριφορά του Ιχθύ κεντρίζουν το ενδιαφέρον του Δίδυμου, ο οποίος θέλει να τους ψυχογραφήσει και να δει πώς μπορεί να συνδυάσει τον συναισθηματισμό τους με το οξύ πνεύμα του.

Το ζευγάρι αυτό, ενώ έχει αρκετά κοινά σημεία επαφής και θα μπορούσε να γίνει ένα πετυχημένο δίδυμο, εντούτοις κάποια δυσκολία στην επικοινωνία τους εμποδίζει να ακολουθήσουν ένα κοινό μονοπάτι στην σχέση τους. 

Ο Ιχθύς χαρακτηρίζεται από μία τάση να ζει εκτός πραγματικότητας σε έναν δικό του ιδανικό και φανταστικό κόσμο, παρασύροντας σε αυτό και τον αυθόρμητο και παρορμητικό Δίδυμο. 

Έτσι συχνά αναλώνουν άσκοπα τον χρόνο τους, κάνοντας σχέδια χωρίς να καταλήγουν σε κάτι συγκεκριμένο και χωρίς να έχουν ουσιαστικό αποτέλεσμα σε αυτά που σκέφτονται, γεγονός που προκαλεί προβλήματα σε αυτή την σχέση.

Στον ερωτικό τομέα κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ο Ιχθύς αποκτά στενή συναισθηματική σχέση με το ταίρι του, γίνεται ασυγκράτητος και παραδίδεται σε αυτό με πάθος, γεγονός που διεγείρει τον Δίδυμο, που αντιμετωπίζει το σεξ, ως ένα ερωτικό παιχνίδι, μία σαρκική ηδονή χωρίς ταμπού, αλλά όμως χωρίς συναισθηματικό δέσιμο. 

Έτσι, ο Ιχθύς βλέποντας την συναισθηματική απόσταση που κρατάει ο Δίδυμος στην πορεία μπορεί να χάσει τον ενθουσιασμό του και να κουραστεί από αυτή την σχέση, εκτός αν ο Δίδυμος προσπαθήσει να αλλάξει τακτική και να ισορροπήσει την λογική με το συναίσθημα.

Η σχέση ανάμεσα σε έναν Ιχθύ και σε έναν Δίδυμο αποτελεί μία πρόκληση και για τους δύο, αλλά όμως για να έχει θετική εξέλιξη θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και από τους δύο και αμοιβαίοι συμβιβασμοί. 

Taromanteia.gr